Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

dünde ben öyleydim...

ben gece bekledim babama çapa dan randevu alabilmek için biri geçiyodu yattım ekimde bacağından ameliyat oldu babam damar değiştirdiler ama ağrısı var yine gündüz arayınca alamıyoduk randevu bende bekledim 12 den sonra aradım ama zor düştü hem ona biraz canım sıkkın hem uyku ağır bastı bu seferde en geç 11 dedin mi yatardım ben bazen 9 da bile uyurum sanırım bu akşamda öyle olur

Günaydııııııııııııııııın arkadaşlar allah ım cinsiyet öğrenenler falan var ya maaşallah size bizimde bu cumartesi randevumuz çooooook heyecanlıyım ama çok da korkuyorum umarım her şey yolundadır . Sizde de oluyor mu böyle endişeler kontrol yaklaşınca beni alıyor bi tedirginlik allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirir inşaallah

günaydın canımm evet hepimizde oluyo o tedirginlik ama meraktan işte Allahın zini ile sende güzel hbrlerle geliceksin

elinde değil zten saat 9 oldu mu gözlerin kapanmaya başlar zaten

ben ayakta uyuyorum yaaaa
ben hep uyuyorum, uyumamak nasıl bi şey kiii
akşam yemeği hazırlıyo, yiyebiliyosam yiyom, sonra cumbaaaa

canım gelmiş geçmiş olsun, inşallah bi sıkıntı çıkmaz, allah şifasını ve iyiliğini versin babacığının...

saol ballı lokmam geçti die sevindik ama tekrar ağrısı canımı sıkıyo işte yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum..

günaydınnn kaçakkkk..
nerlerdesin sen bakemmm...
bizim kontrolümüzde yarın sabah... sen tedirginlik ne gel bugün bana sorrr. ama normal bu süreçler merak ediyoz tabi, hissetmediğimiz için daha....

şuan gözkapaklarımla bi inat halindeyim

benim hesap ofiste kimse yoksa koy kafanı masaya 10-15 dk. şekerle iyi geliyor

kuzu ofiste yanlız değilim şuan ama olmalırıda farketmiyo kaparım kapımı dediğini yaparımda masaya kafamı koyunca sanki karnımı eziomuş gibi oluyorum birde öyle yapınca iyice serseme bağlıyorum yahuuu akşama yemeğim hazır hemen yer sonrada balıklama dalarım yatağa

valla bana pek datlu geliyor o kaçak uyku. kaçak da deil aslında müdüre söledim ben, Allahtan kadın halden anlıyo, gülüyo halime yemek dedin de akşama yemeğim yok bugün benim. yapacağım şeyi biliyom da onu yapması var bi de yemesi

kalk yüzünü yıka canım yoksa geçmez...uykun...

gidip gidip geliyom zaten wc ye

çok üşenir oldum bende dün beklerken yaptım yemeğimi bugün uğraşması olmasın die

benimde çorbam var anca makarna yapcam yanına amaaaaa ben gider gitmez acıkmış oluyom kim bekliycek yapmayı ya

benimde çorbam var anca makarna yapcam yanına amaaaaa ben gider gitmez acıkmış oluyom kim bekliycek yapmayı ya

bende öyle oluyorum ya 6 gibi bi acıkıyorum zaten 7 de çıkıyorum işten eve git 7:30 hazırla pişir ye oluyo 8:30 falan e sonra topla et oofff anam offfffffff en güzeli ben artık bi gece önceden halledicem

reçelim kaçaklıktan değil benim miniklerden fırsat olmuyor işte... Demek yarın kontrolün var ayyyy senin yerinede heyecan yaptım şimdi kıpır kıpır sağlıkla görürsün inşallah.........

bende öyle oluyorum ya 6 gibi bi acıkıyorum zaten 7 de çıkıyorum işten eve git 7:30 hazırla pişir ye oluyo 8:30 falan e sonra topla et oofff anam offfffffff en güzeli ben artık bi gece önceden halledicem
canııım allah yardımcın olsun mesain zormuş benimde zorlandığım zamanlar oluyor böyle zorlandığım zamanlarda eşim devreye giriyor sağolsun napalım çalışıyoruz ..........

canııım allah yardımcın olsun mesain zormuş benimde zorlandığım zamanlar oluyor böyle zorlandığım zamanlarda eşim devreye giriyor sağolsun napalım çalışıyoruz ..........

benim eşimde yardımcıdır ama en büyük yardımı yemek seçmemesi ama şimdi hamileyiz onun yemek seçmemesi de mesele değil besleyici şeyler yapıp yememiz lazım idare ediyoruz işte

bide biz aynı yerdeyiz birlikte giriyoruz eve

Son düzenleme:
kıs kayganan yapmıyor muydu senin yemekleri..
Bende çorba da yok yemek de

hala kayganam yapıyo gitsem yine giderim de, beğendiğimiz bişeyler de alıyoz ama artık toparlanmam lazım ya yattıkça yatasım geliyo hem temizliğe hem yemeğe başladım artık hazıra alışmayım daha bebeğime bişeyler yapacam demi, sorumluluklar geliyo

ben biraz topladım gibiydi pazar banyodan beri kötüyüm acayip halsiz baldırlarım sızlıyo resmen , ama sırf yarın ne yiycem derdiyle akşam çorbamı yaptım yanınada sıpagetti canım istiyo ne zamandır onu yapcam namaz kılarken olur o diye yapmadım, hem yemek olsun istiyom hem böyle taze pişme sıcaklığında olsun istiyom bölüştürdüm bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…