Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben ölüyorum kızlar ilaç aldım henüz banamısın demedi çok gürültü var ofiste

Geçmiş olsun canım . sabah melek programından migrene iyi gelecek çay tarifi veriyordu yazmadıydım bir kenara (gerçi bitki çayı hamilelikte kullanamazsın galiba) ..

naneli sakız çiğnemeyi dene canım nane iyi geliyor ya belki bir nebze olsun rahatlatır

sütü arttıran bişeymişş

Canım bu hurafe. Bebek emdikçe ve sen yeterli sıvı tükettikçe sütün artacak zaten. Ama bazı insanların genetik olarak ne yaparsa yapsın sütü az olur. Örneğin ben 3 ay dere deniz gibi aktı sütlerim. İşe başlayın ca bir hafta içinde kesildi ne yazık ki. Sağıp buzdolabında saklamayı da denedim. Hiç pratik olmadı. Vee pompa felaket can acıtıyor. Yok böyle bir acı ne yazık ki...O yüzdne şimdiden kendinizi bol sütüm olacak, bebeğim emecek diye şartlandıırn canım.

Didoşcum, 800 gr bir ayda iyi değil mi? Ama hala hamile kaldığım kilodan 4 kilo aşağıdayım. Bundan sonra ilerleyeceğim galiba:))İnşallah 9-10 kilo ile kapatırız sezonu:)) 12 günde bir kilo fazla. Ama sen zaten çok zayıfsın, dert değil yani:) Ayda en çok bir kilo olması lazım.

Bu arada kızlar, dün devlet hastanesindeki doktorumda randevum vardı. Tabi ki sonuç hüsran. Çok yağ dokum varmış o yüzden bebeği çok iyi görememiş:)) Ölçüm yapamayacakmış. Bir ay sonra ayrıntılı ultrasona gir dedi. Bebek muayene sırasında karnımda depik atıyor, adam bak elini ensesine koymuş mışıl mışıl uyuyor demez mi? Bir de ultrason ekranını bana döndürdü güya. Bakıyorum bakıyorum karıncalardan başka bir şey yok:)))) Sonuçta bana 3 lü test dışında hiçbir şey söyleyemedi. Test kağıtlarını aldım ama yaptırmadım. Çünkü kendi doktorum ikili iyi çıkınca üçlünün bir anlamı yok demişti. Öyle kös kös döndüm geri. Bu doktorlar bana ne bir idrar testi ne bir kan testi yaptırmıyor:)) Galiba yüzüme bakınca anlıyorlar turp gibi olduğumu En son 3 ay önce kan testi yaptırmıştım. Neyse iki hafta sonra kendiş doktoruma gidicem inşallah. Az kaldı.

inş dediğin gibi bol olur sütlerimizz sen bu sefer ücretsiz alacakmısın abla yoksa yine başlıcakmısın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…