Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

.geldi canım eşim. ama hasta...

geçmiş olsun canımm ama eşin hasta diye mi ağladınn ben anlamadım

hissederler mi ağladığımızı yaa gerçekten

evet canım hisseder annein pskilojik durumundan konuştuğundan dinlediğinden bulunduğu ortamlardan her şeyden etkileniyormuş bebekler. o yüzden bizim hep pozitif ve mutlu olmamaız lazım ki bebişimiz de karamsar olmasın hayata gülümesesin hep

ilginç ya daha şimdiden başlıyorr
bide fıtık var o yüzden korkuyorummm

bebişim sen de çok yorma ben eğilip kalkmıyorum eşim yaptırmıyor o alıyor sepeti asıyor ben sadece atıyorum makineye

kuzu bendede fıtık varda eray da yaptırmıyordu bana dün kendimi iyi hissedince ben yaparım dedim yapıncada bi dünya laf işittim

ben A'dan Z'YE bütün işlerimi kendim yapıyorum

gülücüküm ağlama kuzummm hava mı bastı seni topla hadi kendini

bilmiyom ki canım ya....
neyse ya...
sabah uyandın sırt üstü yatarken,göbüşümde tuhaf şeyler hissettim ama tarif edemiyorum nedir diye... bebiş değildir herhalde daha... belki de rahim büyüdüğünden onu hissediyodurum...
o bile mutlu etti...

bebişinin yerini hissetmişsindir ay ne güzelllll şöye tekmeleselerde içimiz rahatlasa

kızlar merhabaaa nasılsınız.
ben çok yoğunum, sabahtan ankarandan gelen mütahit vardı, yok saydım yok faturayı kontrol ettim derken anca gönderdim adamı, e anca geldim yanınıza.
siz neler yaptınız, nası geçiyo gününüzzzz

niye bebiş olmasın 12. haftadan sonra normal

ama kulakları 24. haftada oluşuyor yani duyu organları o zaman gelişiyor ama hissetmesi farklı tabi

huuuuu bacılarrrr performansınız düşük bugünn.
gülücüğüm adın gibi hep gül bebeğim. ağlama ne olur. bak eşin gelmiş, gerçi hastamış ama olsun gelmiş yancağızına. geçmiş olsun bu arada. senin canın niye sıkıldı bakemmm...
fuliiiiii kıs hamile hatunsun arkandan kovalayan mı var zaten eve geç gidiyosun ne o kadar işkleniyosun çekiştircem bi yerlerini çimdikklicem valla yiğenimize dua et
aman fıtığı olan kışlar (fatmam, fulim) dikkat edin kendinize. göbüşler büyüdükçe sıkıntılarınız artmasın. bakın internete girin (ben bel ağrısını araştırmak için girmiştim bu konuya) çok güzel pratik fikirler var, ilerleyen dönemlerde rahat etmek için, aman diyim dikkat edin kendinize

senin neşen yerinde zilli enerjiksin vesselam

hoşgeldin kuzu günler geçmiyor ki bana

hıhhhhhhhh işte o tabir doğru olabilir... bebişimin yerini hissetmişimdir...
ay şöyle tekmeleri savurduğu günleri bi görsek....
Eki Görüntüle 686789

ayy evet yaaaa görsekte o günleri rahatlasak

bacım acık acık yapım derken dünya iş olmuş ama bitmişte oldu aklımdan silindi k.validemde geldiydi bizimle oda dip kçşe bucak temilik yapmış oohhh mis gibi temizlik kokuyo valla evim

şu fıtık olayından tırsmıyoı değilim ya bakıcaz artık bi hal çaresine

ayyyyyy canım benim adım gülücük tü demi?
tamam bundan sonra ağlamak yok,sanırım hamilelikten kaynaklanıyo bu duygusallıklar..

şükür geldi canım eşim ama doğru düzgün sarılamadım bile hasta diye...
bana bulaşmasın diye dikkat ediyoruz..

hoşgeldin kuzum konsantre bozukluğu yaşadım forumla ilgili çok dağıldım bugün ofisteee:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…