- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.761
izmite gitmeyi düşünüyorumm ben annemi görmeye bakalım
ben de aynı şeyi düşünüyorum..
yaaa bencede tek çorba yeterr ama off doymayız ki
bilmiyorum ki biliyodur kesin ama hiç yapmadı ben soğuk ayran çorbalarını seviyorum yazın serin serin
Anneler gününe bi planınız var mı kızlarrrrrr
Annelerin en özlüsü
Tatlı dilli şen sözlüsü
Güler yüzlü gül yüzlüsü
Benim annem benim annem.
Ben ağlarsam o da ağlar
Yüreğini ateş dağlar
Hayatını bana bağlar
Benim annem benim annem.
Açar bana kanadını
Melek koydum ben adını
Varlığımın tek kadını
Benim annem benim annem.
oyyyyyy çok sağol canım,şuan yemiş kadar oldum bu sözünle....yaparım ki sen benimi korkutucan onunlaaaa canın sağolsun senin bebikomm
evet bebikom şekilden şekile giriyo bi kaç gün sonrada senin bebiş ters dönücekSonrada yine beimki ters dönücek
benim şaun için bi planım yok
evet tabi bir de o var,biz de anneyz sonuçta...
benim anam çok uzak yaffff
bakalım bizi ne bekliyo...
evet oda güzel oluyo iyi hatırlattın onun tarifinide alım ilerleyen günlerde onuda yaparım
ben herşeyi düdüklüde yapıyom ama taze fasulyenin tencerede ağır ateşte kavrularak pişmesini daha çok seviyom , o yüzden bugün düdüklüde yapmıcam
bizimkiler çooookkk uzaktalar. gidemem ben
eskiden kargoyla hediye neyim gönderirdik, k.validem yüzünden onu da yapmıyorum artık.
telefona tabiyim yani
oyyyyyy çok sağol canım,şuan yemiş kadar oldum bu sözünle....
evet tabi bir de o var,biz de anneyz sonuçta...
benim anam çok uzak yaffff
bakalım bizi ne bekliyo...
oyyyyyy çok sağol canım,şuan yemiş kadar oldum bu sözünle....
Evet tabi bir de o var,biz de anneyz sonuçta...
Sölemesi ayıp bnde bi tarif var pek güzel yaparım,kayınvalidemden öğrendim ama eşimin dediğine göre ondan güzel yapıyomuşum
aynen ben deeeee...Ya kızlar ben bu ara domatese sardım heee bak yine aklıma geldi böyle taze tarla domatesi ımmmmm
aynen bende
taze anneyiz hemde...
ben doyuyom bu ara,öyle aşırı açlık hissetmiyom. çabuk doyuyom,biraz salata yaparım,bu ara salataya taktım roka çok hoşuma gidiyo.... herşeyin yanında salata yiyom.benim paşa dedesine çekcek galiba,babam salata olmadan sofraya oturmaz..
evet oda güzel oluyo iyi hatırlattın onun tarifinide alım ilerleyen günlerde onuda yaparım
amam ama çok acıkırım bennnn hemen pişmesi lazımm
aynen ben deeeee...
her sabah 2 domates,2 biber,2salatalık götürüyom zaten,ama hele yaz domatesi olcak...
çıtır çıtırrrr.....
bakalım sürprizimiz var mı sanmam ama....
öpüldünüz tane anneler ben gider öpüldünüzzzzz
aynen ben deeeee...
Her sabah 2 domates,2 biber,2salatalık götürüyom zaten,ama hele yaz domatesi olcak...
çıtır çıtırrrr.....
Bakalım sürprizimiz var mı sanmam ama....
öpüldünüz tane anneler ben gider öpüldünüzzzzz
benimkinin aklına gelmez öleeee şeyler... Hatta pişkinliğe vurur (şakasına tabi) sen benim karımsın çocuğumuz alsın sana diye... Bende ekşidiğimle kalırım
eşim de hep aynı şeyi söyler....boynuz kulağı geçer derler yawrummmmm
benim düşkünüğüm yok salataya eskiden beri anca biri yaparsa yerim aklıma gelip yapmam
evet yazın çok ii oluyor serin serinnn
benimkinin de gelmze ama arad kafasına vurursan yapar bişeyler....benimkinin aklına gelmez öleeee şeyler... hatta pişkinliğe vurur (şakasına tabi) sen benim karımsın çocuğumuz alsın sana diye... bende ekşidiğimle kalırım
ooohhh miisssss
Bizimkinden se ses çıkmaz eminimmmmm
görüşürüz fatmikimmmmmmmm
heh işte bu senaryo bizim evdede olur o yüzden ben bişi beklemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?