- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.581
dünde ben öyleydim...
Günaydııııııııııııııııın arkadaşlar allah ım cinsiyet öğrenenler falan var ya maaşallah size bizimde bu cumartesi randevumuz çooooook heyecanlıyım ama çok da korkuyorum umarım her şey yolundadır . Sizde de oluyor mu böyle endişeler kontrol yaklaşınca beni alıyor bi tedirginlik allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirir inşaallah
ben gece bekledim babama çapa dan randevu alabilmek için biri geçiyodu yattım ekimde bacağından ameliyat oldu babam damar değiştirdiler ama ağrısı var yine gündüz arayınca alamıyoduk randevu bende bekledim 12 den sonra aradım ama zor düştü hem ona biraz canım sıkkın hem uyku ağır bastı bu seferde en geç 11 dedin mi yatardım ben bazen 9 da bile uyurum sanırım bu akşamda öyle olur
elinde değil zten saat 9 oldu mu gözlerin kapanmaya başlar zaten
ben hep uyuyorum, uyumamak nasıl bi şey kiiiben ayakta uyuyorum yaaaa
ben gece bekledim babama çapa dan randevu alabilmek için biri geçiyodu yattım ekimde bacağından ameliyat oldu babam damar değiştirdiler ama ağrısı var yine gündüz arayınca alamıyoduk randevu bende bekledim 12 den sonra aradım ama zor düştü hem ona biraz canım sıkkın hem uyku ağır bastı bu seferde en geç 11 dedin mi yatardım ben bazen 9 da bile uyurum sanırım bu akşamda öyle olur
ben hep uyuyorum, uyumamak nasıl bi şey kiii
akşam yemeği hazırlıyo, yiyebiliyosam yiyom, sonra cumbaaaa
canım gelmiş geçmiş olsun, inşallah bi sıkıntı çıkmaz, allah şifasını ve iyiliğini versin babacığının...
günaydınnn kaçakkkk..Günaydııııııııııııııııın arkadaşlar allah ım cinsiyet öğrenenler falan var ya maaşallah size bizimde bu cumartesi randevumuz çooooook heyecanlıyım ama çok da korkuyorum umarım her şey yolundadır . Sizde de oluyor mu böyle endişeler kontrol yaklaşınca beni alıyor bi tedirginlik allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirir inşaallah
şuan gözkapaklarımla bi inat halindeyim
günaydınnn kaçakkkk..
nerlerdesin sen bakemmm...
bizim kontrolümüzde yarın sabah... sen tedirginlik ne gel bugün bana sorrr. ama normal bu süreçler merak ediyoz tabi, hissetmediğimiz için daha....
benim hesap ofiste kimse yoksa koy kafanı masaya 10-15 dk. şekerle iyi geliyor
şuan gözkapaklarımla bi inat halindeyim
kuzu ofiste yanlız değilim şuan ama olmalırıda farketmiyo kaparım kapımı dediğini yaparımda masaya kafamı koyunca sanki karnımı eziomuş gibi oluyorumbirde öyle yapınca iyice serseme bağlıyorum yahuuu akşama yemeğim hazır hemen yer sonrada balıklama dalarım yatağa
kalk yüzünü yıka canım yoksa geçmez...uykun...
valla bana pek datlu geliyor o kaçak uyku. kaçak da deil aslında müdüre söledim ben, Allahtan kadın halden anlıyo, gülüyo halimeyemek dedin de akşama yemeğim yok bugün benim. yapacağım şeyi biliyom da onu yapması var bi de yemesi
valla bana pek datlu geliyor o kaçak uyku. Kaçak da deil aslında müdüre söledim ben, allahtan kadın halden anlıyo, gülüyo halimeYemek dedin de akşama yemeğim yok bugün benim. Yapacağım şeyi biliyom da onu yapması var bi de yemesi
benimde çorbam var anca makarna yapcam yanına amaaaaa ben gider gitmez acıkmış oluyom kim bekliycek yapmayı ya
benimde çorbam var anca makarna yapcam yanına amaaaaa ben gider gitmez acıkmış oluyom kim bekliycek yapmayı ya
reçelim kaçaklıktan değil benim miniklerden fırsat olmuyor işte... Demek yarın kontrolün var ayyyy senin yerinede heyecan yaptım şimdi kıpır kıpır sağlıkla görürsün inşallah.........günaydınnn kaçakkkk..
Nerlerdesin sen bakemmm...
Bizim kontrolümüzde yarın sabah... Sen tedirginlik ne gel bugün bana sorrr. Ama normal bu süreçler merak ediyoz tabi, hissetmediğimiz için daha....
Benim hesap ofiste kimse yoksa koy kafanı masaya 10-15 dk. şekerle iyi geliyor
canııım allah yardımcın olsun mesain zormuş benimde zorlandığım zamanlar oluyor böyle zorlandığım zamanlarda eşim devreye giriyor sağolsun napalım çalışıyoruz ..........bende öyle oluyorum ya 6 gibi bi acıkıyorum zaten 7 de çıkıyorum işten eve git 7:30 hazırla pişir ye oluyo 8:30 falan e sonra topla et oofff anam offfffffff en güzeli ben artık bi gece önceden halledicem
canııım allah yardımcın olsun mesain zormuş benimde zorlandığım zamanlar oluyor böyle zorlandığım zamanlarda eşim devreye giriyor sağolsun napalım çalışıyoruz ..........
kıs kayganan yapmıyor muydu senin yemekleri..
Bende çorba da yok yemek de
bende öyle oluyorum ya 6 gibi bi acıkıyorum zaten 7 de çıkıyorum işten eve git 7:30 hazırla pişir ye oluyo 8:30 falan e sonra topla et oofff anam offfffffff en güzeli ben artık bi gece önceden halledicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?