Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

senin neşen yerinde zilli enerjiksin vesselam
ha haaa sorma günde 10 saat uyur 10 saatı da yarı ayakta uyur geçirirsen böle enerjik olursun akşamları gözümü açamıyom kıs uykudan he he enerji neyim yok bu aralar ben de. dün kayın pederim aramış, uykuda şimdi konuşamam demişim saat daha 21:00 felan. bu akşam uyumadan arayım bali

sana mı bana mı geçmiyor günler saatler. o kadar yoğunum o kadar işe verip kendimi evde de o kadar uyuyorum kiiii. ama geçmiyor yine bi türlü. gel geeeeelll 25 nisan geeeellll. sağsağlim kalp atışlarını göreyim veya duyayım bebeğimin söz bi daha bu kadar başınızın etini yimeycem
vayyyy kıs bu torun işi kayganalara yarıyo vesselam. seninki temizliğe kalkışmış, benim kide canımın çektiği paketleyip kargoya veriyo. valla bunu becerirsem çok beklemeden ikinciyi de patlatıcam. hamişlik sultanlıktır felsefesini oluşturmayı planlıyorum

olur tatlım ama büyük tekmeler değil küçük balık yüzüşleri bekle dalgalandırsın seni sıpan ben hisseden biliyorum 3. ayını doldurduktan sonra , kimisi emin olamazmış ciddi hissettiğinde zaten önceki hissettiklerinin bebek olduğunu anlıyolar

kızklar bu arada ben 7. haftaya terfi etmişimmmm

maşallah size gel ayın 25 i gel diyosun demi al benden de o kadar

oyyyy maşallahhhhhhhhhhh......
tosuncuk olmuş be ya...

daha sağlıcakla nice 17 27 37. haftaları görüceksin bebişimmmm
ayyy inşallahhh kızlarrr yirim ben onun o butlarını, totsunu, tombik yerlerini

hoşgeldin kuzum konsantre bozukluğu yaşadım forumla ilgili çok dağıldım bugün ofisteee:

ben de dağıldım şeker masam pazar yeri gibi, öğleden sonra da başka bi kuruluşa geçicem, ihale dosyası hazırlıcaz komisyonca. tabi ben uyumazsam

valla sorma el üstnde tutuluyoruz şimdi bende sersemlik var anlamıyorum sürekli içim uyuyo ama ne güzel elin işe değmiyor canın ne istese ypılıyor fln mis giibbbiiii

benim uyku düşkünlüğüm olmadı ama yorgun olunca tabi erkenden göçüyom 9-10 arası kanepede uyumuşum ve görsen halimi gülersin ayakları dikmişim sonra kalkıp yerime geçtim bu arada sultanlıklığından geçtim yaşım gidiyo benim acil 2 yi düşünmem lazım

valla sorma el üstnde tutuluyoruz şimdi bende sersemlik var anlamıyorum sürekli içim uyuyo ama ne güzel elin işe değmiyor canın ne istese ypılıyor fln mis giibbbiiii

kızlar saat 12 olduğunda kül kedisi olcaz krallığımız 9 ay sürer sonra saçımız süpürge ağlayan bebekler değiştirileck bezler sonra bakarız etrafımızda kimse kalmamış sevmeye gelir o babaanneler kocalarda bide yemek yapmadık diye surat asarlar

size 25 i gelsin bana 30 u ooffff offffff daha çok var

sende çok çalışıyosun valla kuzumm çok yoruyo bu kurum seni

polianna mızda gelmişşş kız öyle deme herşeye değer

ben 3 sene veriyorum kendime ilk bebiş 3 yaşında olunca ikinciyi doğurmuş olmak istiyorum hem çok yaş farkları olmasın hemde ben o zaman 32 olucam çok geç kalmamış olurum

kolayı var 9 ay boyunca basımdan ayrılmayıp 9 ay bitip sırf bebek sevmek için yanımda kalanlar iş yapmadan bebek sevmek yok

toplu düşünürsen çok özellikle ben fitillere bakınca anlıyorum çok olduğunu ama u hafta sonu bir gelsin diye geçir bak nası gidiyo bende gidiyo en azından

