Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarrrr ben geldim arkadaşlarla dışarda yemek yedik işe dönerken yolda karnımda bişi hissettim pıt diye attı sanki gaz değildi benceeeeee

akşama ne yapıcaksınız kızlarrrr benim bi çorbam var baska bişeyimde yok malzemem de yok anca pazar günü çıkarız alışverişe giderken alıp hemen ne yapabilirim acaba

ben piriçle mercimek çorbam var bir kase yoğurt tamamım, eşimede maalesef özel makarnası var domates biber soslu onu yaptım, bu arada yemek yapmaya başladım anlaşılcağı üzere Ama sana tavsiyem ıspanak dün yedim yine olsa yine yerim

öylede ben balık alıp pişiremem öneri alır gider yerim yada birileri yapsın bana

bende hamsi dışında pişiremem ki onu da fırında seviyorum bizimkiler tavada , ondada uyuşamıyoz , o yüzden görümcem yapıyo yada balıkçıya gidiyoruz mevsim neyi tavsiye ediyosa onu yiyoruz ama yemelisin fulim dışarda yiyin sizde

kızlarrrr ben geldim arkadaşlarla dışarda yemek yedik işe dönerken yolda karnımda bişi hissettim pıt diye attı sanki gaz değildi benceeeeee

hadi gözün aydın , ben hep yokluyom kendimide anca nefes alışımla oluşan hareketi farkediyom tık yok ağır kanlı bu veled ya :106::106::106:

bu arada kızlar bu mevsimde ne tür balık yiyorsunuz ben daha yenı yenı baslıcm yemeye haftada en az 1 kez mutlaka yemelisin dedi doktor ben bir tek hamsi severim o da kalmadı artık
ben de aynı soruyu sorucaktım, ben de alabalık,hamsi,palamut severim ama hangisini yemem gerek bu mevsimde bilemiyorum...
benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var... bir de superfresh,dardanel gibi markaların ton balıklarını yesek olur mu acaba? dün doktorasoracaktım unuttum,yakında gidecek olan varsa unutmazsa sorabilir mi acaba aklıma takılıyo...

öylede ben balık alıp pişiremem öneri alır gider yerim yada birileri yapsın bana
canım ben de vede pişiremem ve pişirmem de,hiç evde yapmadım.. eşim hep aldığı balıkçıda ızgarada pişirttirir ben de salata yaparım,öyle yeriz...

canım ıspanağı öğlende yedik birlikte yemez akşama o yüzden pekte sebze sevmez zaten benimde mercimek çorbam var yanına uydurcaz bişey napalım

balık konusuna gelince dediğin gibi anca dısarda yeriz haftada 1 olmasada 15 te 1 hallederiz onuda böyle

bu arada kızlar bu mevsimde ne tür balık yiyorsunuz ben daha yenı yenı baslıcm yemeye haftada en az 1 kez mutlaka yemelisin dedi doktor ben bir tek hamsi severim o da kalmadı artık

balık mevsimi kapandı balıkçılar da terk eyledi bizim burayı. şimdi ben büyük marketlerde buzhaneden çıkan çupra, palamut, somon tükebiliyozrum. bi de canım çok çekerse ton balıklı salata...

bende merak ediyorum acıkcası ton balık konusunu cidden en yakın giden soruversin doktoruna

balık mevsimi kapandı balıkçılar da terk eyledi bizim burayı. şimdi ben büyük marketlerde buzhaneden çıkan çupra, palamut, somon tükebiliyozrum. bi de canım çok çekerse ton balıklı salata...

somonu nasıl yapıyorsn canım ya bana cok yaglı geliyor aslında en fazla omega3 kaynaklarından biri

sen sevmesende yawrun için yemen lazım ama annesiiiii:26:
kesinlikle katılıyorum kübraya, yemen lazım fulim, omega 3 için. valla dr. a yemiyom dersen omega 3 hapı verir sana ona göreeee
tava hem yapımı hem yemesi ağır, büyük balık al fırına at fulimmm...

oy maşallahhh bebişin iletişime mi geçti annesii

canım konserve balıklar derin sularda yaşayan balıklar olduğu için içlerinde cıva çok barındırabiliyorlar. o yüzden çok yenmesi sakıncalı diyo uzmanlar. ama haftada 80 gr. bi kutu yenebiliyomuş.
bizim buralarda balıkçı olmadığı için yani lokanta tarzı, paşa paşa evde yapmam lazımmm yemem için

ya kendime yaptığım gibi pirinç pilavı pişir yada bulgur yap folik asit Yada kocişe yaptığım makarna kat içine az kıyma olsun etli Aslında benim canım mücver çekiyo dolaptada kabak var ha Ama kavun yok

olabilir yawrum neden olmasınnn az kaldı zaten bu pıtları kesinleştirmemizede

galiba bu yediğim yemeği çok sevdi benim veled enerjisi tavan yaptı

peki peki yiycez artık iş başa düştüü

bende bakıcam bi çaresine türlü yaptıydım onu bitirdik dün akşam şimdi yine sebze yapsam cırlıycak

kızlAr dün aksam eşim senin popon belin küçüldü top yutmus gibi karnın var ne kadar değişik oldun dio delüüüü yaaa mervede her yerim aynı anda büyümüştü aynısını beklıo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…