- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.901
sonucta gaz vücudunda nasl etki yapıyor biliyorsn ondan farklı bişey hissettiysen bebişindr insanın içinden bişey kayııyormus gibi oluyor
kalp atışı gibiydi karımın sol tarafına vurdu hafif bir pıt bilmiyorum ama ben çok duygulandım
canım ben 12. Haftadan itibaren hissedilebilir diye biliyorum , ama hafiftir yakında netleşir kayıyodur küçük balığın içerde ne de olsa derya deniz içersi
somonu nasıl yapıyorsn canım ya bana cok yaglı geliyor aslında en fazla omega3 kaynaklarından biri
ben kızartmasını seviyom tavada az yağlı ızgara gibi, ama için almıyosa fırın kağıdına bohçalanarak yapılan tarifler var onlardan dene, sebzeli buğulama gibi oluyo canım. piştikten sonra da kağıdı az bi yırtarsın azcık üzeri kızarır, bak şimdi bile canım çekti
hafta sonu kocişi b.markete sürükleyim
kalp atışı gibiydi karımın sol tarafına vurdu hafif bir pıt bilmiyorum ama ben çok duygulandım
kızlAr dün aksam eşim senin popon belin küçüldü top yutmus gibi karnın var ne kadar değişik oldun dio delüüüü yaaamervede her yerim aynı anda büyümüştü aynısını beklıo heralde
ben kızartmasını seviyom tavada az yağlı ızgara gibi, ama için almıyosa fırın kağıdına bohçalanarak yapılan tarifler var onlardan dene, sebzeli buğulama gibi oluyo canım. piştikten sonra da kağıdı az bi yırtarsın azcık üzeri kızarır, bak şimdi bile canım çekti
hafta sonu kocişi b.markete sürükleyim
bence kesinlikle kuzucuuuk
belki oğluşturrrrr
kızzz ben hayatta yapamam süremem elimi ona en iyisi gidip yemek
belki oğluşturrrrr
kızzz ben hayatta yapamam süremem elimi ona en iyisi gidip yemek
burdaki hamişler ilk hissedişler böle kan damarı pıt pıtlıyo gibi veya hafif gıklanma şeklinde oluyo diyolar. olabilir fatmam, kıs erken canlandı hissettin erkik mi ki buuuu
valla bilmem cnm ama eşimin benı tanımlamasına göre öyle görünüyor
fuliiimmm bahane yok zaten elini sürmücençiğ eti eldivenle tutuyozzz unutma kih kik kiiihhhh
sen şanslısın bebek, en azından her bütçeye uygun balık restoranı vardır istanbulda, benim güzel izmirim de böyleydi. ama burası çorakkk...
bilmem ki erkek mi acaba çok az kaldı sabaha gösterirse anlıcamm bakalım ama geçen seferde çok hareketliydi anneme söyledim erkek mi acaba dedi çok hareketli olduğu için
aynur ablaaaaa sen bebişinin pıt pıtlarını ne zaman hissetmeye basladıın:44::44:
bize kendi doktorumuz söylemedi ya cinsiyeti şimdi ayrıntılı ultrasonu baska bi dr yapıcak görürse söylermiki yaaaa
Sen nedne ayrıntılı ultrasona giriyorsun ki canım. Ne kaçırdım. Ben bile 22. haftayı bekliyorum ayrıntılı için.
Canım ben çok erken hissettim. 12. haftada hareket edenin bebek olduğunu kesinlikle biliyordum. Çünkü kanamayla doktora gittiğim gece, yaşıyor dedim doktora çünkü hareket ediyor. Doktor aha böyle olduŞaşırdı yane:)) İlklerde geç olur diyorlar ama ilkten sonra rahim gevşek oluyor galiba kolay duyuluyor. Sen de yakında hissedersin canım.
Fatmacım, dediğim gibi ne olursa olsun sen bebeğe yor sevin:)) Yürürken hareket etmeleri biraz zor ama olmayacak diye bir şey de yok. Bunu en iyi sırt üstü yatma testinde anlarsın artık. İlk pıtı duyduysan gerisi gelir merak etme.Ben iki hafta önce resmen yedi sekiz kere karnımın dışından çok net belli olacak şekilde tekmeledi. Ondan sonra hiç öyle bir şey olmadı. Kızlar bile gördüler tekmeleri. İnsan alışınca bekliyor da yaa...Ama yakındır, sizleri düşünebiliyorum. İki satır yazıp "ay tekmeledi durun" dersiniz :))) Peşpeşe tekmelenenler topiği olacak yakında burası:))
ablacım yürümüoduk alışveriş merkezinin servisiydi oturuyordum sırt üstü testinde zaten bi kaç kez hissettim ama bebeğe yormadım bu ilk kez bebek gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?