- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.801
ablaaaaa sana çok güzel bi haberim yaklaşık 5-6 arkadaşa sordum bu konu ile ilgilenen kesinlikle kesilmez dediler şeflede konuştum kesilmez dedi ama sen yinede telefonla değilde giderek yüzyüze sgkdan bi bilgi al onlar en doğrusunu sana söylerler bu arada sen eski memursun dimi 5434e bağlı çalışıyosun yani emekli sandığı
hmmm didem cim çok yeni olduğum için anca idrak ediyroum henüz aile hekimimi bilmiyorum yeni taşındık gittiğim dr. herşeyi halletmezmi acaba :44:
Ayy gerçekten üzerimden büyük bir yük kalktı, Allah da senin bin derdini kaldırsın inşallah. Amin. Evet canım 2000 de girdim ben işe. 657 sayılı kanuna tabiyim. Çok teşekkür ederim canım benim.
günaydın canlar
günaydın iremcannnn
günaydın canlar
Eki Görüntüle 687412
nasıl lcw ya yeni gelmiş bugün gördüm...
merhaba kızlar nasılsınız.
ben pek iyi deilim galiba. bulantım çok fazla, dün öğleden sonra özellikle yediklerimi zor tuttum. gittiğim yerde de kimse bilmiyor, çok kastım kendimi galiba. evin kapısından girmemle klozete yapışmam bi oldu. bütün akşam da böle geçti. yemek de istemedi canım. kahvaltılık bi şeyler atıştırıp direk yattım. uyku bulantının ilacı gibi ben de şu an
sabah da bol siyah zeytinli bi kahvaltı yaptım. hala da bulanıyorum.
umarım bu bulantılara sebep aldığım progestanın deildir. bebebğim mesaj gönderiyodur bana....
günaydın bebekler nasılsınızzz..
iyiyiz kuzum ben yorgunum birazcıkk dün okul vardı perişan oldum ya evime gidemeyince çok yoruluyorum
günaydın kızlar ve minnak yiğenlerimmmmmm
günaydın bebekler nasılsınızzz..
günaydın kızlar ve minnak yiğenlerimmmmmm
günaydınnn fuliiimmm nasılsınnn...
kızlar nereye kayboldunuzzz
günaydın bebeğim hafif bulantılıyımmm sende fena geçiriyomuşsun bende fatmik gibi tost yiyebiliyorum ama bazen onuda almıyo midem peynir domtes salatalıkla sandiviç yapıp yiyorum o daha iyi bastırıyo bazen şimdi kuru şeyler yemek daha cazip geliyo ben normalde öğlende en azından sulu yemek yerdim dün onuda yiyemedim şimdi yiyemiyince tatlı bastırıyo böyle hoş tuhaf bişey hamilelik işte
sitelere bakıyodum bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?