- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.661
inşallah çare bulurlar tatlım yoksa zor olur demiştin tüm cam duvarsız diye rabbim yardım eder merak etme ....he biz öyle sanıyoduk hürrem asıl gerçeği ortaya çıkarttııısıkıntıdan dolanırken buldummm
he çalışıyoz ama benim burda klima yok masanın altına leğen koyarım bende ikide bir sokarım ayaklarımı
valla ben doğrucu davut beğenmedimkızlar ben dayanamadım bebek çantası aldımmmmm
normal zamanda da kullanmayı duşünüp mavi pembe olayına dalmadım siyahtan şaşmadım ve huzurlarınızda
Eki Görüntüle 685985
beğenmezseniz söyleyin len fikirlere açığım iade ediveririrm
veee alışveriş cadısı fuli iş başında kıs enişteyi uğrattın zarara adamcağız garibim sesini de çıkartamamıştır sanagüle güle kullan canımmm ben nasıl birşey istediğimi bilmediğim için henüz bakmadım önemli olan kullanışlı olması sanırım senin çantada o tip gibi geldi bana biz bandırmadaki a101 lerin altını üstüne getirdik 1 nevresim takımı, yorgan takımı, alez duş filesi ve uçaklı olan sarılılardan battaniye aldımmmmmmsonra başka bi mağazadan disneyin 2 adet tulumunu aldım birde kipada inek vardı çok güzel ahahahah bayıldım ben ona odasına oyuncak aldım veledimin
demi ya ablam öyleydi,uyutmak için binbir çaba sarfederdi,sinirinden ağlardı,uyuyunca,uyansın diye can atardı...
inşallah çare bulurlar tatlım yoksa zor olur demiştin tüm cam duvarsız diye rabbim yardım eder merak etme ....
kızlarrrr ben geldim. anca çıktım odama. öldüm ben yorgunluktan yine belime vurdu. üşüdüm deara ara oturdum ama ben başında durmayınca olmuyo.
gülücüğüm ben bi devlet kurumunda memurum. satın alma ve taşınırlara bakıyorum. işim ağır yani..
valla ben doğrucu davut beğenmedimkıs çok kara deil miii. hani kir götüren bi şey olsun da bu çok kara. bi de içine dışına bölmelerine bakmadan internetten alma bence şeker. benim komşum almıştı. lacivert üzerinde minik minik desenleri vardı. içinde alt açma bezine kadar her şey vardı. ben öle kapsamlı bi şey almayı düşünürüm.
veee alışveriş cadısı fuli iş başında kıs enişteyi uğrattın zarara adamcağız garibim sesini de çıkartamamıştır sana
şaka tabe fulim. musluk akarken doldurup eksik gedik kapatmak en güzeli. videoyu açamadım eve gidince bakarım artıkın...
anammm Hürrem gibi 5 tane doğurursak böle oluruz tabe. gerçi bunun cariyeleri yokmuydu bebeklere bakan
kızlarrr selam nasılsınızz. ben kırmızılarımı bekliyorum bu ay çalışmalara başlıcam bi gelse artık. normalde bugün olmam gerekiyodu ben 4 gün önce korunmayı bıraktım adet zamanım geldi diye. bi bakıyosun hamile kalıyomuşum
valla tek car rabbim sabredip atlatacağım inşallahhhhhh leğen konusunda ciddiyim ama
canım hoş geldin. hadi bakalım gazan mübarek olsun.
valla teknik olarak hamiş kalamazsın ama biz bu topikde ne mucizeler gördük, allahım ol desin yok yok yani
ama leğenli resmini de isteriz deli kız ya
benimde geldi tatlı göbüşüyle , o yüzden hemen anı ölümsüzleştirmek istedimay gözümün önüne geldi yaaa hehehe
bizim de burda var öle doğumu yaklaşan nisan sonu doğum iznine çıkıcak. artık kıyafetinin dışından bile bebiş hareketleri belli oluyo. bi de kızımmmm diye göbüşünü sevişi var... allahım kem gözlerden korusunay kızlar diğer ofiste bi arkadaşım var eski ev arkadaşım yakında doğuracak kocaman oldu göbeği öyle güzelki
ay gözümün önüne geldi yaaa hehehe
bizim de burda var öle doğumu yaklaşan nisan sonu doğum iznine çıkıcak. artık kıyafetinin dışından bile bebiş hareketleri belli oluyo. bi de kızımmmm diye göbüşünü sevişi var... allahım kem gözlerden korusunama o kadar içimden geçiriyorum ki benim de böle olsun diye. ben de sevyim göbişimi.
ama leğenli resmini de isteriz deli kız ya
ay gözümün önüne geldi yaaa hehehe
benimde geldi tatlı göbüşüyle , o yüzden hemen anı ölümsüzleştirmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?