- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.861
ben besili olduğumdan eleviti bıraktık demir ve coraspirin demiride hiç içesim yok 2 günde bir içim napım
ben kan ilacı da kullanmıyorum,kanım ilk başta çok güzeldi,bi daha ölçtürmedim,önümüzdeki ay baktırırım ama iyidir diye tahmin ediyorum,kanlı canlıyım ben... pekmez yiyom kahvaltıda çünküKızlar siz kan ilacı ne kullnaıyosunuz dr bana ferrum vermişti değiştirtim gyno ferro sanol verdi demir+folikasit+vitamin b12 karışımı bu demir hapı ve zoraspirinden baska bişi kullnamıyorum ben
hap bana bakıyo ben hapa
tabi cnm,bende de...bende besili sayılırım kız ama bu sefer keser büyük bir ihtimal..kessin de artık sıkıldım ilaç içmketen...
totodan sa göbek daha fazla kuzu..
evet demiştin ben inanmamıştım
Kız maşallahhhhne tatlı bi göbüş öyle,benimki kadar var valla
Ama ben yana doğru da gidiyom,üstte bişey yok,yüzüm kollarım hatta göğüslerim bile aynı,bacaklarım da aynı,ama kalça,bel,göbek,yandaki can simitleri aldı başını gidiyo
Bütün kiloyu bu kısma almışım sanki...
kızlar siz kan ilacı ne kullnaıyosunuz dr bana ferrum vermişti değiştirtim gyno ferro sanol verdi demir+folikasit+vitamin b12 karışımı bu demir hapı ve zoraspirinden baska bişi kullnamıyorum ben
hap bana bakıyo ben hapa
aynı benbenimde sivri değil yana doğru gidiyo birde kalçalarıma yaradı çok alsam kiloyu hacı yatmaz olurum galiba
ben elevit kan demir ilacı dedi maltofer diye bişey verdi birde coraspin bende kullanıyom ....
akşama ne yapıcaksınız kızlarrrr benim bi çorbam var baska bişeyimde yok malzemem de yok anca pazar günü çıkarız alışverişe giderken alıp hemen ne yapabilirim acaba
benim de.............Çok canım sıkılıyor...Pufff..
akşama ne yapıcaksınız kızlarrrr benim bi çorbam var baska bişeyimde yok malzemem de yok anca pazar günü çıkarız alışverişe giderken alıp hemen ne yapabilirim acaba
Kızlar siz kan ilacı ne kullnaıyosunuz dr bana ferrum vermişti değiştirtim gyno ferro sanol verdi demir+folikasit+vitamin b12 karışımı bu demir hapı ve zoraspirinden baska bişi kullnamıyorum ben
hap bana bakıyo ben hapa
benim çorbam var yanına kocama soslu makarna yaparım, benim pazarım da yarın o yüzden evde sebzem kalmadı.
benim canım da bi şey istemiyo
benim mahveden kan ilacı bu ferro sanol ve kullanmam gereken 1 kutu daha var
kullanmamaya bahane arıyodum hoşgeldinnnn
bende artık iki üç günde 1 içerimm
bu arada kızlar bu mevsimde ne tür balık yiyorsunuz ben daha yenı yenı baslıcm yemeye haftada en az 1 kez mutlaka yemelisin dedi doktor ben bir tek hamsi severim o da kalmadı artık
ben balık sevmem kiiii
sen sevmesende yawrun için yemen lazım ama annesiiiii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?