sorma zaten ilaçlara bakıca dediğin gibi ohoooo diyorsun amma var daha hem haftasonu geliyo gelmesinede daha var işte tam 2 hafta

kıs o sersemlik bende de var. ilaçlar mı diyom ama bizim minnakın işi herhall
bi de bende iştahsızlık var. içecek reklamında kurulu sofralar var ya her çeşidin olduğu yemekler, eskiden bakar bakar iştah kabartırdım. şimdi bakamıyorum bile, tiksiniyorum. midem bi hoş oluyo. bi de yemeği çok kaçırırsam midem bulanıyor. dün çooook canımın çektiği bi şey yaptım yedim, yerken bayram ettim ama yedikten sonra başladı dönmeye içimde.

kısım ben diyom sana tüm kaideleri alt üst ediyosunnnn. sen konuşma. o istatistikleri kendimiz için tutturuyom sana zaten nasıl olsa o istatislikler %100 doğru olsada sende tutmayacak, bizim işimize yarayacak hepsi
valla ben 30 yaşımda iken 5 yıllık kalkınma planımda 2 çocuk yapmak istiyorum dedim. şimdi 31e girdim, birinci kısmetse yolda, 35 bitmeden ikinci de olsa pek süper olacak

ben 3 sene veriyorum kendime ilk bebiş 3 yaşında olunca ikinciyi doğurmuş olmak istiyorum hem çok yaş farkları olmasın hemde ben o zaman 32 olucam çok geç kalmamış olurum
ben bunu 1 yaşını geçireyim çalışmalara başlarım maksimum 2.5 olsun saltanatı yıkcam ulennnn bende 31 doğururum hesabımla yok bişey aramızda geç kaldım ya ben 4 e kadar yolu var diyodum

ben bunu 1 yaşını geçireyim çalışmalara başlarım maksimum 2.5 olsun saltanatı yıkcam ulennnn bende 31 doğururum hesabımla yok bişey aramızda geç kaldım ya ben 4 e kadar yolu var diyodum

ben çok geç evlendim anca başladım yoksa bende çok cocuk istiyordum ama heralde 2 de kalırım taş çatlasın 3 koyuyorum kendime

valla çıngar çıkarrrr. ben 40 gün lohusa diye nazlanırım, ondan sora 1-2 yıl taze anneyim derim sonradaaaa 2... he he hayallere bak bak hele

toplu düşünürsen çok özellikle ben fitillere bakınca anlıyorum çok olduğunu ama u hafta sonu bir gelsin diye geçir bak nası gidiyo bende gidiyo en azından
ay o fitiller yetti bana gari. kıs ben bazen beceremiyom kocam yardım ediyo lan acıtıyor girerken koca plastik ben canı tatlıyım korkuyom içimde bi yerleri çiziktircek diye (anaammm çok mu açık açık yazdım )

kolayı var 9 ay boyunca basımdan ayrılmayıp 9 ay bitip sırf bebek sevmek için yanımda kalanlar iş yapmadan bebek sevmek yok

bak iyi fikirrrrr

tatlım az ve sık yiyeceksin çok yemek yağlı yemek mideni bulandırır, ben uygulamadım ama didoş demişti aralarda çorba içmek iyiymiş çünkü mide doluyomuş yemeklerde olunca , üşütmüyceksin oda bulandırır , doktor bana dedi ki et sebze meyve yoğurt süt türünü ye , hamur işini canın çekmedikçe yeme ne sana ne bebişe faydası var dedi bu arada , ıııı aklıma gelince yine dökülürüm başka bişey yok çekilebilirsin

ya benim planda seninki gibiydi bana kalsa 25 imde evlenip hemen çocuk yapıyodum babm bizi bir yıl bekletti bir yılda nişanlı tuttu 27 de anca aldım kocayı üstüne bebekte bekletti planlar tutmadığı aşikar akışına bırakalım en iyisi

valla annem yanımda olmadıktan sonra kimseyede nazlanamam gerek yok bence kim nazlar ki zaten anca kocama geçer nazımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…