- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.001
yeni evim uğurlu geldi
hamileyiiimmmmmmm
adet günüm 4 nisandı 1062 çıktı değerim
mevlam analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun kuzun..
aminn bitanem rabbim tekrarından sakınsın...
bence su an içinden nasıl geliyorsa öyle davran çünkü bugün minik mucizenin seninle oldugunu öğrendin bundan daha güzel bir mutluluk olamaz
hayırlı uğurlu olsun aynen yeni ev yeni bebiş
amin kuzu...mevlam uzak etsin...kucağına almıyosun ama alıştığın için o düşünceye kötü oluyosun..
biliyorum o duyguyu benimki küçücüktü ama çok yıkmıştı rabbim onun doğacağı ay verdi müjdemi
benim ki de dursaydı ya doğmuştu...ya da doğmak üzereydi..
ağlama kurban olduğum
ağlamıyom ki kuzum rabbim bu kuzuma hayırlı uzun ömürler versin..
aminn bitanemmmm
biz kaçtıkkk öpüyoruzzzz hepiciniziii
hoşbulduk canım benim dün buralardayım şimdide geçmişe bakıyodum anca gelebildim evle biraz ilgilendim yemek yaptım yemek yedim ama gözlerim kapanıyo ben çok uykucu oldum,teyzesi bebişimizin cinsiyeti belli oldu erkek bi tosunum olcakmış inş. artık senin kıza talip oluruz :)) sen nasılsın nasıl gidiyo ? birde ben yaklaşık bir haftadır hareket hissetmiyorum normalmi acaba ya dr bebek iyi demişti ama anlamadım tedrgin oluyo insan ister istemez
sağol serapcım amiiin inşallahh
Ah canım benim. Yemin ederim bugün de aklımdan çok geçtin. Hatta özel mesaj atsam mı acaba diye düşündüm. Nasıl sevindim bu habere bilemezsin. İlaçlı tedavi miydi. Maşallah değerin çok yüksek ikiz olabilir.Ayyyy çok mutluyum yemin ederim....
He maşallah:)) Allah size bağışlasın tosunu canım. Ne bu yahu vallahi tek kaldı benim miniğim. Karar vermekte çok zorlanacağız. Geç bakayım sen de sıraya. Amann erkek tohumumu yuttunu bacım herkes erkek doğuracak:))Maşallah. Kıza da erkeğe de sağlık versin Rabbim. Hayırlı olsun evlatlarımız.
Canım daha 17 haftada az hissetmen ya da hissetmemen çok normal. Ben bile bazen bir iki gün hissedemediğim oluyor. 16 saat uyurmuşlar düşün. Belki gece kıpraşmıştır duymamışsındır. Ama kıpraşmasa da üzme kendini. İyyidir o Allahın izniyle. Lütfen buralarda ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?