- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.921
bilmem ikili için gircez ya dün aradım hastaneyi radyolojide ayrıntılı ultrasona gircen dediler p.tesi sabahtan gidicezzz
ablacım yürümüoduk alışveriş merkezinin servisiydi oturuyordum sırt üstü testinde zaten bi kaç kez hissettim ama bebeğe yormadım bu ilk kez bebek gibiydi
İyi valla çok şanslısın. Benim ikiliyi doktor yapmıştı. Gerçi ayrıntılı ultrasonla girdiğimiz ultrason aynı. Ayrıntılı dediği daha detaylı bakıyorlar. Çok çok daha iyi göreceksin bebeğini. Bol bol foto iste bence.
Öper onu teyzesi. O zaman yüzde iki bin bebektir:)) Maşallah kuzucuğa.
Fulyacım, sırt üstü yatıp karnınından gelen sinyalleri dinliyorsun, sırt üstü testi o:))
sırtüstü testi ne yaaaa :44::44::44:
ben hiç sırtüstü yatmadımmm akşam evde bi deniyim bakımmmm koca göbüşümden minnak bebişi hissedebilicekmiyimmmm
ben genelde batma hissediyorum oda rahim fln genişliyo ona yoruyorum
Öper onu teyzesi. O zaman yüzde iki bin bebektir:)) Maşallah kuzucuğa.
Fulyacım, sırt üstü yatıp karnınından gelen sinyalleri dinliyorsun, sırt üstü testi o:))
sen azcuk daha bekleyeceksin şekerim:)) Daha çok küçük seninki tatlım.
ay inşallah ablaaaa isterim tabisiii yerim onu ben yerrr salı günü kendi drum çok fazla bakmadı iliki için bakılcak die azcık gördüm kuzumu p.teside inşallah dediğin gibi olur insan doyamıyo ki bakmaya yaaaa
tutum senin hastaneyi. Doktor kendi de ölçüm yapabilirdi aslında ayrıntılıya göndermiş. Ne kadar ücret vereceksin ekstradan. Burada ayrıntılı ultrason 250 den başlıyor. Kulaktan dolma bilgi benimki tabi. Doktor nereye gönderecek yoksa kendimi yapacak bilmiyorum. İnşallah radyolog sertifikalıdır benim doktorcuğum...
roseis hoşgeldin canım. Ben de seni merak ediyordum. Hani daha çok uğrayacaktın. Anlat bakalım halin ahvalin nedir hatun:))
tutum senin hastaneyi. Doktor kendi de ölçüm yapabilirdi aslında ayrıntılıya göndermiş. Ne kadar ücret vereceksin ekstradan. Burada ayrıntılı ultrason 250 den başlıyor. Kulaktan dolma bilgi benimki tabi. Doktor nereye gönderecek yoksa kendimi yapacak bilmiyorum. İnşallah radyolog sertifikalıdır benim doktorcuğum...
SELAM KIZLARRR nasılsınız?? ben iyiyim annemler geliyo yarına inşaallahhhh. bebiş durumlarını sorarsanız tam gaz devam:)) galiba yumurtlama günlerimdeyim kasıklarımda ağrılar var.. hayırlısı bakalım 16 gün kaldııı bata
hoşbulduk canım benim dün buralardayım şimdide geçmişe bakıyodum anca gelebildim evle biraz ilgilendim yemek yaptım yemek yedim ama gözlerim kapanıyo ben çok uykucu oldum,teyzesi bebişimizin cinsiyeti belli oldu erkek bi tosunum olcakmış inş. artık senin kıza talip oluruz :)) sen nasılsın nasıl gidiyo ? birde ben yaklaşık bir haftadır hareket hissetmiyorum normalmi acaba ya dr bebek iyi demişti ama anlamadım tedrgin oluyo insan ister istemez
hoşgeldin canım hadi hayırlısııı anneler geliyo die kesme gizliden çalışın değerlendirin bu günleriii
aaa ne kadar çok erkek haberi geliyorr maşallahhh
yok canımmm keser miyim hiç en kritik günlerimdeyim bu ara. netten 6 mayıs diye hesaplamıştım zaten de kasık ağrılarım falan çok bu günler kıymetli yani benim içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?