- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.861
ay ne güzel hissediyorsun yaBen anca çıkıntı mı seviyom
canım herkesin bir olmuyor. irem gacısına baksana tık yok. ama mesela Fatma da öldü kusmaktan. bırak kişisel farkı, aynı kadında bile her gebelik farklı seyredermiş. o yüzden içini ferah tut bebekim. benimde son 4-5 gündür var. bi de ben dışardan bi sürü ilaç alıyorum. gebelik normal seyrinden biraz farklı işliyo benim.merhaba cnm ben neden hiç bişi hissetmiyorum hemde hiiiçççç
didem canm çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınbiz henüz muhtarlığa bile kaydımızı aldırmadık en yakın zamanda inş. ben dr.un çağırdığı gün şu keseyi göriyim de rahatlıyım diye bekliyorum hamileliği çok farklı hayal ediyordum çok stresliyim :44:
günaydınnn
fatmacım kuru derken sıralayabilirmisin nedir mesela bu besinler
günaydın didoşummmGünaydın kızlarrr nasılsınızz??
bende bebişimi özledim yaa görmek istiyorum ne yapıyor diye. hareketlerini artık hissediyorum ama görmek başkaa :)
fulyacım senin gece hissettiğin şey fatmanın da dediği gibi su ya da gazdır. mesela su içip yattıysan o kabarcıklar oluşturmuş olabilir pıtpıtpıt yapar
ben geçen gittiğimde dedim ki doktora çok zor bir üç hafta geçirdim doktor dedi ki aa çok mu kötü oldun çok mu bulantı oldu filan hayır dedim meraktan öldüm 3 hafta hiç geçmedi dedim
tost
peynir ekmek
hamburger
döner
pide
börek
pogaca
mantı
makarna vs vs yani sulu salçalı olmayan tüm yemekler benim bulantım olduğu için yiyememiştim sadece bu tarz şeyler yemiştim ayrıca denizcim bence senin için çok erken 6 haftalık olduğumda ben herşeyi yiyebiliyordum umarım senin bulantı gibi bi sıkıntın olmaz insallah irem gibi rahat geçirirsin,,
ayrıca söyliyim bunların hepsi sağlıksız ama ilk üç ay bunun içeriğe bakmadan yemiştim
senin minik çıkıntını sevsinler canım :) 19. Haftadayım daha mı hissetmeyimSenin de 5-6 haftan var sonra hissedersin :)
canım herkesin bir olmuyor. irem gacısına baksana tık yok. ama mesela Fatma da öldü kusmaktan. bırak kişisel farkı, aynı kadında bile her gebelik farklı seyredermiş. o yüzden içini ferah tut bebekim. benimde son 4-5 gündür var. bi de ben dışardan bi sürü ilaç alıyorum. gebelik normal seyrinden biraz farklı işliyo benim.
günaydın didoşummmay hareketleri hissediyon mu sen maşallahhh canım. nasıl bi his tarif etsene
valla ben de doktoruma çok ağız yaptım. 25i çok uzak, çok stresliyim paniğim daha erken gelsem falan diyeee. ama yemedi, 25 i diye yazdı randevu kartına. strese gerginliğe gerek yok rahat ol dedi. kolay ya çok
didoş ve oğluşu hoşgeldiniz be ya....
günaydın bebeğimmm sen nasılsınnnn
ay ben bu haline bile bayılıyorumDiğer hamişlikten kararlıyım tatlım ben her anımın tadını çıkarcam, iş kıyafetlerim biraz boldur hemde çıkıntım küçük ama ev kıyafetlerinde belli oluyo direk zıbın üstü seviyom bazen halime gülmekten bişey olacak herife
artı bi de siyah zeytin bu da benim favorimmm
Tarifi biraz güç canım orda bir kıpırtı oluyor :) ilk zaman korkuyordum bir şey mi oldu diye ama sonradan anladım ki kımıldıyormuş bebişimhissedince konuşyorum onunla :) Genelde babası geldiğinde o da hissediyor heralde hemen kımıldanıyor
Hoşbulduk be yaa fitoşumm bugün neşelisin
iyiyim canımmm biraz soğuk üşüyorum ama iyiyim senin minik ne yapıyor :)
Tarifi biraz güç canım orda bir kıpırtı oluyor :) ilk zaman korkuyordum bir şey mi oldu diye ama sonradan anladım ki kımıldıyormuş bebişimhissedince konuşyorum onunla :) Genelde babası geldiğinde o da hissediyor heralde hemen kımıldanıyor
çok şükür canım iyiym bugün.. Allah bugünlerimizi aratmasın....
sen nasılsın?
bir de kaçıncı haftada hissetmeye başladın hareketleri?
ya bende çok üşüdüm dün gece benim minik büyüyor heralde arada yine bulantı yapıyor bana
Günaydın arkadaşlar nasılsınız geçmişe baktım bulantısı azalanlar var ama ben d e bir haftadır başladı bulantılar oğluma yemek hazırlamak bile zor geliyo annem burdaydıda Allah tan dolaba attık bi şeyler.........
