- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.561
günaydın kızlar...
burda hava baya sıcak...
ben dün gece duş aldım biraz tv. karşısında uzanayım dedim,balkon kapısı da açıktı,saçlarımı da kurutmadım,uyuyup kalmışım,uyandım bi tuhaf hissettim kendimi,hemen kalktım süt ısıttım içtim(normalde soğuk içerim) ama iyi geldi...
sonra gece bi terliyom bi üşüyom,üzerimi örtüyom sıcak basıyo açıyom üşüyom,ince pikeleri çıkarma zamanı geldi sanırsam... üstelik kapı açık uyuyoruz biz artık...
acayip acayip rüyalar gördüm,elimi balık ısırdı annem balığı çekiyo bıramıyo nasıl dişlemiş,sonra zorla çekti ama elimden parça koptu...:18::18::18:çok tırstım...
Günaydın millet nasılsınız bakayım bugün...
evet 1 ay beklemekben bu sefer derim şunu 3 hafta yapalım die amma çok şey ister oldum yaa
günaydın yawrummm içgüveysinden halliceyiz iştesen nassınnn
günaydın ööretmenimGünaydın millet nasılsınız bakayım bugün...
dün bebiş görmeye gittik ya, anammm tırstım kızlar :18::18::18:
bebek inanılmaz güzeldi, tombik, saçlı bi kız ebebkti. taksan toka takılır o kadar saçı vardı yani
ama anne feci durumdaydı. sezryan olmuş. ama ..... hamile arkadaşlarla gittik gözümüz korktu yeminle. nasıl ağlıyo, nasıl allahım allahım diye feryat ediyo. evelden de canı çok tatlı bi bayandı zaten ama hemşirelere bile illallah dedirtmişmana bulmuyom kızlar, bizi ne gibi bi süreç bekler ama, azcık dirayetli ve cesur olmak gerek, onu anladım, bizim burdaki hemşire arkadaşlar da bizi teselli etmeye çalışıyolar, böle olmaz korkmayın diye ama biz dehşete düştük yani:18::18::18:
bebek inanılmaz güzeldi, tombik, saçlı bi kız ebebkti. taksan toka takılır o kadar saçı vardı yani
ama anne feci durumdaydı. sezryan olmuş. ama ..... hamile arkadaşlarla gittik gözümüz korktu yeminle. nasıl ağlıyo, nasıl allahım allahım diye feryat ediyo. evelden de canı çok tatlı bi bayandı zaten ama hemşirelere bile illallah dedirtmişmana bulmuyom kızlar, bizi ne gibi bi süreç bekler ama, azcık dirayetli ve cesur olmak gerek, onu anladım, bizim burdaki hemşire arkadaşlar da bizi teselli etmeye çalışıyolar, böle olmaz korkmayın diye ama biz dehşete düştük yani:18::18::18:
ama 3 hafta sonra çağırabilir tam 16 olacaksın cinsiyetini öğrenmek için çağırabilir
günaydın ööretmenim
bulantılar hariç iyyizzz biz.
sen nasılsınnnn....
günaydın kızlar...
burda hava baya sıcak...
ben dün gece duş aldım biraz tv. karşısında uzanayım dedim,balkon kapısı da açıktı,saçlarımı da kurutmadım,uyuyup kalmışım,uyandım bi tuhaf hissettim kendimi,hemen kalktım süt ısıttım içtim(normalde soğuk içerim) ama iyi geldi...
sonra gece bi terliyom bi üşüyom,üzerimi örtüyom sıcak basıyo açıyom üşüyom,ince pikeleri çıkarma zamanı geldi sanırsam... üstelik kapı açık uyuyoruz biz artık...
acayip acayip rüyalar gördüm,elimi balık ısırdı annem balığı çekiyo bıramıyo nasıl dişlemiş,sonra zorla çekti ama elimden parça koptu...:18::18::18:çok tırstım...
valla sorma sabah eşime diyom yarın bu saatler falan diyeee... ya ben duygularımı bastırmıştım, sabah sabah demeyeydin bana, akşama diyeydin, bugün nasıl geçer şimdi diyo
benim geçen gebeliğimden dolayı kalp atışlarının devam edip etmediğini kontrol etcek canım, ondan 2 hafta sonra hemen çağırdı. eğer bu kontrolde sıkıntı çıkmazsa, normal aylık rutine dönerim ben de
ben geçen hafta yaşadım o sıtma krizini, 2 gece, gece battaniyeyi kaldırıp tekrar yorgana döndüm, öle atlattım üşümeyi. havalar ısındı diye boş koyma tatlım kendini, hamişiz biz, her ne kadar normal olsa da herşey hassas bi dönemdeyiz
ben birazcık tuhafım kuzum ya..anlamadım hafiften bi sancım var..göbeğimin bir karış altında bişiler oluyo acayip bi ağrı var...
iyiyim kuzu zımba gibiyim ama çok yoruluyorum ya ben gün boyu bu da belimde ağrı yapıyo..eve kendimi zor atıyorum düşüp yatıyorum hemen..
günaydın yawrummm içgüveysinden halliceyiz iştesen nassınnn
AMİNNNNNNNbiz normal olup dipçik gibi kalkcaz ne sezeryanı
yok kuzu korkma..bir sürü doğuma şahit olmuş ben...tırsmıyorsam kimse tırsmasın..ben şiddetle yine normal doğum diyorum..iki gün çekersin üçüncü gününe bişi kalmaz...ama sezeryanla benim arkadaşlar 6 ay çeken bile oldu...bu yüzden her zaman derim o acıyı da çekcez kolay değil bi can çıkartıyoruz içimizden tırsmayın psikoloji önemli..pırtlatıp çıkartcaz biz...ama tuzu şimdiden azaltın derim ben...
bu ağrılar zamanla tekrarlıycak sanırsam hepimizn farklı zamanlarında ağrısı varistersend runa bi sor? için rahat eder benimde hiç keyfim yok hele akşam olunca sanki kafam kocaman oluyo tasıyamıyorum ağrıyo ile ağrımıyo arası bi sersemlik yapıyo
ben oturduğum yerde yoruluyorum sen bide çocuklarla uğrasıyosun eve dönünce bol bol dinlen yawrum
kesinlikle onu görünce dedim NORMAL, NORMAL....
ilk aylar tuzu azaltmasakkkbenim bulantıma hep tuzlu şeyler iyi geliyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?