- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.621
hoş buldum tatlım iyiyim siz nasılsınız bakalım
Slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var geçenlerde bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızımız olacakmış ve ona isim arıyorum iki isimli olucak 2.ismi birsen olucak rahmetli kayınvalidemin adı onun yanına güzel anlamlı bir isim arıyorum yardımcı olurmusunuz ...
Biz mi yemeği yedik yoksa yemek mi biz
bizde yedik gelirkende taşın biri oynakmış bileğimi burktum canım acıyoama aklım çıktı arkadaş diyo iyi düşmedin direk oturdun
neden ki bebeğimmm kötüymüydü yemekk
geçmiş olsun kuzummm dikkat ett allah korusun ben normalde hep merdivenden düşerim şimdi korkudan anneme gidemiyom 5 kat merdivenleri dönmeli bide dik başım dönüyo çıkarken
Bizde yedik gelirkende taşın biri oynakmış bileğimi burktum canım acıyoama aklım çıktı arkadaş diyo iyi düşmedin direk oturdun
oyyy geçmiş olsun canım iyiki düşmemişsin inşallah bilğinede çok bişi olmaz
bende basamaklardan iniyodum farkedemedim taş oynamış yerinden, aralı bastım galiba hemen çömeldim birde benim ayak sıkıntım var incikten ayağımdan daha önce çıkmışlığı var yine çıktımı dedim ama şuan sızı var şişme falan yok şükür ondanda korktum ......
yok bebeğim yemek iyiydide ben iyi değilim sanki bugün
sızısı var, olsa yürüyemezdim idmanlıyım yaAkşam uzun oturcaz napalım normalde hazır oldaydım sanki
üşüttün heralde mideni kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?