Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınlar efemmmmm bugün kimseler yok daha kendim çalar kendim oynarım bendee

fatmikimmm heyecanla seni bekliyoruz bebekimmmmmm

selam kızlarr nasılsınız ben 06.45 itibariyle oğlum sayesinde uyandım her zamanki gibi.temizliğimi yaptım bi yerleri süpürmem kaldı onun için de komşularımın uyanmasını bekliyorum. annemler batmana inmek üzereler 12 ye doğru evde olurlarr keyfim yerinde yani bugün. siz neler yapıyosunuz bakalımmmmmm

günaydın ablacım
yeni okudum mesajını ilaçlı tedavi olamıştı iğneye başlamıştık yumurta büyttük sonra da çatlatma iğnesi...

saoğl ablacım ben de çok mutluyum Allahım dualarımı kabul etti evimize taşındaık bir de bebek Allahım tamamına erdirsin inşallah

sende ne var ne yok

canımmmm hayırlı olsun çok sevindim yeni mi öğrendin geçmişi okumadım ben kaçırmışım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

günaydınnnnnn oğluşun sayesinde temizliği bitirmişsin yawrum kavusuyosunda anneciğineee keyfin yerinde olur tabisi

günaydın herkese...
fulim aypsın yani kimse olmaz mı bugün,cumartesi çalışan ben de varım ya....

sabah sabah göremedim kuzumm ama biliyodum geleceğini

günaydın bebeikommmm

günaydınnnnnn oğluşun sayesinde temizliği bitirmişsin yawrum kavusuyosunda anneciğineee keyfin yerinde olur tabisi

sabah sabah göremedim kuzumm ama biliyodum geleceğini

günaydın bebeikommmm

gelmem mi hiççç
biz oğluşumla 17. haftaya girmişiz.... veeeeeee..........

dün eve gittim,yemeğe geç gidicektik bende bişeyler atıştırayım azıcık sonra dinleneyim dedim,biraz yedim sırtüstü yattım,elimi karnıma koydum,3 defa hissettim bebişimi,sanki biri hani parmağının ucuyla dokunur ya öyle bi his.... ama çoooookkkkk güzeldi....

canımmmm hayırlı olsun çok sevindim yeni mi öğrendin geçmişi okumadım ben kaçırmışım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

dün öğrendim cnm. şimdi değerlere bakıyorum internetten 4-5 nisandı adetim 3 mayısta 1062 çıktı onu araştırıyorum doktor iiyi dedi 48.saat tekrarlamammı söyledi

Dogru hatirliyon canim benim devreler yanmis

İİHİHİHİHİHİHİİHİHİ

AY ANAM MAŞŞALLAH SİZEEEEE MAŞŞALLAHHHHHH YERİM BEN SİZİİ

BENDE SABAH DENEDİM AMA ONU BENİM MİNNAKTAN TIK YOK BİZ ZATEN HİSSEDEMEYİZ ŞİMDİ DE Bİ UMUT İŞTE

onu ben de hep deniyodum ama ilk defa sonuç aldım,bu sefer biliyorumki bebişimdi,ama sürekli hissetmiyorum,herhalde denk geldi...
ama karnımda hani bi küçük top varmış gibi bi doluluk uzun zamandır hissediyorm..

zaten çok dinleme kendini canım,dr. da bu haftalar da hissetmemen normal,aslında hissediyosun ama adlandıramıyosundur dedi,anca 20 haftadan sonra net olarak hissedebilirmişiz ilk bebeği olanlar...

sabrediyoruz işte bebikom bizde göreceğiz allahın izni ile o günleri hissedeceğiz sıpoşlarımızı

Fitos gozun aydin tatlim darisi bizim hissetmelere artik
Fulim dun aynur abla deyince bende yokladim sirt ustu olayini ama tik yok alshtan haftama bskip sabrediyom

Oğlan geliyor a dostlar erkekim geliyor

Canm gozun aydin yerim senin pasani rabbim gonlune gorede verdi rrabbim ak yazilar yazsin irkekineeee

fatmam hayırlı uğurlu olsun canm Rabbim muradını verdi darısı bizlere hayrlı evlat olsun inş. herkezler iyi mi

Canlar size birşey soracağım 1 kaç gündür arada akıntım çok hafif kanlı gelior :18: ama nedense üzerimde bir sersemlik var normalde paniklemem gerek ama çok panik yaptığım için yoruldım sıkıldım artık bu durumu yaşayan varmı aranızda il dönemler acebaaa ??? :44:

kuzu kanlı derken???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…