Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

iyiyim tatlım bel ağrım var iki gündür
sen nasılsın

iyi kuzum benimde ağrım var ama ben dün 3 makina çamasır yıkadım eğil as topla derken yaptım bu ağrıyı birde bebişin alınanlarını yerleştirdim 2 küçük sandığa fln yordum kendimi yani akşama dinlenince geçer benimki

günaydın didoşum..
kendi adıma söyliyeyim evet, bugün durgunum..... duygusalım,dün akşam çok ağladım....
şimdi de dokunsalar ağlarım modundayım..

ne oldu fitoşum neden ağladınn klii eşin gelmedi mi ?
ağlamaa sen ağlarsan bebişin de üzülürr

ah o bel ağrısı...
bende de var,bir de sırt ağrısı,
ama bunlar normal seyler canım... vücut kendini doğuma hazırlıyomuş daha şimdiden..

ilginç ya daha şimdiden başlıyorr
bide fıtık var o yüzden korkuyorummm

bebişim sen de çok yorma ben eğilip kalkmıyorum eşim yaptırmıyor o alıyor sepeti asıyor ben sadece atıyorum makineye

bebişim sen de çok yorma ben eğilip kalkmıyorum eşim yaptırmıyor o alıyor sepeti asıyor ben sadece atıyorum makineye

kuzu bendede fıtık varda eray da yaptırmıyordu bana dün kendimi iyi hissedince ben yaparım dedim yapıncada bi dünya laf işittim

günaydın didoşummmm hava uyuşuk biz uyuşukkkkk

bende bugün tam aksine havaya inat performansımı korumaya çalışıyorum. Sabahtan işlerimi yaptımm sizin yanınıza geldimm ama çok kalmayacağım artık nette boş varkit harcamak yok..

ayrıca hava soğuk bilgisayarlı oda soğuk sıcak tarafa geçeceğim

Senin dikkat etmen laızm fatmişim fıtık varsa.. Eğilp kalkmak gerçekten çok zorluyorr benimde hemen karnım ağrır belim ağrır azıcık göbek var ne kadar engel oluyor hareketlere

kuzu bendede fıtık varda eray da yaptırmıyordu bana dün kendimi iyi hissedince ben yaparım dedim yapıncada bi dünya laf işittim

valla dikkat edin kendinize bebekler lütfennn hastalanmamın alemi yokk

Senin dikkat etmen laızm fatmişim fıtık varsa.. Eğilp kalkmak gerçekten çok zorluyorr benimde hemen karnım ağrır belim ağrır azıcık göbek var ne kadar engel oluyor hareketlere

evet kuzum fıtık çok kıvrandırıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…