burası da bi kaç gündür çok soğuk kış geri geldi. kazak bile yetmiyor bazen, şal atıyorum sırtıma. yağmurda çok fazla.Tarifi biraz güç canım orda bir kıpırtı oluyor :) ilk zaman korkuyordum bir şey mi oldu diye ama sonradan anladım ki kımıldıyormuş bebişimhissedince konuşyorum onunla :) Genelde babası geldiğinde o da hissediyor heralde hemen kımıldanıyor
hoş geldinnnnGünaydın arkadaşlar nasılsınız geçmişe baktım bulantısı azalanlar var ama ben d e bir haftadır başladı bulantılar oğluma yemek hazırlamak bile zor geliyo annem burdaydıda Allah tan dolaba attık bi şeyler.........
iyiym canım bende çok şükürr :)
canım ben çoktatndır birşeyler hissediyorum ama bebek mi değil mi emin olamıyordum ama bebekmiş :) o yüzden net bir hafta söyleyemiycem
bulantıların olabilir canım normal :) ben bile geçen haftasonu turşu kokusundan bulandım lavobaya hemen...
oh bebeğim büyüyor diye sevin zaten artık eskisi kadar rahatsız edici düzeyde olmaz bulantıların
çünkü sen bana çektin canımCanım herkes hissedecek diye bir kaide yok ayrıca zaten başındasın kimisi 45 günden sonra başlarmış 3. Ayını doldurup bulantıları başlayan bile var benim iş yerinde her gün biri bişey soruyo başladı mı diye ama bende de tık yok wc nöbetlerim dışında , sen belirtiye takılıp stres etme o yüzden .....
ya kızlar ben gelmeyenleri merak ediyom nerdeler ki
hülya abla uzun zamandır yok. morali bozuktu en son hatırladığımda, keşke gelse bize ablalık yapsaydı yine.
sonra Meryem vardı. 3 kese görmüştü o ne oldukiii
mrv de yok
tost
peynir ekmek
hamburger
döner
pide
börek
pogaca
mantı
makarna vs vs yani sulu salçalı olmayan tüm yemekler benim bulantım olduğu için yiyememiştim sadece bu tarz şeyler yemiştim ayrıca denizcim bence senin için çok erken 6 haftalık olduğumda ben herşeyi yiyebiliyordum umarım senin bulantı gibi bi sıkıntın olmaz insallah irem gibi rahat geçirirsin,,
ayrıca söyliyim bunların hepsi sağlıksız ama ilk üç ay bunun içeriğe bakmadan yemiştim
canım herkesin bir olmuyor. irem gacısına baksana tık yok. ama mesela Fatma da öldü kusmaktan. bırak kişisel farkı, aynı kadında bile her gebelik farklı seyredermiş. o yüzden içini ferah tut bebekim. benimde son 4-5 gündür var. bi de ben dışardan bi sürü ilaç alıyorum. gebelik normal seyrinden biraz farklı işliyo benim.
günaydın didoşummmay hareketleri hissediyon mu sen maşallahhh canım. nasıl bi his tarif etsene
valla ben de doktoruma çok ağız yaptım. 25i çok uzak, çok stresliyim paniğim daha erken gelsem falan diyeee. ama yemedi, 25 i diye yazdı randevu kartına. strese gerginliğe gerek yok rahat ol dedi. kolay ya çok
irem cnm bende bir ara tuvalet muhabbeti oldu gebeliği öğenmeden önce şimdi hiç bişi yok sapık gbi göğüslerime bakıyorum arada adet olucam gibi sancım oluyo hii bi de dün akşamdan beri sol kukumun az bişi üstü uyuşuk sanki çişimi tutmuşumda sıkışmışım gibi kasık mı ki orası bildiğin şeyim gibi
cnm bende bir ara hülya ablayı görmüştüm aynı benim ve senin hamiş kalmadan önceki ruh halimize sahipti Allah yardımcısı olsun ama çok şanslı aslında 2 koca bebeği vardaha ne olsun maşallah cnm meryemin 2 kesesi erimiş tek kesesi var 7 haftalık hamile buraya pek girmiyor ama ben face den sürekli görüşüyorum
fatmam ben hissetmek istiyorum netten gebelik belirtilerine bakıyorum bana sadece gerginlik bide karın altında şişkinlik olurmuş o uyuyo her lavaboda oraya bakıyorum şiş ya seviniyorumbelirti hesabı bide dün akşam göğsümde hafif damar vardı öpücektim kendimi kocişede soramıyorum bak göğsüm büyümüşmü hissim yok ya çocuk zor duruyo atlar üstüme
cnm ilaçları neden alıyosun ?
kasık ve çevresinde hissedilen şeylr gebelikle ilgili aslında. hassaslaşma, batma, yanma gibi... bence belirtilerin için erken canım. gebeliğin sağlıkla ilerlesin varsın belirti olmasın. tüm hamişliğini balayı gibi geçirirsin.
Meryem için üzüldüm, ilk gebelği de öyleydi di mi onun. allahım şimdiki karnındakine can versin.
canım benim ilk gebeliğimden ötürü dr.um bunda çok temkinli. o yüzden destek ilaçları verdi. bi de düşük riskim var biraz, ona karşı da progestan kullanıyorum. yemeklerden sonra hap içmek zor geliyor artık. hapın ağzımda bıraktığı tad koku rahatsız edici oluyo. ağzımın tadını toptan götürüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?