Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bilmiyom nerenin ki denk gelirse

izmir kemer patlıcanı olsun var mıydı kız öyle patlıcan...

ben 10. Haftada gittiğimle 2 liye gittiğim arasında 100 gr . Azalmam vardı, 10. Hafta hiç bişey yoktu 12. Hafta göbüş çıkmıştı bizden çekip kendini şişiriyo sıpalar bence ama iyi bişey bu

he valla kuuz bizden çekip kendilerinin yerlerini şişiriyorlar...

heeeeee sen öle desene..
kaç verdin bulantıyla,sonra kaç aldın? de bakim,aliyim ifadeni... ben de sadece 600gr sanıyom...

73le hamile kaldım canım 69.9u gördüm...şimdi de 73.5im...

izmir kemer deil izmir tire patlıcanı var serabım ince uzun. ama biz kilo deyince ötekinden, topan olandan bahsediyoz.
sen bayağı kilo vermişin kuzum ilk aylarda.

izmir kemer deil izmir tire patlıcanı var serabım ince uzun. ama biz kilo deyince ötekinden, topan olandan bahsediyoz.
sen bayağı kilo vermişin kuzum ilk aylarda.

kayserinin yamula patlıcanı da meşhurdurrr..o dediğinden aynı tosbağa gibi oluyo...
he kuzu iyiki vermişim yoksa hesap yaparsak neredeyse 80'e vururdum ben...

acıktınız bence siz akşama yemek menüsü alıyım bariiii ben tavuk çorbası yapcam o kesin başka ne yapıyım

ben dün yaptım madem menü istedin deyyim etli yeşil soğanlı bi çorba yapıyo bizim yemekçi abla tokatlı o ondan öğrendim çok güzel oluyo onu yaptım yanınada gülücüküm usulu fırında kızartma yaptım eve giderke yoğurt ekmek alıcam bol yoğurtlu ımmmm makarna yapıcaktım birde ama kociş istemiyo çok kg almış dedim maşşallah benim yerime sen aşerdin habire zaten 90 kg olmuş şok oldum Aldığımda adam 72-73 falandı

GERÇİ DOĞRU ORANTIDA İKİMİZDE ŞİŞTİK ODA BENİ ALDIĞINDA BEN 70LERDEYDİM

Son düzenleme:

nasıl çorbaymış benim kaynana tokat çorbaların hepsini yapar ama onu bilmiyorumm
fırında kızartmada olabilir ama bilemedim aslında eve gitsem hazır yemek olsaa ohhh süperr

yıkıl karşımdan .......
git bana topan patlıcan kızartması yap getir şimdi ceza olarak...ocakta ateşte yap yalnız,tüpte falan deil....

hımmmmm anladım canım... az almışsın,güzeeeeellllll
acıktınız bence siz akşama yemek menüsü alıyım bariiii ben tavuk çorbası yapcam o kesin başka ne yapıyım

evet acıktık...
aaaaaaaa ben de akşama tavuk çorbası düşünüyodum... eşim çok seviyo,ben de seviyom...
bir de şehriye atıyom ben biraz..
canım başka bişey yapmak istemiyo benim ya,oldukça besleyici zaten çorba... sadece çorba içsem olur mu ki bu akşam...

test edip onaylamış oldum bacım zaten bi daha tövbe. Dün mesela kapı açık yaptım, eşim de gelmiş o saat, gözleri bayram yaptı herüfümünn

deli ya , benim arkadaş hep eşi eve gelince yapardı, tekk başına yapmıyodu oda biraz etkilenmiş bir kere ondan sonra tövbeliydi

kız tubiş haftaya bebişin ters döncekkk ben didemle fitoşta görünce çok heves ettiydimmmmm

kız senin ki geri düzelmiş , demekki hareketlenmiş fazlasıyla

ay kuzum çok istiyorum umarım öyle olurr eşimde yeşil gözlü ama umarım kahve olmaz bide benim gibi kıvırcık olursa tadundan yenmezzz

benim eşimin taraf hep renkli gözlü annem dayım rahmetli dedem de öyle bende renkli gözlü olsun istiyommm

nasıl datlu olur biliyon mu?????

Bizim paşa da bana çekerse kıvırcık olur,bi de ben saçlarını uzatcam oğluşumun hele kıvıcık olursa çok sevimli olur yaaaa....

kız benim adam bayağı oldu bi hafta sonu ünlülerin bebeleri falan çıkıyo ya bazen tv de uzun saçlı bir erkek çocuk kimindi bilmiyorum diyo ki doğsun bende saçını kestirmiycem , ben fena ne dedim adama, kızın zaten saçı uzunu makbuldür kestirme

Anneler gününe bi planınız var mı kızlarrrrrr

Annelerin en özlüsü
Tatlı dilli şen sözlüsü
Güler yüzlü gül yüzlüsü
Benim annem benim annem.

Ben ağlarsam o da ağlar
Yüreğini ateş dağlar
Hayatını bana bağlar
Benim annem benim annem.

Açar bana kanadını
Melek koydum ben adını
Varlığımın tek kadını
Benim annem benim annem.

yaaa bencede tek çorba yeterr ama off doymayız ki

nasıl çorbaymış benim kaynana tokat çorbaların hepsini yapar ama onu bilmiyorumm
fırında kızartmada olabilir ama bilemedim aslında eve gitsem hazır yemek olsaa ohhh süperr

kuzum bi su bardağı kadar kuşbası eti haşlıyosun (ama küçük küçük parçalar olucak) sonra yesşil soğan varya onunla birlikte kavuruyosun eti terbiyeliyosun içine etin suyundanda koyuyosun servis ederkende kırmızıbiber yağ döküyosun üstüne çok lezzetli oluyo biliyodur kesin k.validen

bende evde kurulu bi sofraya hayır demezdim

izmite gitmeyi düşünüyorumm ben annemi görmeye bakalım

sen var ya çok fenasın haaaa...
adamı nasıl tongaya düşürüyo...

ben de aynı şeyi düşünüyorum..

bilmiyorum ki biliyodur kesin ama hiç yapmadı ben soğuk ayran çorbalarını seviyorum yazın serin serin

yaparım ki sen benimi korkutucan onunlaaaa canın sağolsun senin bebikomm

evet bebikom şekilden şekile giriyo bi kaç gün sonrada senin bebiş ters dönücek Sonrada yine beimki ters dönücek

benim şaun için bi planım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…