- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.841
Günaydın canlar
valla ilk üç hafta banada çok zor gelmişti şimdi daha rahatım ama saolsun doktorum beni üzmüyor 1 ayı bekletmeden 3 haftada çağırıyorr
bişey olmaz canım sen olumsuz hiç bişey düşünmüyorsun , bu arada bende alışveriş yapacak siteleri belirliyom şu cinsiyet belli olsun açılış yapcam ilk işim de şu öpücüğe zam geldi zıbını almak bayıldım onlara, ama ben 10. Hafta doldugunda gittim yatıyordu ama 12. Hafta artık horon teptikleri zaman o zamandan sonra tetikte ol her an hissedebiliriz
günaydınnn fitoşşşGünaydın canlar
valla ilk üç hafta banada çok zor gelmişti şimdi daha rahatım ama saolsun doktorum beni üzmüyor 1 ayı bekletmeden 3 haftada çağırıyorr
bebişinin hareket edişini sen gördün bence bir düşün yakında ayırt edersin bence gaz mı bebiş mi12den sonra hissedilebilir mi ki ben kıpırtıları gaza yormaktan vazmıgeçsem acaba
günaydınnn fitoşşş
Baktım san kışlar böle diyo ben de diyeyim dedim. Adın ne bacım, yoksam bi fatmamız daha mı var...
Yaaa benimki de bana çok uzun zaman verdi. Bilmiyor mu ki ben çatlıcam ortaya ikiden meraktan. Benle bir olan arkadaşa 19 una gün vermiş. Benim taaaa 25 iiii
of beyaaa bide gidince yine 1 ayda çağırırsa onun sıkıntısı bastı şimdiden
Fulim kötü haber büyük ihtimal artık ayda bir çağrılcaz
bebişinin hareket edişini sen gördün bence bir düşün yakında ayırt edersin bence gaz mı bebiş mi
canım normal gebeliklerde kalp atımı görüldükten sonra bi 15 gün sonra tekrar çağırıyolar, ondan sonra hep ayda bir. bence doğrusu da bu sık sık ultrasona gerek yok. sen bebişini hele bi hissetmeye başla, fiziksel olarak da iletişime geç 1yı anlamazzsın bile ay tıkladı, ay pıtladı, ay dürttü derken
sus kız millet bir aya laf ediyo sende 2 haftaya hepimiz 2 hafta sonraya gidip gördük kalp atışını bebişini nokta gibi mi görmek istiyon azıcık tipli mi bekle iyidir beklemekDua et bir sonra ki bir ay sonra olmasın ben gibi 2 hafta sonra olsun
hosbulduk kuzucum..... Nasılsınız bugün bakalım?günaydın fitoşş hoşgeldinnnnnn
günaydın canm,benm adım ilginç gelebilir ama fitnet... Herkese zor gelir genelde fitoş derler,sen de öyle de kuzum...günaydınnn fitoşşş
baktım san kışlar böle diyo ben de diyeyim dedim. adın ne bacım, yoksam bi fatmamız daha mı var...
yaaa benimki de bana çok uzun zaman verdi. bilmiyor mu ki ben çatlıcam ortaya ikiden meraktan. benle bir olan arkadaşa 19 una gün vermiş. benim taaaa 25 iiii
ya benim tek stresim kalp atışlarını henüz görmememYoksa bi görsem zamanın sürenin çok önemi kalmıcak. Hamişliğin keyfini sürmeye başlıcam.. Nokta gibi görsem de rahatlardım kıs azcık. Sonra tipini bol bol seyretcem nasıl olsa tipini yediğim
Benimki de muhtemelen en geç iki hafta sonraya çağırır. çünkü daha bana herhangi bi test yapılmadı. Normalde şimdiye kadar dr. Kan ve idrar testi yapardı bana, ama bu seferkinde bebeği bekliyo, kontrole de hep sabah çağırıyo ama tok çağırıyo o yüzden.
merhaba kızlar nasılsınız.
ben pek iyi deilim galiba. bulantım çok fazla, dün öğleden sonra özellikle yediklerimi zor tuttum. gittiğim yerde de kimse bilmiyor, çok kastım kendimi galiba. evin kapısından girmemle klozete yapışmam bi oldu. bütün akşam da böle geçti. yemek de istemedi canım. kahvaltılık bi şeyler atıştırıp direk yattım. uyku bulantının ilacı gibi ben de şu an
sabah da bol siyah zeytinli bi kahvaltı yaptım. hala da bulanıyorum.
umarım bu bulantılara sebep aldığım progestanın deildir. bebebğim mesaj gönderiyodur bana....
