- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.701
.geldi canım eşim. ama hasta...
hissederler mi ağladığımızı yaa gerçekten
ilginç ya daha şimdiden başlıyorr
bide fıtık var o yüzden korkuyorummm
bebişim sen de çok yorma ben eğilip kalkmıyorum eşim yaptırmıyor o alıyor sepeti asıyor ben sadece atıyorum makineye
kuzu bendede fıtık varda eray da yaptırmıyordu bana dün kendimi iyi hissedince ben yaparım dedim yapıncada bi dünya laf işittim
ben A'dan Z'YE bütün işlerimi kendim yapıyorum
Fitoşum yaa sen baya baya duygusalsın bugünn ağlamaaa yaaa bak gelcem yanına kızacam
gülücüküm ağlama kuzummm hava mı bastı seni topla hadi kendini
bilmiyom ki canım ya....
neyse ya...
sabah uyandın sırt üstü yatarken,göbüşümde tuhaf şeyler hissettim ama tarif edemiyorum nedir diye... bebiş değildir herhalde daha... belki de rahim büyüdüğünden onu hissediyodurum...
o bile mutlu etti...
bilmiyom ki canım ya....
neyse ya...
sabah uyandın sırt üstü yatarken,göbüşümde tuhaf şeyler hissettim ama tarif edemiyorum nedir diye... bebiş değildir herhalde daha... belki de rahim büyüdüğünden onu hissediyodurum...
o bile mutlu etti...
geçmiş olsun canımm ama eşin hasta diye mi ağladınn ben anlamadım
evet canım hisseder annein pskilojik durumundan konuştuğundan dinlediğinden bulunduğu ortamlardan her şeyden etkileniyormuş bebekler. o yüzden bizim hep pozitif ve mutlu olmamaız lazım ki bebişimiz de karamsar olmasın hayata gülümesesin hep
huuuuu bacılarrrr performansınız düşük bugünn.
gülücüğüm adın gibi hep gül bebeğim. ağlama ne olur. bak eşin gelmiş, gerçi hastamış ama olsun gelmiş yancağızına. geçmiş olsun bu arada. senin canın niye sıkıldı bakemmm...
fuliiiiii kıs hamile hatunsun arkandan kovalayan mı var zaten eve geç gidiyosun ne o kadar işkleniyosunçekiştircem bi yerlerini çimdikklicem valla yiğenimize dua et
aman fıtığı olan kışlar (fatmam, fulim) dikkat edin kendinize. göbüşler büyüdükçe sıkıntılarınız artmasın. bakın internete girin (ben bel ağrısını araştırmak için girmiştim bu konuya) çok güzel pratik fikirler var, ilerleyen dönemlerde rahat etmek için, aman diyim dikkat edin kendinize
kızlar merhabaaa nasılsınız.
ben çok yoğunum, sabahtan ankarandan gelen mütahit vardı, yok saydım yok faturayı kontrol ettim derken anca gönderdim adamı, e anca geldim yanınıza.
siz neler yaptınız, nası geçiyo gününüzzzz
hıhhhhhhhh işte o tabir doğru olabilir... bebişimin yerini hissetmişimdir...
ay şöyle tekmeleri savurduğu günleri bi görsek....
Eki Görüntüle 686789
gülücüğüm adın gibi hep gül bebeğim. ağlama ne olur. bak eşin gelmiş, gerçi hastamış ama olsun gelmiş yancağızına. geçmiş olsun bu arada. senin canın niye sıkıldı bakemmm...
fuliiiiii kıs hamile hatunsun arkandan kovalayan mı var zaten eve geç gidiyosun ne o kadar işkleniyosunçekiştircem bi yerlerini çimdikklicem valla yiğenimize dua et
aman fıtığı olan kışlar (fatmam, fulim) dikkat edin kendinize. göbüşler büyüdükçe sıkıntılarınız artmasın. bakın internete girin (ben bel ağrısını araştırmak için girmiştim bu konuya) çok güzel pratik fikirler var, ilerleyen dönemlerde rahat etmek için, aman diyim dikkat edin kendinize
oyyyy maşallahhhhhhhhhhh......kızklar bu arada ben 7. haftaya terfi etmişimmmm
kızklar bu arada ben 7. haftaya terfi etmişimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?