Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

inşallah çare bulurlar tatlım yoksa zor olur demiştin tüm cam duvarsız diye rabbim yardım eder merak etme ....

kızlarrrr ben geldim. anca çıktım odama. öldüm ben yorgunluktan yine belime vurdu. üşüdüm de ara ara oturdum ama ben başında durmayınca olmuyo.
gülücüğüm ben bi devlet kurumunda memurum. satın alma ve taşınırlara bakıyorum. işim ağır yani..
valla ben doğrucu davut beğenmedim kıs çok kara deil miii. hani kir götüren bi şey olsun da bu çok kara. bi de içine dışına bölmelerine bakmadan internetten alma bence şeker. benim komşum almıştı. lacivert üzerinde minik minik desenleri vardı. içinde alt açma bezine kadar her şey vardı. ben öle kapsamlı bi şey almayı düşünürüm.

veee alışveriş cadısı fuli iş başında kıs enişteyi uğrattın zarara adamcağız garibim sesini de çıkartamamıştır sana
şaka tabe fulim. musluk akarken doldurup eksik gedik kapatmak en güzeli. videoyu açamadım eve gidince bakarım artıkın...
Eki Görüntüle 686148

moralimizi bozmak istemem ama acı gerçek

anammm Hürrem gibi 5 tane doğurursak böle oluruz tabe. gerçi bunun cariyeleri yokmuydu bebeklere bakan

kızlarrr selam nasılsınızz. ben kırmızılarımı bekliyorum bu ay çalışmalara başlıcam bi gelse artık. normalde bugün olmam gerekiyodu ben 4 gün önce korunmayı bıraktım adet zamanım geldi diye. bi bakıyosun hamile kalıyomuşum

ay kızlar diğer ofiste bi arkadaşım var eski ev arkadaşım yakında doğuracak kocaman oldu göbeği öyle güzelki

kız bununda alt açması falan var zaten gelince beğenmezsem gönderme ihtimalim de var , ama rengi sorun değil ben bunu sırf bebiş anı için düşünmedim normalde de kullanmayı düşündüğüm için böyle aldım yoksa esas beğendiğim farklıydı ama bitmiş

canım hoş geldin. hadi bakalım gazan mübarek olsun.
valla teknik olarak hamiş kalamazsın ama biz bu topikde ne mucizeler gördük, allahım ol desin yok yok yani

canım hoş geldin. hadi bakalım gazan mübarek olsun.
valla teknik olarak hamiş kalamazsın ama biz bu topikde ne mucizeler gördük, allahım ol desin yok yok yani

evet cnm mümkün değil bence de tabi rabbim bilir. ama bi olsa artık onu beklemekte zor yaa olsa diye bakıyorum bi an önce çalışmalara başlıyım diye. kendimi çok kaptırmak da istemiyiorum tabi ilk aydan hamile kalan kişi sayısı nadirdir sanırım gerçi oğlumda ikinci ay tutmuştu çok şükür. yine çok bekletmeden gelir inşaallah oğluşumun kardeşii

ay kızlar diğer ofiste bi arkadaşım var eski ev arkadaşım yakında doğuracak kocaman oldu göbeği öyle güzelki
bizim de burda var öle doğumu yaklaşan nisan sonu doğum iznine çıkıcak. artık kıyafetinin dışından bile bebiş hareketleri belli oluyo. bi de kızımmmm diye göbüşünü sevişi var... allahım kem gözlerden korusun ama o kadar içimden geçiriyorum ki benim de böle olsun diye. ben de sevyim göbişimi.

ay gözümün önüne geldi yaaa hehehe

aynen yaa maşallah bizimkide nisan sonu gidiyor hamiş gömleklerini bana miras bırakacakkkk
onunda kızı olacak çok sevimli yaaa kocaman kız dil çıkarmış anasına geçen hafta ultrasonda

kızlar ben netten çıkıyorum. son yaptığım çıkışları da bilgisayara işleyim az kaldı bugünlük işlerim bitecek.
hepinizi çooookkk öpüyorum. kendinize dikkat edin. yarın görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…