- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.821
aç kalınca daha da bulanıyorum zaten fatmam, o yüzden hep birer ikişer atıştırıyom. ama yemek yiyip mideyi doldurmak da iyi gelmiyor...
işten sonra okul kurs vs. normal şartlarda yoruyor zaten e bi de hamişliğin verdiği yorgunluk iyice dokunuyo.
günaydın fıstığımmm ve balığııı
aralarda yiyebilirseniz beyaz değil ama sarı leblebi yiyin hem bagırsak çalıştırır hem midenize iyidir
günaydın bebeğim hafif bulantılıyımmm sende fena geçiriyomuşsun bende fatmik gibi tost yiyebiliyorum ama bazen onuda almıyo midem peynir domtes salatalıkla sandiviç yapıp yiyorum o daha iyi bastırıyo bazen şimdi kuru şeyler yemek daha cazip geliyo ben normalde öğlende en azından sulu yemek yerdim dün onuda yiyemedim şimdi yiyemiyince tatlı bastırıyo böyle hoş tuhaf bişey hamilelik işte
sitelere bakıyodum bennnnn
kıs ne sitelerine bakıyon. alışveriş mi yapıyon yoksam
kızlar size bişey sorucam şimdi benim bebiş ultrasonda fln bakılınca sağda kalıyo sağ tarafımda bazen solda da batma hissediyorum birde dün gece oldu mesela uyurken ben sol tarafıma yatıyorum genelde bacaklarımı çekip arasına ince bi yastık koyuyorum gece karnımda bişiler kaydı sanki sonra pıtpıtpıt bişi hissettim nedir bu bebiş olamaz daha çok küçük gaz mı acaba ama gaz pıtpıtpıt edermiki endişelenicek bi durummudur :44::44::44:
batmaların bebişle değil rahimle alakalıdır , benim ki melul melul yatıyodu senin ki hareketlendiyse bilemem pıtpıtlar için .............
kızlar size bişey sorucam şimdi benim bebiş ultrasonda fln bakılınca sağda kalıyo sağ tarafımda bazen solda da batma hissediyorum birde dün gece oldu mesela uyurken ben sol tarafıma yatıyorum genelde bacaklarımı çekip arasına ince bi yastık koyuyorum gece karnımda bişiler kaydı sanki sonra pıtpıtpıt bişi hissettim nedir bu bebiş olamaz daha çok küçük gaz mı acaba ama gaz pıtpıtpıt edermiki endişelenicek bi durummudur :44::44::44:
kuru şeyler her zaman daha ii geliyor ilk üç ayında bende sürekli kuru gıda ile beslendimm ama artık normale döndümmm
henüz hissedemezsin gibime geliyor bebeğim gazdır sudur başka bişeydir ama benimde sol tarafımda sürekli ağrı oluyor hatta soluma yattığımda bişey batıyormuş gibi hissediyorum sanırım benim sıpa hala sol tarafta korkma bebeğimm sen herşy yolunda gidiyor bence
evet kuzum ben normalde öğlenleri çok güzel yerdim sulu salçalı olsun farketmez dünden beri yiyemiyorum bi çorba içiyorum akşamda yemeğin ortasında bıraktım kalktı midem son zamanlarıdır inşallah geçer bir iki haftaya
rahim genişliyosa kaslardan da olabilir pıtpıtpıt bebiş hissedilmez bence die düşünüyorum daha çok minnak şu bebişi 1 ay görmemek ne zormuş heran bişi oldumu die ödüm kopuyo
geçer kuzum geçer maşallah 10 hafta olmuş bileee senin kuzunn
dün kendimi çok aştım ben koca bi kase sütlü tatlı yedimmmmm
dimi çok şükür baska sıkıntımız yok ama merak ediyorum işte panik oluyorum alışıcam inşallah su 1 aylık dönemlere
valla canım tecrübeli annişler daha net cevap vericeklerdir sana. ama bence bebek deildir. daha erken çünkü hissetmen için. bi de ilk hamileliğin. bence gazdır.
benim bebiş ne tarafta hiç hatırlamıyorum, doktor bakarken ona dikkat etmedim. bi de bebeği görmeden çok soru sormak istemiyorum ama benimde sol kasığımda ara ara batmalar oluyo. hatta o zamanlar sol tarafıma yatamıyorum. ben de acaba bebiş ordan besin çekiyo da kan damarlarında ve ya rahmin o kısmında kasılma mı oluyo o yüzden diyorum :44:
bişey olmaz canım sen olumsuz hiç bişey düşünmüyorsun , bu arada bende alışveriş yapacak siteleri belirliyom şu cinsiyet belli olsun açılış yapcam ilk işim de şu öpücüğe zam geldi zıbını almak bayıldım onlara, ama ben 10. Hafta doldugunda gittim yatıyordu ama 12. Hafta artık horon teptikleri zaman o zamandan sonra tetikte ol her an hissedebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?