- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.761
Naber didoş uyudun uyandın süppersindir şimdik
merakımdan dedim kızzz kimseye sitem ettiğimden değil :) herkes hamile ve uykucu
demin yoktun canımmm hoşgeldin :)
hoşbulduuuukkkk...
oh sen ne güzel uyuyabiliyosun ya ben de istiyom:84::84::84::84::84::84:
herkes uyumak istiyorr
iyiki hepimiz bir şirkette çalışmıyoruz yoksa toptan uyurduk tüm işler kalırdı heralde
ben ölüyorum kızlar ilaç aldım henüz banamısın demedi çok gürültü var ofiste
Geçmiş olsun canım. Benim odamda in cin top oynuyor, yalnızım hep. Güzel bir deri kolduğum da var, gel uzan canım.
100 puanlık anket sorusu süt pompası alacakmısınız ?
800 gr almışım bu ay:)
Süt pompası da nerden çıktı. Bebekler kuzu kuzu emecek. Eğer emmezlerse alınır. Bence öyle detaylara gerek yok şimdiden.
sütü arttıran bişeymişş
Canım bu hurafe. Bebek emdikçe ve sen yeterli sıvı tükettikçe sütün artacak zaten. Ama bazı insanların genetik olarak ne yaparsa yapsın sütü az olur. Örneğin ben 3 ay dere deniz gibi aktı sütlerim. İşe başlayın ca bir hafta içinde kesildi ne yazık ki. Sağıp buzdolabında saklamayı da denedim. Hiç pratik olmadı. Vee pompa felaket can acıtıyor. Yok böyle bir acı ne yazık ki...O yüzdne şimdiden kendinizi bol sütüm olacak, bebeğim emecek diye şartlandıırn canım.
Didoşcum, 800 gr bir ayda iyi değil mi? Ama hala hamile kaldığım kilodan 4 kilo aşağıdayım. Bundan sonra ilerleyeceğim galiba:))İnşallah 9-10 kilo ile kapatırız sezonu:)) 12 günde bir kilo fazla. Ama sen zaten çok zayıfsın, dert değil yani:) Ayda en çok bir kilo olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?