Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Ayy gerçekten üzerimden büyük bir yük kalktı, Allah da senin bin derdini kaldırsın inşallah. Amin. Evet canım 2000 de girdim ben işe. 657 sayılı kanuna tabiyim. Çok teşekkür ederim canım benim.

hmmm didem cim çok yeni olduğum için anca idrak ediyroum henüz aile hekimimi bilmiyorum yeni taşındık gittiğim dr. herşeyi halletmezmi acaba :44:

Canım gittiğin doktor elbetteki tahlillerini filan yapar (zaten ister de- belki kap atımından sonra isteyebilir ) ama aile hekiminin takibi zorunlu oo yüzden öncee aile hekimini yeni taşındığın yere aldırıyorsun ( bunu da nasıl yapacağını anlatayım kısaca önce aile hekiminin yerini öğreniyorsun sonra bir tane doktor seçiyorsun ve yanına git de böyle böyle yeni taşındım diye sana form veriyor doldluruyorsun ve aile hekimin o doktor oluyor artık ) sonra söylüyorsun ben hamileyim diye o da sana yol gösterir zaten ya kendisi ya da hemşireleri oluyor onlar senin takibini yapıyorlar belli zamanlarda çağırıyorlar vs Bence sen doktora gitmeden önce aile hekimini aldır çünkü hastaneye gittiğin an aile hekimin öğreniyor gebeliğini ve seni sen gitmesen de ararlar ( sen kaydını aldırmadığın için eski aile hekimin arar ).. elimden geldiğince anlatmaya çalıştım canım

günaydın kızlarr ben gerginim adet 2 gün geçti ama gelen giden yok hafif bi şişliğim var sadece ve sinirlerim çok bozuldu. işin kötüsü hamile olma ihtimalim yok denebilir çünkü korunduk bu ay sadece 11 inden sonra nasıl olsa adete 4 gün kaldı diye korunmayı bırakmıştık şimdi stressten olamıyorum galiba çok sinirim bozuldu. geçen hafta bi kaç kere ağrı kesici içmiştim bilmiyorum o falan geciktirmiş olabilir mi. off gelsin bi an önce yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayy gerçekten üzerimden büyük bir yük kalktı, Allah da senin bin derdini kaldırsın inşallah. Amin. Evet canım 2000 de girdim ben işe. 657 sayılı kanuna tabiyim. Çok teşekkür ederim canım benim.

abla inş istediğin gibi olur 3.cocukta biraz evde dinlenme imkanı bulursun arkadaşlar çok emindi hepsi ama dediğim gibi bizim orda bi sgkya gitsen olur istersen kurucesmedeki ana binaya git istersen merkezdeki şubeden birine tam emin oluruz herşeyden

merhaba kızlar nasılsınız.
ben pek iyi deilim galiba. bulantım çok fazla, dün öğleden sonra özellikle yediklerimi zor tuttum. gittiğim yerde de kimse bilmiyor, çok kastım kendimi galiba. evin kapısından girmemle klozete yapışmam bi oldu. bütün akşam da böle geçti. yemek de istemedi canım. kahvaltılık bi şeyler atıştırıp direk yattım. uyku bulantının ilacı gibi ben de şu an
sabah da bol siyah zeytinli bi kahvaltı yaptım. hala da bulanıyorum.
umarım bu bulantılara sebep aldığım progestanın deildir. bebebğim mesaj gönderiyodur bana....

Eki Görüntüle 687412
nasıl lcw ya yeni gelmiş bugün gördüm...

ben bu hamile tşörtlerine bayılıyom zaten. göbişim çıksa da giysemmm
biz de geçen gün bi alışveriş sitesnde fenerbahçenin lisanslı hamile tşört ve bodylerini gördük. çok özendik. göbiş çıksın hemen onlardan alçak kocam bana

günaydın canımcım senin bebekin biraz üzecek seni galiba şimdi sana yeme demek çok kolay değil ama için neyi alıyorsa sağlıklı sağlıksız yemeye çalış mesela benim kurtarıcım tost oluyodu ilk aylarda bebek nasılsa yemeklerinden bişi almıyor sen aç kalmamaya çünkü aç kalmak insanın sinirlerini çok bozuyorrr

iyiyiz kuzum ben yorgunum birazcıkk dün okul vardı perişan oldum ya evime gidemeyince çok yoruluyorum

aç kalınca daha da bulanıyorum zaten fatmam, o yüzden hep birer ikişer atıştırıyom. ama yemek yiyip mideyi doldurmak da iyi gelmiyor...
işten sonra okul kurs vs. normal şartlarda yoruyor zaten e bi de hamişliğin verdiği yorgunluk iyice dokunuyo.

günaydın bebekler nasılsınızzz..

iyidir tatlım, kusmak tabiki bebeğinin marifeti ilaçlara kulp bulma, ayrıca kusabiliyosan iyi bişey kimisi kusamaz o dahada sıkıntı veriyo , millet yüzünden zaten kasma çok kızdım onada bu arada dediğin gibi aç kalmakta çok yemekte seni bulandırır ama en azından canım istemiyo deyip yememezlik etme ye sonra gerekirse kus en azından o arada bişeyler alınır bence midenden

günaydınnn fuliiimmm nasılsınnn...

günaydın bebeğim hafif bulantılıyımmm sende fena geçiriyomuşsun bende fatmik gibi tost yiyebiliyorum ama bazen onuda almıyo midem peynir domtes salatalıkla sandiviç yapıp yiyorum o daha iyi bastırıyo bazen şimdi kuru şeyler yemek daha cazip geliyo ben normalde öğlende en azından sulu yemek yerdim dün onuda yiyemedim şimdi yiyemiyince tatlı bastırıyo böyle hoş tuhaf bişey hamilelik işte

kızlar nereye kayboldunuzzz

sitelere bakıyodum bennnnn

kıs ne sitelerine bakıyon. alışveriş mi yapıyon yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…