Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

somonu nasıl yapıyorsn canım ya bana cok yaglı geliyor aslında en fazla omega3 kaynaklarından biri

ben kızartmasını seviyom tavada az yağlı ızgara gibi, ama için almıyosa fırın kağıdına bohçalanarak yapılan tarifler var onlardan dene, sebzeli buğulama gibi oluyo canım. piştikten sonra da kağıdı az bi yırtarsın azcık üzeri kızarır, bak şimdi bile canım çekti
hafta sonu kocişi b.markete sürükleyim

siz o tekmeleri son ayda görün bakalım nasıl olckben karnımın yırtılmasndan korkuyordmen kötüsüde dirsek darbeleri oluyor insanın böğrünü deliyorlar minik sıpalarama herseye deger

bende yarın alıp yapmayı düşünüyoruuum

kalp atışı gibiydi karımın sol tarafına vurdu hafif bir pıt bilmiyorum ama ben çok duygulandım

burdaki hamişler ilk hissedişler böle kan damarı pıt pıtlıyo gibi veya hafif gıklanma şeklinde oluyo diyolar. olabilir fatmam, kıs erken canlandı hissettin erkik mi ki buuuu

kızlAr dün aksam eşim senin popon belin küçüldü top yutmus gibi karnın var ne kadar değişik oldun dio delüüüü yaaa mervede her yerim aynı anda büyümüştü aynısını beklıo heralde

belki oğluşturrrrr

kızzz ben hayatta yapamam süremem elimi ona en iyisi gidip yemek

belki oğluşturrrrr

kızzz ben hayatta yapamam süremem elimi ona en iyisi gidip yemek

fuliiimmm bahane yok zaten elini sürmücen çiğ eti eldivenle tutuyozzz unutma kih kik kiiihhhh
sen şanslısın bebek, en azından her bütçeye uygun balık restoranı vardır istanbulda, benim güzel izmirim de böyleydi. ama burası çorakkk...

burdaki hamişler ilk hissedişler böle kan damarı pıt pıtlıyo gibi veya hafif gıklanma şeklinde oluyo diyolar. olabilir fatmam, kıs erken canlandı hissettin erkik mi ki buuuu

bilmem ki erkek mi acaba çok az kaldı sabaha gösterirse anlıcamm bakalım ama geçen seferde çok hareketliydi anneme söyledim erkek mi acaba dedi çok hareketli olduğu için

valla bilmem cnm ama eşimin benı tanımlamasına göre öyle görünüyor

az kaldı öğrenicez erkekte öyle olur derler yaa

evet bi sürü balıkçı var hem dolaşmaya hem balık yemeğe die çıkarız artık ben balık özürlüyüm

bilmem ki erkek mi acaba çok az kaldı sabaha gösterirse anlıcamm bakalım ama geçen seferde çok hareketliydi anneme söyledim erkek mi acaba dedi çok hareketli olduğu için

ayyy anaamm az kaldı yaaaaa küt küt atıyor kalbimmmm

bize kendi doktorumuz söylemedi ya cinsiyeti şimdi ayrıntılı ultrasonu baska bi dr yapıcak görürse söylermiki yaaaa

aynur ablaaaaa sen bebişinin pıt pıtlarını ne zaman hissetmeye basladıın:44::44:

Canım ben çok erken hissettim. 12. haftada hareket edenin bebek olduğunu kesinlikle biliyordum. Çünkü kanamayla doktora gittiğim gece, yaşıyor dedim doktora çünkü hareket ediyor. Doktor aha böyle oldu Şaşırdı yane:)) İlklerde geç olur diyorlar ama ilkten sonra rahim gevşek oluyor galiba kolay duyuluyor. Sen de yakında hissedersin canım.

Fatmacım, dediğim gibi ne olursa olsun sen bebeğe yor sevin:)) Yürürken hareket etmeleri biraz zor ama olmayacak diye bir şey de yok. Bunu en iyi sırt üstü yatma testinde anlarsın artık. İlk pıtı duyduysan gerisi gelir merak etme.Ben iki hafta önce resmen yedi sekiz kere karnımın dışından çok net belli olacak şekilde tekmeledi. Ondan sonra hiç öyle bir şey olmadı. Kızlar bile gördüler tekmeleri. İnsan alışınca bekliyor da yaa...Ama yakındır, sizleri düşünebiliyorum. İki satır yazıp "ay tekmeledi durun" dersiniz :))) Peşpeşe tekmelenenler topiği olacak yakında burası:))

ablacım yürümüoduk alışveriş merkezinin servisiydi oturuyordum sırt üstü testinde zaten bi kaç kez hissettim ama bebeğe yormadım bu ilk kez bebek gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…