Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

azra koyun benim kızım olsaydı azra koyacaktık

Bizde yedik gelirkende taşın biri oynakmış bileğimi burktum canım acıyo ama aklım çıktı arkadaş diyo iyi düşmedin direk oturdun

bizde yedik gelirkende taşın biri oynakmış bileğimi burktum canım acıyo ama aklım çıktı arkadaş diyo iyi düşmedin direk oturdun

geçmiş olsun kuzummm dikkat ett allah korusun ben normalde hep merdivenden düşerim şimdi korkudan anneme gidemiyom 5 kat merdivenleri dönmeli bide dik başım dönüyo çıkarken

geçmiş olsun kuzummm dikkat ett allah korusun ben normalde hep merdivenden düşerim şimdi korkudan anneme gidemiyom 5 kat merdivenleri dönmeli bide dik başım dönüyo çıkarken

bende basamaklardan iniyodum farkedemedim taş oynamış yerinden, aralı bastım galiba hemen çömeldim birde benim ayak sıkıntım var incikten ayağımdan daha önce çıkmışlığı var yine çıktımı dedim ama şuan sızı var şişme falan yok şükür ondanda korktum ......

geçmiş olsunn iremiomm benimmm yoktur yine çıkık sen dikkat et bilirsin anlarsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…