Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben besili olduğumdan eleviti bıraktık demir ve coraspirin demiride hiç içesim yok 2 günde bir içim napım

ben 2 dr. a gidiyorum... ikisi de vitaamin ilaçları konusunda hiç zorlamıyo,biri sadece elevit kullanabilirsin dedi,diğeri ona bile gerek yok dedi,herşey besinlerde var dedi,bu sefer magnezyumu da sordum,bu ayda erken daha dedi,belki sonra veririm dedi,ben de aşırı kramp olmadığı müddetçe içmiyim diyorum,eleviti de bigün içiyorum bigün içmiyorum bazen 2 gün içmiyom,ne zman aklıma gelirse...
ha bi de dr. dedi ki,şimdiden elevit,kalsiyum,magnezyum ilaçları kullanarak şişkinlik yapma kendine dedi,boşuna kabızlık çekersin dedi..
allaha şükür herşey yiyorum o yüzden elimdeki eleviti az kaldı arada içip bitircem sonra duruma göre bi sorun çıkmadığı müddetçe ilaç almıcam....

ben kan ilacı da kullanmıyorum,kanım ilk başta çok güzeldi,bi daha ölçtürmedim,önümüzdeki ay baktırırım ama iyidir diye tahmin ediyorum,kanlı canlıyım ben... pekmez yiyom kahvaltıda çünkü

bende besili sayılırım kız ama bu sefer keser büyük bir ihtimal..kessin de artık sıkıldım ilaç içmketen...

totodan sa göbek daha fazla kuzu..
tabi cnm,bende de...
senin kızın olcak bence,ben teorilere göre hareket etmiyom ama,sadece içimden geçeni söylüyom...

benimde sivri değil yana doğru gidiyo birde kalçalarıma yaradı çok alsam kiloyu hacı yatmaz olurum galiba

ben elevit kan demir ilacı dedi maltofer diye bişey verdi birde coraspin bende kullanıyom ....

akşama ne yapıcaksınız kızlarrrr benim bi çorbam var baska bişeyimde yok malzemem de yok anca pazar günü çıkarız alışverişe giderken alıp hemen ne yapabilirim acaba

iiiveeetttt ben geldimmmm... naaptınızzz..
önce kilo alma şeklinden başlayım kendimi bildim bileli ARMUT tipliyim bennn. hep omuz, göğüs ve bel normal; kalça ve toto normal üstü bi hayat yaşadımm... galiba kızım da olsa oğlum da olsa durum aynı olcak yine totodan genişliycem. henüz kilo almadım hatta 1 kilo az bile görünüyorum tartıda. ama size ilerleyen dönemlerde armudumun resmini koyarımmm
ilaç mevzuuna gelince; ben elevit, b12, folbiol ve coaspirin kullanıyom. belki benim kabızlığımı bunlar da tetikliyodur. ama b12 bulantı yapıyo bende o kesin. akşam içip uyuyorum ama bulantı ile gece yarısı uyanıyorum.
bana da ilaç içmekten böööö geldi. inşallah bi kısmını bıraktırır dr.

bu arada öğle yemeği faciaydı. yedek kahvaltılıklar varmış bi hamiş arkadaşta. onları yedik oturduk. sabah peynir zeytin, öğlen öle, akşam büyük ihtimal yine öle.. zeytin ağacı çıkcak midemde

akşama ne yapıcaksınız kızlarrrr benim bi çorbam var baska bişeyimde yok malzemem de yok anca pazar günü çıkarız alışverişe giderken alıp hemen ne yapabilirim acaba

benim çorbam var yanına kocama soslu makarna yaparım, benim pazarım da yarın o yüzden evde sebzem kalmadı.
benim canım da bi şey istemiyo

Son düzenleme:
Çok canım sıkılıyor...Pufff..
benim de.............

ben akşama yemek yapmıcam,çünkü kocişin şirketin yemeği var,oraya gidicez,ben de ne giysem diye düşünüyom

ama sana fikir verebilirim,kabak ya da patlıcan alıp,yemeğini yapabilirsin,cabuk pişiyo.
ya da kıyma alıp köfte yapabilirsin,pilav, yanına da salata...
patates kavurabilirsin...
aklıma bunlar geldi...

benim mahveden kan ilacı bu ferro sanol ve kullanmam gereken 1 kutu daha var

bu arada kızlar bu mevsimde ne tür balık yiyorsunuz ben daha yenı yenı baslıcm yemeye haftada en az 1 kez mutlaka yemelisin dedi doktor ben bir tek hamsi severim o da kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…