- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.561
biz burda ebe kadın olduk bizden sonra gelenlerin doğumlarını yaptırcazzz
aha ha ha:) hani kilo verirken bi deyim vardır ya çoktan çok azdan az kilo gider diye... inşallah bizde de öyle olur
canım tebrik ederim... maşallah...artık sana da bi nazar boncuğu şart oldu
değerin çok güzel artmış.. bence herşey yolunda.. sakın sıkma canını...
valla tam anlamıyla yırttık...ama ben de ağrılar çok oluyo işte... azcık yorulayım belim ağrıyo,bacaklarım kasılıyo,geçen ne kalkabiliyorum ne dönebiliyorum,kasılıp kaldı bacaklarım... bir de bugünlerde sırt ağrısı başladı ama o da normalmiş,takvimde öyle yazıyo.. vücut kendini doğuma hazırlıyomuş...
hormonlardan oluyomuş. ne akıllı vücudumuz ve hormonlarımız var ya:26::26::26:
ohihihya inş.. bi sorun çıkmaz dr. bir daha kan ver filan demedi ama versemmi tekrar delik deşik olim iğce p.tesi gel dedi kaçta kese görünüyo annemmmm :44:
Allah razı olsun seninkinide Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aranızda olup bunları konuşmak harika Rabbim sonuna kadaar hayırla gitmemizi nasip etsin
aha ha ha:) hani kilo verirken bi deyim vardır ya çoktan çok azdan az kilo gider diye... inşallah bizde de öyle olur
canım tebrik ederim... maşallah...artık sana da bi nazar boncuğu şart oldu
değerin çok güzel artmış.. bence herşey yolunda.. sakın sıkma canını...
valla tam anlamıyla yırttık...ama ben de ağrılar çok oluyo işte... azcık yorulayım belim ağrıyo,bacaklarım kasılıyo,geçen ne kalkabiliyorum ne dönebiliyorum,kasılıp kaldı bacaklarım... bir de bugünlerde sırt ağrısı başladı ama o da normalmiş,takvimde öyle yazıyo.. vücut kendini doğuma hazırlıyomuş...
hormonlardan oluyomuş. ne akıllı vücudumuz ve hormonlarımız var ya:26::26::26:
aha ha ha:) hani kilo verirken bi deyim vardır ya çoktan çok azdan az kilo gider diye... Inşallah bizde de öyle olur
Canım tebrik ederim... Maşallah...artık sana da bi nazar boncuğu şart oldu
Değerin çok güzel artmış.. Bence herşey yolunda.. Sakın sıkma canını...
Valla tam anlamıyla yırttık...Ama ben de ağrılar çok oluyo işte... Azcık yorulayım belim ağrıyo,bacaklarım kasılıyo,geçen ne kalkabiliyorum ne dönebiliyorum,kasılıp kaldı bacaklarım... Bir de bugünlerde sırt ağrısı başladı ama o da normalmiş,takvimde öyle yazıyo.. Vücut kendini doğuma hazırlıyomuş...
Hormonlardan oluyomuş. Ne akıllı vücudumuz ve hormonlarımız var ya:26::26::26:
ben bazen bildiklerimi eşime anlatıyorum.. eşim ağzı açık dinliyo beni...
''valla hatun sen doktordan daha çok şey biliyon'' diyo
ohihihya inş.. bi sorun çıkmaz dr. bir daha kan ver filan demedi ama versemmi tekrar delik deşik olim iğce p.tesi gel dedi kaçta kese görünüyo annemmmm :44:
Allah razı olsun seninkinide Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aranızda olup bunları konuşmak harika Rabbim sonuna kadaar hayırla gitmemizi nasip etsin
ben çok miniğim diye görmüyosun dimi beni
bak bu deyimi sevdimmmm çoktan çok gidicek bebeğimm
evet canım,ama şimdiden magnezyum almak istemedim,çok şiddetlenirse anca o zaman..muz yiyorum,badem ceviz... bunlarda da magnezyum var... şimdilik doğal yoldan alıyorum...bu kadar ağrına kızın olursa görümcemin teori yatarYa ben sırt üstü yatınca ha deyip kalkamıyom belim ağrıyo sırtımda ayakta kalırsam bazen tezgahta az iş yapsam bişeyler yıksasm sırtım çok ağrıyo ama genelde sıkıntısız bacak kasılması için magnezyum eksikliğide yapıyomuş bilgine
doktor bana ikili testi sordu bende dedim biliyorum evet bu hafta dediki söylemişmiydim yooo biliyorum ben dedim
bide bu gebeliğin balayı muhabbeti varya 3-6 arası doktora dedim aa ben bilmiyodum diyorr çok cahil bu doktorlar
o zaman çok kilo alalım
o kadar da almayalım bebeğimmmm
evet canım,ama şimdiden magnezyum almak istemedim,çok şiddetlenirse anca o zaman..muz yiyorum,badem ceviz... bunlarda da magnezyum var... şimdilik doğal yoldan alıyorum...
valla dr. da kıza benziyo dedi zaten... kız olursa teori yanlış demekki...
hatta kızda çok bulantı olur derler,eee bende olmadı...
ya bişeyden anladıkları yok.... de get dicem doktora... ben bebeğime bakarım ver bakalım o ultrasonu bana... sen git işine bak dicem,başka hastalarla ilgilen...
alıcam eve bi tane ultrason ben bakarım bebeğimeeee
alttan bakacaksan yarın bile gözükür 1000 olunca alttan gözüküyor 6000 de göbekten sanırım bebeğimmm
fuli teyzen yesin seniiii sersem gibiyim kuzum ben okuyorum yazdıklarınızıda konuya giremiyorum bi türlü bön bön bakıyorummmm ayrıca sana yorumda yaptım ben görmedin mi ki acaba :44::44::44::44:
serabımmm bacım hoşgeldin sende benim üstümde uyuşukluk sersemlik var yazamıyom k.bakma bebeğim geçmişsin balayı dönemine darısı basmıza inşallahh az kaldı bizlerinde
ben 15,hatta 18kilo ile kapatsam iyi diyorum...
fatom dr. alt filan demedi ama açıkcası bende ordan kurcalatmayı pek sevmiyomayyy koşsın tavan yapsıın minnakım yaaaa yer annesi g*tünü
oiyyy sen yol yorgunusun sanırsam görmedim canmmm bakıyım ne yazdığına bi iş bi siz olucan elim işte gözüm oynaşta işteee ahaha
fatom dr. alt filan demedi ama açıkcası bende ordan kurcalatmayı pek sevmiyomayyy koşsın tavan yapsıın minnakım yaaaa yer annesi g*tünü
oiyyy sen yol yorgunusun sanırsam görmedim canmmm bakıyım ne yazdığına bi iş bi siz olucan elim işte gözüm oynaşta işteee ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?