- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.721
ha haaa sorma günde 10 saat uyur 10 saatı da yarı ayakta uyur geçirirsen böle enerjik olursunsenin neşen yerinde zilli enerjiksin vesselam
sana mı bana mı geçmiyor günler saatler. o kadar yoğunum o kadar işe verip kendimi evde de o kadar uyuyorum kiiii. ama geçmiyor yine bi türlü. gel geeeeelll 25 nisan geeeellll. sağsağlim kalp atışlarını göreyim veya duyayım bebeğimin söz bi daha bu kadar başınızın etini yimeycemhoşgeldin kuzu günler geçmiyor ki bana
ayy evet yaaaa görsekte o günleri rahatlasak
bacım acık acık yapım derken dünya iş olmuş ama bitmişte oldu aklımdan silindi k.validemde geldiydi bizimle oda dip kçşe bucak temilik yapmış oohhh mis gibi temizlik kokuyo valla evim
şu fıtık olayından tırsmıyoı değilim ya bakıcaz artık bi hal çaresine
olur mu dersin
kızklar bu arada ben 7. haftaya terfi etmişimmmm
oyyyy maşallahhhhhhhhhhh......
tosuncuk olmuş be ya...
ayyy inşallahhh kızlarrrdaha sağlıcakla nice 17 27 37. haftaları görüceksin bebişimmmm
hoşgeldin kuzum konsantre bozukluğu yaşadım forumla ilgili çok dağıldım bugün ofisteee:
ha haaa sorma günde 10 saat uyur 10 saatı da yarı ayakta uyur geçirirsen böle enerjik olursunakşamları gözümü açamıyom kıs uykudan he he enerji neyim yok bu aralar ben de. dün kayın pederim aramış, uykuda şimdi konuşamam demişim saat daha 21:00 felan. bu akşam uyumadan arayım bali
sana mı bana mı geçmiyor günler saatler. o kadar yoğunum o kadar işe verip kendimi evde de o kadar uyuyorum kiiii. ama geçmiyor yine bi türlü. gel geeeeelll 25 nisan geeeellll. sağsağlim kalp atışlarını göreyim veya duyayım bebeğimin söz bi daha bu kadar başınızın etini yimeycem
vayyyy kıs bu torun işi kayganalara yarıyo vesselam. seninki temizliğe kalkışmış, benim kide canımın çektiği paketleyip kargoya veriyo. valla bunu becerirsem çok beklemeden ikinciyi de patlatıcam. hamişlik sultanlıktır felsefesini oluşturmayı planlıyorum
ha haaa sorma günde 10 saat uyur 10 saatı da yarı ayakta uyur geçirirsen böle enerjik olursunakşamları gözümü açamıyom kıs uykudan he he enerji neyim yok bu aralar ben de. dün kayın pederim aramış, uykuda şimdi konuşamam demişim saat daha 21:00 felan. bu akşam uyumadan arayım bali
sana mı bana mı geçmiyor günler saatler. o kadar yoğunum o kadar işe verip kendimi evde de o kadar uyuyorum kiiii. ama geçmiyor yine bi türlü. gel geeeeelll 25 nisan geeeellll. sağsağlim kalp atışlarını göreyim veya duyayım bebeğimin söz bi daha bu kadar başınızın etini yimeycem
vayyyy kıs bu torun işi kayganalara yarıyo vesselam. seninki temizliğe kalkışmış, benim kide canımın çektiği paketleyip kargoya veriyo. valla bunu becerirsem çok beklemeden ikinciyi de patlatıcam. hamişlik sultanlıktır felsefesini oluşturmayı planlıyorum
valla sorma el üstnde tutuluyoruz şimdi bende sersemlik var anlamıyorum sürekli içim uyuyo ama ne güzel elin işe değmiyor canın ne istese ypılıyor fln mis giibbbiiii
olur tatlım ama büyük tekmeler değil küçük balık yüzüşleri bekle dalgalandırsın seni sıpan ben hisseden biliyorum 3. ayını doldurduktan sonra , kimisi emin olamazmış ciddi hissettiğinde zaten önceki hissettiklerinin bebek olduğunu anlıyolar
maşallah sizegel ayın 25 i gel diyosun demi al benden de o kadar
ayyy inşallahhh kızlarrryirim ben onun o butlarını, totsunu, tombik yerlerini
ben de dağıldım şeker masam pazar yeri gibi, öğleden sonra da başka bi kuruluşa geçicem, ihale dosyası hazırlıcaz komisyonca. tabi ben uyumazsam
kızlar saat 12 olduğunda kül kedisi olcaz krallığımız 9 ay sürer sonra saçımız süpürge ağlayan bebekler değiştirileck bezler sonra bakarız etrafımızda kimse kalmamış sevmeye gelir o babaanneler kocalarda bide yemek yapmadık diye surat asarlar
