- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.881
öylede ben balık alıp pişiremem öneri alır gider yerim yada birileri yapsın bana
kızlarrrr ben geldim arkadaşlarla dışarda yemek yedik işe dönerken yolda karnımda bişi hissettim pıt diye attı sanki gaz değildi benceeeeee
kızlarrrr ben geldim arkadaşlarla dışarda yemek yedik işe dönerken yolda karnımda bişi hissettim pıt diye attı sanki gaz değildi benceeeeee
akşama ne yapıcaksınız kızlarrrr benim bi çorbam var baska bişeyimde yok malzemem de yok anca pazar günü çıkarız alışverişe giderken alıp hemen ne yapabilirim acaba
öylede ben balık alıp pişiremem öneri alır gider yerim yada birileri yapsın bana
ben de aynı soruyu sorucaktım, ben de alabalık,hamsi,palamut severim ama hangisini yemem gerek bu mevsimde bilemiyorum...bu arada kızlar bu mevsimde ne tür balık yiyorsunuz ben daha yenı yenı baslıcm yemeye haftada en az 1 kez mutlaka yemelisin dedi doktor ben bir tek hamsi severim o da kalmadı artık
canım ben de vede pişiremem ve pişirmem de,hiç evde yapmadım.. eşim hep aldığı balıkçıda ızgarada pişirttirir ben de salata yaparım,öyle yeriz...öylede ben balık alıp pişiremem öneri alır gider yerim yada birileri yapsın bana
ben piriçle mercimek çorbam var bir kase yoğurt tamamım, eşimede maalesef özel makarnası var domates biber soslu onu yaptım, bu arada yemek yapmaya başladım anlaşılcağı üzereAma sana tavsiyem ıspanak dün yedim yine olsa yine yerim
bende hamsi dışında pişiremem ki onu da fırında seviyorum bizimkiler tavada , ondada uyuşamıyoz , o yüzden görümcem yapıyo yada balıkçıya gidiyoruz mevsim neyi tavsiye ediyosa onu yiyoruz ama yemelisin fulim dışarda yiyin sizde
hadi gözün aydın, ben hep yokluyom kendimide anca nefes alışımla oluşan hareketi farkediyom tık yok ağır kanlı bu veled ya :106::106::106:
bu arada kızlar bu mevsimde ne tür balık yiyorsunuz ben daha yenı yenı baslıcm yemeye haftada en az 1 kez mutlaka yemelisin dedi doktor ben bir tek hamsi severim o da kalmadı artık
ben de aynı soruyu sorucaktım, ben de alabalık,hamsi,palamut severim ama hangisini yemem gerek bu mevsimde bilemiyorum...
benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var... bir de superfresh,dardanel gibi markaların ton balıklarını yesek olur mu acaba? dün doktorasoracaktım unuttum,yakında gidecek olan varsa unutmazsa sorabilir mi acaba aklıma takılıyo...
canım ben de vede pişiremem ve pişirmem de,hiç evde yapmadım.. eşim hep aldığı balıkçıda ızgarada pişirttirir ben de salata yaparım,öyle yeriz...
balık mevsimi kapandı balıkçılar da terk eyledi bizim burayı. şimdi ben büyük marketlerde buzhaneden çıkan çupra, palamut, somon tükebiliyozrum. bi de canım çok çekerse ton balıklı salata...
ooyyyyyyy başladımı dersinnn maşşallahhhh
bebişin sana ilk mesajlarını gönderiyor olabilir annesiiii
hadi gözün aydın, ben hep yokluyom kendimide anca nefes alışımla oluşan hareketi farkediyom tık yok ağır kanlı bu veled ya :106::106::106:
kızlarrr cidden bebekmidir buuu çok heyecanlandımm
kesinlikle katılıyorum kübraya, yemen lazım fulim, omega 3 için. valla dr. a yemiyom dersen omega 3 hapı verir sana ona göreeeesen sevmesende yawrun için yemen lazım ama annesiiiii:26:
ben de aynı soruyu sorucaktım, ben de alabalık,hamsi,palamut severim ama hangisini yemem gerek bu mevsimde bilemiyorum...
benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var... bir de superfresh,dardanel gibi markaların ton balıklarını yesek olur mu acaba? dün doktorasoracaktım unuttum,yakında gidecek olan varsa unutmazsa sorabilir mi acaba aklıma takılıyo...
canım ben de vede pişiremem ve pişirmem de,hiç evde yapmadım.. eşim hep aldığı balıkçıda ızgarada pişirttirir ben de salata yaparım,öyle yeriz...
canım ıspanağı öğlende yedik birlikte yemez akşama o yüzden pekte sebze sevmez zaten benimde mercimek çorbam var yanına uydurcaz bişey napalım
Balık konusuna gelince dediğin gibi anca dısarda yeriz haftada 1 olmasada 15 te 1 hallederiz onuda böyle
olabilir yawrum neden olmasınnn az kaldı zaten bu pıtları kesinleştirmemizede
kesinlikle katılıyorum kübraya, yemen lazım fulim, omega 3 için. valla dr. a yemiyom dersen omega 3 hapı verir sana ona göreeee
tava hem yapımı hem yemesi ağır, büyük balık al fırına at fulimmm...
oy maşallahhh bebişin iletişime mi geçti annesii
canım konserve balıklar derin sularda yaşayan balıklar olduğu için içlerinde cıva çok barındırabiliyorlar. o yüzden çok yenmesi sakıncalı diyo uzmanlar. ama haftada 80 gr. bi kutu yenebiliyomuş.
bizim buralarda balıkçı olmadığı için yani lokanta tarzı, paşa paşa evde yapmam lazımmm yemem için
kesinlikle katılıyorum kübraya, yemen lazım fulim, omega 3 için. valla dr. a yemiyom dersen omega 3 hapı verir sana ona göreeee
tava hem yapımı hem yemesi ağır, büyük balık al fırına at fulimmm...
oy maşallahhh bebişin iletişime mi geçti annesii
canım konserve balıklar derin sularda yaşayan balıklar olduğu için içlerinde cıva çok barındırabiliyorlar. o yüzden çok yenmesi sakıncalı diyo uzmanlar. ama haftada 80 gr. bi kutu yenebiliyomuş.
bizim buralarda balıkçı olmadığı için yani lokanta tarzı, paşa paşa evde yapmam lazımmm yemem için
ya kendime yaptığım gibi pirinç pilavı pişir yada bulgur yap folik asitYada kocişe yaptığım makarna kat içine az kıyma olsun etli Aslında benim canım mücver çekiyo dolaptada kabak var ha Ama kavun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?