Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet kuzum uyuşukluktan kurtulup işin ucundan tuta tuta başlamamız lazım yoksa bebek varken nasıl yapıcaz alışmamız lazımmm

sende iyi yapmışsın en azından çorban hazır gidincede yapıverirsin makarnanı

öfff sabah sabah toplantımm vardıııı geldimmm şimdi hiç halim yok hapşuruklarım ve burun akıntılarımda başladııı

bizler iyiyiz umudum sen nasılsınnn

eh fena sayılmam kuzum.. yuvarlanıp, günleri sayıp gidiyoruz öyle işte ..

biraz önce ki gün evde iş yapmıstım, duş aldıydım bide.. snra ceyranda kaldım sanırım ki.. aksama boğaz ağrım olmusdu.. dün epey bi kötüydüm..sükür bgün biraz iyiyim bu konuda..

birde daha adet olmadım :26:

yaa kızlar bisey sorcam..
uzun protokol tüp uygulamasında, ilk ay hani yasmin le başlanıyor ya..(burada tüp yaptıran yok ama yasmin le bilgisi olan vardır diye yazdım)
benimde öyle olmusdu yani yasmin le başlanılmışdı...
geçen ay zaten yumurtalarım yokken nasıl adet gördüm bilmiyorum .. yani transfer islemim iptal olduktan hemen hemen bi hafta, 10gün üstüne adet gördüm..nisanın 7sinin aksamı kahverengi lekelenme ve 8i olan pzrtesi tam geldi kanamam.. ve o hafta boyunca sürdü..ve bitti derken yine 2gün khverngi leke az az bitti yani ayın 16 sında..
17 den itibaren sayıyorum, bugün 23. günüm halen adetim gelmedi..
normalde 20 gün üstüne olurdum..

yani yasmin gecektirir diye okumustum kk da..
ama geçen ay oldum..bu ay halen daha niye olamadım ben simdi.. yada ne zaman olucam ki gerçi ayaklarım üşüyor ama :44::44:

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine yasmin konusunda ben kullnamadım ama yaparmı yapmaz mı bilmiyorum içimden geçen gecikmenin sebebi müjde olsun inşallah arkadasım ayaklarım üşüyo derken geneldemi olacağın zaman üşür?

ahh kuzum çok zor ya.. bir sürü ilaç kullandım..ondandır böyle oluşum diye tahmin ediyorum yoksa bska türlü.. ne diyim bilmiyom ki.. evt ayaklarım üşür normalde.. bakim bu hafta olmazsam, bakıcam çaresine..

inşallah hayra alamettir bitanem duamız dileğimiz o yönde bizide haberdar et hep merak ediyoruz seni

Umut slm tatlım, tüp işlemi sonucunda yasmini bilmiyorum ama ben 9 ay yasminle korundum bıraktığım ayda hamile kalana kadar yine aynı düzende adet olmaya devam ettim 2 ay bende gecikme falan yapmamıştı , ama yasmin kimisinde yan etki falan yapıyomuş ya kıllanma kilo falan gibi beni oda etkilememişti , bünyeden bünyeye belki farkediyordur :44::44::44:

Slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var geçenlerde bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızımız olacakmış ve ona isim arıyorum iki isimli olucak 2.ismi birsen olucak rahmetli kayınvalidemin adı onun yanına güzel anlamlı bir isim arıyorum yardımcı olurmusunuz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…