Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın şeker...
tam geçiş dönemi fatmaya dediğim gibi dikkatli olmalı. hava sıcak olsa da öle ıslak saçla yatma bacımmm, kocana söle dürtsün seni
ben de her gece film çekiyom rüyamda. bu gece de hep uçakla bozdum kafayı. bi yere gidiyomuşuz, bozuk uçak vermişler, bi kalkıyoz az gidiyoz, hop inişe geçiyoz. kalk in kalk in derken midem bulanıyo. ki gerçeken bulanmışım uyandığımda anladım
velhasıl bu dönemdeki rüyaları pek yorumlamakla uğraşmamak lazım, her şeyi görebiliyoz zira

dün bebiş görmeye gittik ya, anammm tırstım kızlar :18::18::18:
bebek inanılmaz güzeldi, tombik, saçlı bi kız ebebkti. taksan toka takılır o kadar saçı vardı yani
ama anne feci durumdaydı. sezryan olmuş. ama ..... hamile arkadaşlarla gittik gözümüz korktu yeminle. nasıl ağlıyo, nasıl allahım allahım diye feryat ediyo. evelden de canı çok tatlı bi bayandı zaten ama hemşirelere bile illallah dedirtmiş mana bulmuyom kızlar, bizi ne gibi bi süreç bekler ama, azcık dirayetli ve cesur olmak gerek, onu anladım, bizim burdaki hemşire arkadaşlar da bizi teselli etmeye çalışıyolar, böle olmaz korkmayın diye ama biz dehşete düştük yani:18::18::18:

biz normal olup dipçik gibi kalkcaz ne sezeryanı

yok kuzu korkma..bir sürü doğuma şahit olmuş ben...tırsmıyorsam kimse tırsmasın..ben şiddetle yine normal doğum diyorum..iki gün çekersin üçüncü gününe bişi kalmaz...ama sezeryanla benim arkadaşlar 6 ay çeken bile oldu...bu yüzden her zaman derim o acıyı da çekcez kolay değil bi can çıkartıyoruz içimizden tırsmayın psikoloji önemli..pırtlatıp çıkartcaz biz...ama tuzu şimdiden azaltın derim ben...

hayır olsun balık iidir ama

valla bende pazartesi sabah banyo yaptım ondan oldu heralde

doğru diyosun bebeğimmm ilaçta alamıyoruz zaten 2 kat dikkat lazımmm

canım o annenin canı tatlıymış işte bizler daha metanetli olacağızdır allah nasip ederse normal doğurur sezeryan gibi acı çekmeyiz hem zaten ben sadistim benim canım hiç tatlı değildir o gün gelince ne halde olurum bilmiyorum ama yawruşlar için değer çekeceğimiz acılar

ben birazcık tuhafım kuzum ya..anlamadım hafiften bi sancım var..göbeğimin bir karış altında bişiler oluyo acayip bi ağrı var...

bu ağrılar zamanla tekrarlıycak sanırsam hepimizn farklı zamanlarında ağrısı var istersend runa bi sor? için rahat eder benimde hiç keyfim yok hele akşam olunca sanki kafam kocaman oluyo tasıyamıyorum ağrıyo ile ağrımıyo arası bi sersemlik yapıyo

iyiyim kuzu zımba gibiyim ama çok yoruluyorum ya ben gün boyu bu da belimde ağrı yapıyo..eve kendimi zor atıyorum düşüp yatıyorum hemen..

ben oturduğum yerde yoruluyorum sen bide çocuklarla uğrasıyosun eve dönünce bol bol dinlen yawrum

biz normal olup dipçik gibi kalkcaz ne sezeryanı
AMİNNNNNNN

kesinlikle onu görünce dedim NORMAL, NORMAL....
ilk aylar tuzu azaltmasakkk benim bulantıma hep tuzlu şeyler iyi geliyor da

bugün orta boy bi tasla iş yerine çerez getirdim kızlar. vitamin ve enerji deposu bi kokteyl yaptım kendime hepsi tuzsuz ve içlerinde kuru yemişler de var. gözümün önünde olurlarsa ara ara yerim diyorum. yoksa hiç alıp da yemiyorum, unutuyorum hep bulantılarımdan dolayı.

doktoru da artık aramaya yüzüm yok kuzu ya kadın benden çok çekti mide bulantısından çok rahatsız ettim...yataktan kalkınca oldu şimdi o kadar yok ağrı..

ben oturduğum yerde yoruluyorum sen bide çocuklarla uğrasıyosun eve dönünce bol bol dinlen yawrum

ayakları dikiyom resmen dün uyuyakalmışım onddan önceki gecede hiç uyuyamamıştım eşim saat 11 de geldi o uyandırdı..yoksa sabah kadar aralıksız uyurdum...

kesinlikle onu görünce dedim NORMAL, NORMAL....
ilk aylar tuzu azaltmasakkk benim bulantıma hep tuzlu şeyler iyi geliyor da

ne kadar az tuz o kadar az şişmesi vücudun..ne kadar az şişerse vücudun o kadar normal doğum olma olasılığın fazla..mide bulantıların azalınca tuzudaazaltırsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…