- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.741
bilmiyom nerenin ki denk gelirse
ben 10. Haftada gittiğimle 2 liye gittiğim arasında 100 gr . Azalmam vardı, 10. Hafta hiç bişey yoktu 12. Hafta göbüş çıkmıştı bizden çekip kendini şişiriyo sıpalar bence ama iyi bişey bu
heeeeee sen öle desene..
kaç verdin bulantıyla,sonra kaç aldın? de bakim,aliyim ifadeni... ben de sadece 600gr sanıyom...
ayyy o topan patlıcanın ne güzel kızartması olur ama........
kim açtı şimdi bu konuyu
ayyy o topan patlıcanın ne güzel kızartması olur ama........
kim açtı şimdi bu konuyu
izmir kemer patlıcanı olsun var mıydı kız öyle patlıcan...
he valla kuuz bizden çekip kendilerinin yerlerini şişiriyorlar...
73le hamile kaldım canım 69.9u gördüm...şimdi de 73.5im...
acıktınız bence siz akşama yemek menüsü alıyım bariiii ben tavuk çorbası yapcam o kesin başka ne yapıyım
He he ben de merakla bekliyom , ayyy şaka gibi fulimmmm benim bebem de büyüyooooo
izmir kemer deil izmir tire patlıcanı var serabım ince uzun. ama biz kilo deyince ötekinden, topan olandan bahsediyoz.
sen bayağı kilo vermişin kuzum ilk aylarda.
ben domatesli arpa şehriye çorbası ve taze fasulye yapçam, yanına da çoban salata...
acıktınız bence siz akşama yemek menüsü alıyım bariiii ben tavuk çorbası yapcam o kesin başka ne yapıyım
ben dün yaptım madem menü istedin deyyim etli yeşil soğanlı bi çorba yapıyo bizim yemekçi abla tokatlı o ondan öğrendim çok güzel oluyo onu yaptım yanınada gülücüküm usulu fırında kızartma yaptım eve giderke yoğurt ekmek alıcam bol yoğurtlu ımmmm makarna yapıcaktım birde ama kociş istemiyo çok kg almış dedim maşşallah benim yerime sen aşerdin habire zaten 90 kg olmuş şok oldumAldığımda adam 72-73 falandı
yıkıl karşımdan .......KESİN RENKLİ OLUR BENDE GÖZLERİ AMA İÇİME DOĞAN MAVİ DEDİĞİN GİBİ BİDE KIVIRCIK OLURSAA AAANNNAAMMMMM YİRİM YİRİM YİRİİMMMMM
IMMM SANIRIM BEN DEDİM İLK PATLICANI :44::44::44:
hımmmmm anladım canım... az almışsın,güzeeeeellllllizmir kemer patlıcanı olsun var mıydı kız öyle patlıcan...
he valla kuuz bizden çekip kendilerinin yerlerini şişiriyorlar...
73le hamile kaldım canım 69.9u gördüm...şimdi de 73.5im...
test edip onaylamış oldum bacım zaten bi daha tövbe. Dün mesela kapı açık yaptım, eşim de gelmiş o saat, gözleri bayram yaptı herüfümünn
kız tubiş haftaya bebişin ters döncekkk ben didemle fitoşta görünce çok heves ettiydimmmmm
ay kuzum çok istiyorum umarım öyle olurr eşimde yeşil gözlü ama umarım kahve olmaz bide benim gibi kıvırcık olursa tadundan yenmezzz
nasıl datlu olur biliyon mu?????
Bizim paşa da bana çekerse kıvırcık olur,bi de ben saçlarını uzatcam oğluşumun hele kıvıcık olursa çok sevimli olur yaaaa....
yıkıl karşımdan .......
git bana topan patlıcan kızartması yap getir şimdi ceza olarak...ocakta ateşte yap yalnız,tüpte falan deil....
hımmmmm anladım canım... az almışsın,güzeeeeellllll
evet acıktık...
aaaaaaaa ben de akşama tavuk çorbası düşünüyodum... eşim çok seviyo,ben de seviyom...
bir de şehriye atıyom ben biraz..
canım başka bişey yapmak istemiyo benim ya,oldukça besleyici zaten çorba... sadece çorba içsem olur mu ki bu akşam...
nasıl çorbaymış benim kaynana tokat çorbaların hepsini yapar ama onu bilmiyorumm
fırında kızartmada olabilir ama bilemedim aslında eve gitsem hazır yemek olsaa ohhh süperr
Anneler gününe bi planınız var mı kızlarrrrrr
Annelerin en özlüsü
Tatlı dilli şen sözlüsü
Güler yüzlü gül yüzlüsü
Benim annem benim annem.