benim uyku düşkünlüğüm olmadı amayorgun olunca tabi erkenden göçüyom 9-10 arası kanepede uyumuşum ve görsen halimi gülersin ayakları dikmişim sonra kalkıp yerime geçtim bu arada sultanlıklığından geçtim yaşım gidiyo benim acil 2 yi düşünmem lazım
size 25 i gelsin bana 30 u ooffff offffff daha çok var
kızlar saat 12 olduğunda kül kedisi olcaz krallığımız 9 ay sürer sonra saçımız süpürge ağlayan bebekler değiştirileck bezler sonra bakarız etrafımızda kimse kalmamış sevmeye gelir o babaanneler kocalarda bide yemek yapmadık diye surat asarlar
polianna mızda gelmişşşkız öyle deme herşeye değer
toplu düşünürsen çok özellikle ben fitillere bakınca anlıyorum çok olduğunuama u hafta sonu bir gelsin diye geçir bak nası gidiyo bende gidiyo en azından
kıs o sersemlik bende de var. ilaçlar mı diyom ama bizim minnakın işi herhallvalla sorma el üstnde tutuluyoruz şimdi bende sersemlik var anlamıyorum sürekli içim uyuyo ama ne güzel elin işe değmiyor canın ne istese ypılıyor fln mis giibbbiiii
benim uyku düşkünlüğüm olmadı amayorgun olunca tabi erkenden göçüyom 9-10 arası kanepede uyumuşum ve görsen halimi gülersin ayakları dikmişim sonra kalkıp yerime geçtim bu arada sultanlıklığından geçtim yaşım gidiyo benim acil 2 yi düşünmem lazım
ben bunu 1 yaşını geçireyim çalışmalara başlarım maksimum 2.5 olsun saltanatı yıkcam ulennnn bende 31 doğururum hesabımla yok bişey aramızda geç kaldım ya ben 4 e kadar yolu var diyodumben 3 sene veriyorum kendime ilk bebiş 3 yaşında olunca ikinciyi doğurmuş olmak istiyorum hem çok yaş farkları olmasın hemde ben o zaman 32 olucam çok geç kalmamış olurum
ben bunu 1 yaşını geçireyim çalışmalara başlarım maksimum 2.5 olsun saltanatı yıkcam ulennnn bende 31 doğururum hesabımla yok bişey aramızda geç kaldım ya ben 4 e kadar yolu var diyodum
valla çıngar çıkarrrr. ben 40 gün lohusa diye nazlanırım, ondan sora 1-2 yıl taze anneyim derim sonradaaaa 2... he he hayallere bak bak helekızlar saat 12 olduğunda kül kedisi olcaz krallığımız 9 ay sürer sonra saçımız süpürge ağlayan bebekler değiştirileck bezler sonra bakarız etrafımızda kimse kalmamış sevmeye gelir o babaanneler kocalarda bide yemek yapmadık diye surat asarlar
ay o fitiller yetti bana gari. kıs ben bazen beceremiyom kocam yardım ediyotoplu düşünürsen çok özellikle ben fitillere bakınca anlıyorum çok olduğunuama u hafta sonu bir gelsin diye geçir bak nası gidiyo bende gidiyo en azından
kolayı var 9 ay boyunca basımdan ayrılmayıp 9 ay bitip sırf bebek sevmek için yanımda kalanlar iş yapmadan bebek sevmek yok
kıs o sersemlik bende de var. ilaçlar mı diyom ama bizim minnakın işi herhall
bi de bende iştahsızlık var. içecek reklamında kurulu sofralar var ya her çeşidin olduğu yemekler, eskiden bakar bakar iştah kabartırdım. şimdi bakamıyorum bile, tiksiniyorum. midem bi hoş oluyo. bi de yemeği çok kaçırırsam midem bulanıyor. dün çooook canımın çektiği bi şey yaptım yedim, yerken bayram ettim ama yedikten sonra başladı dönmeye içimde.
kısım ben diyom sana tüm kaideleri alt üst ediyosunnnn. sen konuşma. o istatistikleri kendimiz için tutturuyom sana zatennasıl olsa o istatislikler %100 doğru olsada sende tutmayacak, bizim işimize yarayacak hepsi
valla ben 30 yaşımda iken 5 yıllık kalkınma planımda 2 çocuk yapmak istiyorum dedim. şimdi 31e girdim, birinci kısmetse yolda, 35 bitmeden ikinci de olsa pek süper olacak
valla çıngar çıkarrrr. ben 40 gün lohusa diye nazlanırım, ondan sora 1-2 yıl taze anneyim derim sonradaaaa 2... he he hayallere bak bak hele
ay o fitiller yetti bana gari. kıs ben bazen beceremiyom kocam yardım ediyolan acıtıyor girerken koca plastik ben canı tatlıyım korkuyom içimde bi yerleri çiziktircek diye (anaammm çok mu açık açık yazdım )
bak iyi fikirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?