Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

12den sonra hissedilebilir mi ki ben kıpırtıları gaza yormaktan vazmıgeçsem acaba

Günaydın canlar
günaydınnn fitoşşş
baktım san kışlar böle diyo ben de diyeyim dedim. adın ne bacım, yoksam bi fatmamız daha mı var...

valla ilk üç hafta banada çok zor gelmişti şimdi daha rahatım ama saolsun doktorum beni üzmüyor 1 ayı bekletmeden 3 haftada çağırıyorr

yaaa benimki de bana çok uzun zaman verdi. bilmiyor mu ki ben çatlıcam ortaya ikiden meraktan. benle bir olan arkadaşa 19 una gün vermiş. benim taaaa 25 iiii

sus kız millet bir aya laf ediyo sende 2 haftaya hepimiz 2 hafta sonraya gidip gördük kalp atışını bebişini nokta gibi mi görmek istiyon azıcık tipli mi bekle iyidir beklemek Dua et bir sonra ki bir ay sonra olmasın ben gibi 2 hafta sonra olsun

of beyaaa bide gidince yine 1 ayda çağırırsa onun sıkıntısı bastı şimdiden

canım normal gebeliklerde kalp atımı görüldükten sonra bi 15 gün sonra tekrar çağırıyolar, ondan sonra hep ayda bir. bence doğrusu da bu sık sık ultrasona gerek yok. sen bebişini hele bi hissetmeye başla, fiziksel olarak da iletişime geç 1yı anlamazzsın bile ay tıkladı, ay pıtladı, ay dürttü derken

ay hadi o günler gelsin artıkın yaahuuuuuuu çat die çatlamak üzereyimmm

ya benim tek stresim kalp atışlarını henüz görmemem yoksa bi görsem zamanın sürenin çok önemi kalmıcak. hamişliğin keyfini sürmeye başlıcam.. nokta gibi görsem de rahatlardım kıs azcık. sonra tipini bol bol seyretcem nasıl olsa tipini yediğim
benimki de muhtemelen en geç iki hafta sonraya çağırır. çünkü daha bana herhangi bi test yapılmadı. normalde şimdiye kadar dr. kan ve idrar testi yapardı bana, ama bu seferkinde bebeği bekliyo, kontrole de hep sabah çağırıyo ama tok çağırıyo o yüzden.

günaydın fitoşş hoşgeldinnnnnn
hosbulduk kuzucum..... Nasılsınız bugün bakalım?
günaydın canm,benm adım ilginç gelebilir ama fitnet... Herkese zor gelir genelde fitoş derler,sen de öyle de kuzum...

Benim de yarın devlette bi randevum var birde 2mayısta özelde Cinsiyet öğrenicez kısmetse. Bakalım yarınki dr. Bişey dicek mi merak içindeym...

Fulim daha bebiş hareketlerini hissedecegini düşünmüyorum... Ama rahim genişliyodur... Onu hissedebilirsin...ben de biseyler hissediyo gibiyim ama hareket değil... Ne oldugunu anlayamıyorum... Anca 2hafta sonra hissederim diye düşünüyorum...

benim kide test yapmak için kalp atışını bekledi kan yaptı ama sadece, kanda hem kan değerlerine hemde şu rubella toksoplazma falan var ya onlara baktı , kalp atışı devam ediyo mu görmek için de 2 hafta sonra yine çağırdı , benim doktor pimpirikli ama seni strese sokmadan yapıyo bu işi o yüzden devam ediyom bence progesterona bence başka doktor olsa çoktan keserdi , seviyom ben bu gacıyı ya

merhaba cnm ben neden hiç bişi hissetmiyorum hemde hiiiçççç

didem canm çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın biz henüz muhtarlığa bile kaydımızı aldırmadık en yakın zamanda inş. ben dr.un çağırdığı gün şu keseyi göriyim de rahatlıyım diye bekliyorum hamileliği çok farklı hayal ediyordum çok stresliyim :44:

günaydın kızlar ve minnak yiğenlerimmmmmm

günaydınnn

kuru şeyler her zaman daha ii geliyor ilk üç ayında bende sürekli kuru gıda ile beslendimm ama artık normale döndümmm

fatmacım kuru derken sıralayabilirmisin nedir mesela bu besinler

Günaydın kızlarrr nasılsınızz??
bende bebişimi özledim yaa görmek istiyorum ne yapıyor diye. hareketlerini artık hissediyorum ama görmek başkaa :)

fulyacım senin gece hissettiğin şey fatmanın da dediği gibi su ya da gazdır. mesela su içip yattıysan o kabarcıklar oluşturmuş olabilir pıtpıtpıt yapar

çünkü sen bana çektin canım Canım herkes hissedecek diye bir kaide yok ayrıca zaten başındasın kimisi 45 günden sonra başlarmış 3. Ayını doldurup bulantıları başlayan bile var benim iş yerinde her gün biri bişey soruyo başladı mı diye ama bende de tık yok wc nöbetlerim dışında , sen belirtiye takılıp stres etme o yüzden .....

ben geçen gittiğimde dedim ki doktora çok zor bir üç hafta geçirdim doktor dedi ki aa çok mu kötü oldun çok mu bulantı oldu filan hayır dedim meraktan öldüm 3 hafta hiç geçmedi dedim

ay ne güzel hissediyorsun ya Ben anca çıkıntı mı seviyom

ya kızlar ben gelmeyenleri merak ediyom nerdeler ki
hülya abla uzun zamandır yok. morali bozuktu en son hatırladığımda, keşke gelse bize ablalık yapsaydı yine.
sonra Meryem vardı. 3 kese görmüştü o ne oldukiii
mrv de yok

tost
peynir ekmek
hamburger
döner
pide
börek
pogaca
mantı
makarna vs vs yani sulu salçalı olmayan tüm yemekler benim bulantım olduğu için yiyememiştim sadece bu tarz şeyler yemiştim ayrıca denizcim bence senin için çok erken 6 haftalık olduğumda ben herşeyi yiyebiliyordum umarım senin bulantı gibi bi sıkıntın olmaz insallah irem gibi rahat geçirirsin,,

ayrıca söyliyim bunların hepsi sağlıksız ama ilk üç ay bunun içeriğe bakmadan yemiştim

Son düzenleme:

günaydın bebeğimmm sen nasılsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…