Ben ağlarsam o da ağlar
Yüreğini ateş dağlar
Hayatını bana bağlar
Benim annem benim annem.
Açar bana kanadını
Melek koydum ben adını
Varlığımın tek kadını
Benim annem benim annem.
sen var ya çok fenasın haaaa...deli ya , benim arkadaş hep eşi eve gelince yapardı, tekk başına yapmıyodu oda biraz etkilenmiş bir kere ondan sonra tövbeliydi
kız senin ki geri düzelmiş , demekki hareketlenmiş fazlasıyla
benim eşimin taraf hep renkli gözlü annem dayım rahmetli dedem de öyle bende renkli gözlü olsun istiyommm
kız benim adam bayağı oldu bi hafta sonu ünlülerin bebeleri falan çıkıyo ya bazen tv de uzun saçlı bir erkek çocuk kimindi bilmiyorum diyo ki doğsun bende saçını kestirmiycem , ben fena ne dedim adama, kızın zaten saçı uzunu makbuldür kestirme
ben de aynı şeyi düşünüyorum..Anneler gününe bi planınız var mı kızlarrrrrr
Annelerin en özlüsü
Tatlı dilli şen sözlüsü
Güler yüzlü gül yüzlüsü
Benim annem benim annem.
Ben ağlarsam o da ağlar
Yüreğini ateş dağlar
Hayatını bana bağlar
Benim annem benim annem.
Açar bana kanadını
Melek koydum ben adını
Varlığımın tek kadını
Benim annem benim annem.
fasulye benimde aklımda düdüklüye atsam 5 dakikada pişer
kuzum bi su bardağı kadar kuşbası eti haşlıyosun (ama küçük küçük parçalar olucak) sonra yesşil soğan varya onunla birlikte kavuruyosun eti terbiyeliyosun içine etin suyundanda koyuyosun servis ederkende kırmızıbiber yağ döküyosun üstüne çok lezzetli oluyo biliyodur kesin k.validen
bende evde kurulu bi sofraya hayır demezdim
yıkıl karşımdan .......
Git bana topan patlıcan kızartması yap getir şimdi ceza olarak...ocakta ateşte yap yalnız,tüpte falan deil....
Hımmmmm anladım canım... Az almışsın,güzeeeeellllll
Evet acıktık...
Aaaaaaaa ben de akşama tavuk çorbası düşünüyodum... Eşim çok seviyo,ben de seviyom...
Bir de şehriye atıyom ben biraz..
Canım başka bişey yapmak istemiyo benim ya,oldukça besleyici zaten çorba... Sadece çorba içsem olur mu ki bu akşam...
deli ya , benim arkadaş hep eşi eve gelince yapardı, tekk başına yapmıyodu oda biraz etkilenmiş bir kere ondan sonra tövbeliydi
Kız senin ki geri düzelmiş , demekki hareketlenmiş fazlasıyla
Benim eşimin taraf hep renkli gözlü annem dayım rahmetli dedem de öyle bende renkli gözlü olsun istiyommm
Kız benim adam bayağı oldu bi hafta sonu ünlülerin bebeleri falan çıkıyo ya bazen tv de uzun saçlı bir erkek çocuk kimindi bilmiyorum diyo ki doğsun bende saçını kestirmiycem , ben fena ne dedim adama, kızın zaten saçı uzunu makbuldür kestirme
anneler gününe bi planınız var mı kızlarrrrrr
[sıze=3]annelerin en özlüsü
tatlı dilli şen sözlüsü
güler yüzlü gül yüzlüsü
benim annem benim annem.
Ben ağlarsam o da ağlar
yüreğini ateş dağlar
hayatını bana bağlar
benim annem benim annem.
Açar bana kanadını
melek koydum ben adını
varlığımın tek kadını
benim annem benim annem.[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?