- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.741
valla çıngar çıkarrrr. ben 40 gün lohusa diye nazlanırım, ondan sora 1-2 yıl taze anneyim derim sonradaaaa 2... he he hayallere bak bak hele
ay o fitiller yetti bana gari. kıs ben bazen beceremiyom kocam yardım ediyolan acıtıyor girerken koca plastik ben canı tatlıyım korkuyom içimde bi yerleri çiziktircek diye (anaammm çok mu açık açık yazdım )
bak iyi fikirrrrr
kızım ben ondan 34 tane yaptım 11 tane daha var birde beni düşün senin haftan dolmadı daha demi seni korkutmak gibi olmasın ama birde döküntün başlayınca görcanım ne etcen bebiş uğruna katlanacaz az kaldı ...........
ayyy nasıl tatlı bi uyku bastıKafamı masaya koydum koyacam yani.
Gideyim yemek yiyeyim bari. Uykum açılsın azcık
ya 34 , 45 e tamamlıycam ve ümit ediyorum son partim olacak bu,normaldir o tatlım bende akıntı yok yoğun bişey gelmez ama anlıyorum kremsi bişey bende bile oluyo34 müüüüüben yakınmıyom, büyüksün sen vallaaa
iremim ben sen dedikten sonra gece yapıyorum onu gece de tuvalete kalkmıyorum. ama afedersin akıntı ile sabah geri geliyor benim arta kalan.
Herkese selamlar.
slm nasılsınız bakalım
selam kızlar ben uyudum da geldiiimmm :))
kız nispet yapma ayakta uyuyorum zaten
:) gel bacıum sanna da bir yatak açayım uyu biraz
bütün kızlar yemeğe mi gittii ben geliyom kimse kalmıyo ben gidiyorum gelen gelene
bütün kızlar yemeğe mi gittii ben geliyom kimse kalmıyo ben gidiyorum gelen gelene
deme öyle deme kimimiz yemekte kimimiz ayakta uyuyo şu günleri bi atlataydık hayırlısıyla
ben burdayım cnaım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?