Canım gittiğin doktor elbetteki tahlillerini filan yapar (zaten ister de- belki kap atımından sonra isteyebilir ) ama aile hekiminin takibi zorunlu oo yüzden öncee aile hekimini yeni taşındığın yere aldırıyorsun ( bunu da nasıl yapacağını anlatayım kısaca önce aile hekiminin yerini öğreniyorsun sonra bir tane doktor seçiyorsun ve yanına git de böyle böyle yeni taşındım diye sana form veriyor doldluruyorsun ve aile hekimin o doktor oluyor artık ) sonra söylüyorsun ben hamileyim diye o da sana yol gösterir zaten ya kendisi ya da hemşireleri oluyor onlar senin takibini yapıyorlar belli zamanlarda çağırıyorlar vsBence sen doktora gitmeden önce aile hekimini aldır çünkü hastaneye gittiğin an aile hekimin öğreniyor gebeliğini ve seni sen gitmesen de ararlar ( sen kaydını aldırmadığın için eski aile hekimin arar ).. elimden geldiğince anlatmaya çalıştım canım
günaydın kızlar ve minnak yiğenlerimmmmmm
kuru şeyler her zaman daha ii geliyor ilk üç ayında bende sürekli kuru gıda ile beslendimm ama artık normale döndümmm
merhaba cnm ben neden hiç bişi hissetmiyorum hemde hiiiçççç
Didem canm çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınBiz henüz muhtarlığa bile kaydımızı aldırmadık en yakın zamanda inş. Ben dr.un çağırdığı gün şu keseyi göriyim de rahatlıyım diye bekliyorum hamileliği çok farklı hayal ediyordum çok stresliyim :44:
Günaydınnn
fatmacım kuru derken sıralayabilirmisin nedir mesela bu besinler
günaydınnn fitoşşş
baktım san kışlar böle diyo ben de diyeyim dedim. adın ne bacım, yoksam bi fatmamız daha mı var...
yaaa benimki de bana çok uzun zaman verdi. bilmiyor mu ki ben çatlıcam ortaya ikiden meraktan. benle bir olan arkadaşa 19 una gün vermiş. benim taaaa 25 iiii
günaydın kızlarrr nasılsınızz??
Bende bebişimi özledim yaa görmek istiyorum ne yapıyor diye. Hareketlerini artık hissediyorum ama görmek başkaa :)
fulyacım senin gece hissettiğin şey fatmanın da dediği gibi su ya da gazdır. Mesela su içip yattıysan o kabarcıklar oluşturmuş olabilir pıtpıtpıt yapar
merhaba cnm ben neden hiç bişi hissetmiyorum hemde hiiiçççç
didem canm çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınbiz henüz muhtarlığa bile kaydımızı aldırmadık en yakın zamanda inş. ben dr.un çağırdığı gün şu keseyi göriyim de rahatlıyım diye bekliyorum hamileliği çok farklı hayal ediyordum çok stresliyim :44:
günaydınnn
fatmacım kuru derken sıralayabilirmisin nedir mesela bu besinler
Günaydın kızlarrr nasılsınızz??
bende bebişimi özledim yaa görmek istiyorum ne yapıyor diye. hareketlerini artık hissediyorum ama görmek başkaa :)
fulyacım senin gece hissettiğin şey fatmanın da dediği gibi su ya da gazdır. mesela su içip yattıysan o kabarcıklar oluşturmuş olabilir pıtpıtpıt yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?