- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.981
11.haftada kalbi durdu canım..beni zehirlemek üzereymiş.. trafik kazası geçirmiştik sebep büyük bir ihtimal kazada korkmamdı..
anladığım kadarıyla bir çok anne adayımız hayırlısıyla erkek bebek sevdalısıHayırlısı olsun canlar bana da daha ben bile bilmeden rüyasını görüp sölediler kızın olucak die nasip artık kociş hep önce oğlumuz olsun diyodu ama kız tahminleri şimdiden artınca oda bu fikre alışmaya başladı benim hiçbir istediğim yok cinsiyetle alakalı önceleri hamiş olmadan önce oğluş annesi olayım derdim birazda eşim kaynaklı şimdi sağlıklı mı ne nedeğildir dertlerine düştüğüm için belkide cinsiyet zamanları bu heyecanlara kapılırım. Haftaya kontrolümüz var dua edin tezeleri herşey yolunda gitsin allah'ın izniyle aklımdan geçen hiçbir olumsz düşünceyi buraya yazarak sizi kızdırmıcam bide aralık anneleri topiğine girmicem diyorum yine dayanamayıp giriyorum orada çok kötü şeyler kouyorum offf allah yardımcıları olsun
yok kuzu benimki 12 haftalıktı alındığında kocaman olmuştu...
canım benimki 8 haftalıktı ama geriden geliyodu sanada büyük geçmiş olsun rabbim şimdiki meleklerimize sağlık sıhhat uzun hayırlı ömürler versin
11.haftada kalbi durdu canım..beni zehirlemek üzereymiş.. Trafik kazası geçirmiştik sebep büyük bir ihtimal kazada korkmamdı..
canım sana sürekli söylüyoruz kendini iyi hissedeceğin yere gir şimdi orda alırsın haberler ama sende olacak die bişey yok allahın izni ile herşey iyi olucak
belirtileri takip adına girim diyorum ilk üç ayda ya herkez şuan da amanın hemen fena oluyorum çok üzülüyorum kesinlikle bişiler bilmemek en iyisi bildikçe tedirginliğin katmerleniyo yani kendi adımaDr. Sormayı unutmuşum balık muhabbeti yapmışsınızda aklıma gelmişken sölim bu konserve balıklar varya bütün ton balıkları dardanel in filan onlar yasak mı acaba konserve ürünler yasak mış ta ?
canım benim çok normal bizde yaşadık o topikte yaşananları o yüzden sen bizi dinle bi süre girme araştırmada rabbime emanetiz hepimiz onun izni ile sağsalim alacağız kucağımıza bebeklerimizi konserve konusunu bizlerde bilmiyoruz ama haftada küçük kutu yenebiliyomuş ama yinede sormak lazım işte
ben dr. Soracaklarımı not kağıdına aldımOnu da sorayım ahahhh Dediğin gibi en iyisi girmemek bebeği gelişmeyen bir kızcağız vardı onun son durumuna bakim dedim başkasınında başına gelmiş aman allah'ım dedim sessizce uzaklaştım mevlam sabırlar versin nasip...bebişlerimizi korusun inş. Dediğin gibi tamamen rabbime emanetler
yeni evim uğurlu geldi
hamileyiiimmmmmmm
adet günüm 4 nisandı 1062 çıktı değerim
yeni evim uğurlu geldi
hamileyiiimmmmmmm
AAAAALLLAAAAHIMMMM BU YENİ EVLER TAM UĞURLU GELDİİİİ YUUPPPYYYYYYYYHAYRILI OLSUN CANIM BENİMMMMMMMMM ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİMMMMMMMM RABBİM ÖNCE PITPITLARINI SONRA KUCAĞINA ALMAYI NASİPETSİNNN
ayyy cook sevindim heeey masallah cook ugurlu topiğimiz herkesler biir bir hamile kalıyor cok şükür rabbime
amiiiinnn cnm çook şükür allahım tamamına da erdirsin herkese nasip etsin
yeni evim uğurlu geldi
hamileyiiimmmmmmm
saolun. çookk şükür yolda şükür diye diye yürüdüm gülmemek için zor tuttum kendimi insanlar tuhaf tuhaf bakacak diye
oooobüyük geçmiş olmuş bi yerine bişi olmamıştı dimi ama ? ciddi korktuğundan etkilendi ozaman ...Allah gösermesin birdaha inş.
canım benimki 8 haftalıktı ama geriden geliyodu sanada büyük geçmiş olsun rabbim şimdiki meleklerimize sağlık sıhhat uzun hayırlı ömürler versin
Patron artık listeyi bi güncelle yahuuuuuuu cinsiyetlerimizle birlikte
yok canım bize bişi olmadı..sadece aşırı derecede kokrtum ve kilitlenmiştim 15 dakika sonra ağlamaya başladım yarım saat ağladım..
amin canım..büyük bir şok yaşamıştım..ama atlattım şükür..şimdi ki kuzuma mevlam uzun ömür versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?