Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bebeklerrr benim mesaim de bitiyo. ben de çıkıyorum. kendinize dikkat edin, hepiciğinizi öpüyorum, kocişlerinizle iyi hafta sonları.
fatmacım güzel haberlerini bekliyorum canım, yarın telden girebilirsem bakarım..
hoşçakalınnnn

radyoloji benim gittiğim hastanede de var..kürtaj olmadan önce oraya göndermişti...ayrıntılı gir bakalım diye...

ben bilmiyorum ne olcak ne bitcek inşallah uzun uzun bakar sorunsuz çıkarızzz dünürümmm ben ilk düşüğümde kürtaj olmamıştım kendiliğinden kopup gitmişti meleğimm

Anladığım kadarıyla bir çok anne adayımız hayırlısıyla erkek bebek sevdalısı hayırlısı olsun canlar bana da daha ben bile bilmeden rüyasını görüp sölediler kızın olucak die nasip artık kociş hep önce oğlumuz olsun diyodu ama kız tahminleri şimdiden artınca oda bu fikre alışmaya başladı benim hiçbir istediğim yok cinsiyetle alakalı önceleri hamiş olmadan önce oğluş annesi olayım derdim birazda eşim kaynaklı şimdi sağlıklı mı ne nedeğildir dertlerine düştüğüm için belkide cinsiyet zamanları bu heyecanlara kapılırım. haftaya kontrolümüz var dua edin tezeleri herşey yolunda gitsin Allah'ın izniyle aklımdan geçen hiçbir olumsz düşünceyi buraya yazarak sizi kızdırmıcam bide aralık anneleri topiğine girmicem diyorum yine dayanamayıp giriyorum orada çok kötü şeyler kouyorum offf Allah yardımcıları olsun

kendine ve kuzuna iyi bak canım...

kötü düşünüp kötüyü çağırma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…