Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

He maşallah:)) Allah size bağışlasın tosunu canım. Ne bu yahu vallahi tek kaldı benim miniğim. Karar vermekte çok zorlanacağız. Geç bakayım sen de sıraya. Amann erkek tohumumu yuttunu bacım herkes erkek doğuracak:))Maşallah. Kıza da erkeğe de sağlık versin Rabbim. Hayırlı olsun evlatlarımız.
Canım daha 17 haftada az hissetmen ya da hissetmemen çok normal. Ben bile bazen bir iki gün hissedemediğim oluyor. 16 saat uyurmuşlar düşün. Belki gece kıpraşmıştır duymamışsındır. Ama kıpraşmasa da üzme kendini. İyyidir o Allahın izniyle. Lütfen buralarda ol.

sağol serapcım amiiin inşallahh

Ah canım benim. Yemin ederim bugün de aklımdan çok geçtin. Hatta özel mesaj atsam mı acaba diye düşündüm. Nasıl sevindim bu habere bilemezsin. İlaçlı tedavi miydi. Maşallah değerin çok yüksek ikiz olabilir.Ayyyy çok mutluyum yemin ederim....

Sevinçten unuttum yahu, Allah hayırlı uğurlu kademli etsin. Kucağında gör inşallah canımmm

saol teyzesi allahın izniyle sapasağlam doğacak hepimizn bebişleri valla senin kız çok kıymetli şuan topikte hee talibi çok olcak sen bi liste hazırla başlığı çok veren alsın kızı :)) aslında netten araştıyorum 17. hafta erken diyolar ama geçen haftalarda bile hissetmiştim şimdi biranda kesilince endişe ettim ana yüreği işte :)) salı yada çarşamba gitcez tekrar dra test sonucu için ozaman ayrıntılıyada gircem bakalım artık ultrasonda görürüz hareketlerini inş napalım beklicez beklemek çok zor ama yapcak bişe yok :)) senin artık yakındır sık sık tepikler seni bol bol hissedersin mutlu olursun inş bizde görcez yakında o günleri topik olarak, bu arada baya erkek olcak olan var geçmişe bakarken gördüm adını hatırlayamıyorum ama yine erkek müjdesi gelmiş erkek bolluğu var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…