- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.961
çileğim hoşgeldin nasılsınnnn
iyiyim kuzum siz nasılsınız hoş buldum
iyi diyelim iyi olsun kuzumm işte üşengeçlik var bizde
evettt 2 günnnn haftasonu bişekilde geçiyo zatennn belki bende senlenbirlikte patlatırım bombayııı
pazartesi sen de mi gitcen yavru...
evet yawrum ikili test için radyolojiye gidicez
benim ense ölçümünü doktorum yaptı....kanı da hemşire aldı ...radyolojiye gitmedim ama ben...:44:
belim ağrıyo benim de...
benim doktorum kendi yapmadı yazdı ne istiyosa hastanenin içinde zaten radyoloji orda yaptırıcam knaıda orda lırlar herhalde :44::44:
radyoloji benim gittiğim hastanede de var..kürtaj olmadan önce oraya göndermişti...ayrıntılı gir bakalım diye...
bel ağrısına erkek diolar dünürüm
bebeklerrr benim mesaim de bitiyo. ben de çıkıyorum. kendinize dikkat edin, hepiciğinizi öpüyorum, kocişlerinizle iyi hafta sonları.
fatmacım güzel haberlerini bekliyorum canım, yarın telden girebilirsem bakarım..
hoşçakalınnnn
ben bilmiyorum ne olcak ne bitcek inşallah uzun uzun bakar sorunsuz çıkarızzz dünürümmm ben ilk düşüğümde kürtaj olmamıştım kendiliğinden kopup gitmişti meleğimm
bebeklerrr benim mesaim de bitiyo. ben de çıkıyorum. kendinize dikkat edin, hepiciğinizi öpüyorum, kocişlerinizle iyi hafta sonları.
fatmacım güzel haberlerini bekliyorum canım, yarın telden girebilirsem bakarım..
hoşçakalınnnn
Anladığım kadarıyla bir çok anne adayımız hayırlısıyla erkek bebek sevdalısıhayırlısı olsun canlar bana da daha ben bile bilmeden rüyasını görüp sölediler kızın olucak die nasip artık kociş hep önce oğlumuz olsun diyodu ama kız tahminleri şimdiden artınca oda bu fikre alışmaya başladı benim hiçbir istediğim yok cinsiyetle alakalı önceleri hamiş olmadan önce oğluş annesi olayım derdim birazda eşim kaynaklı şimdi sağlıklı mı ne nedeğildir dertlerine düştüğüm için belkide cinsiyet zamanları bu heyecanlara kapılırım. haftaya kontrolümüz var dua edin tezeleri herşey yolunda gitsin Allah'ın izniyle aklımdan geçen hiçbir olumsz düşünceyi buraya yazarak sizi kızdırmıcam bide aralık anneleri topiğine girmicem diyorum yine dayanamayıp giriyorum orada çok kötü şeyler kouyorum offf Allah yardımcıları olsun
yok kuzu benimki 12 haftalıktı alındığında kocaman olmuştu...
neden alındı ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?