Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yaaa bencede tek çorba yeterr ama off doymayız ki

ben doyuyom bu ara,öyle aşırı açlık hissetmiyom. çabuk doyuyom,biraz salata yaparım,bu ara salataya taktım roka çok hoşuma gidiyo.... herşeyin yanında salata yiyom.benim paşa dedesine çekcek galiba,babam salata olmadan sofraya oturmaz..

bizimkiler çooookkk uzaktalar. gidemem ben
eskiden kargoyla hediye neyim gönderirdik, k.validem yüzünden onu da yapmıyorum artık.
telefona tabiyim yani

oyyyyyy çok sağol canım,şuan yemiş kadar oldum bu sözünle....

benim anam çok uzak yaffff

bakalım bizi ne bekliyo...
evet tabi bir de o var,biz de anneyz sonuçta...

evet oda güzel oluyo iyi hatırlattın onun tarifinide alım ilerleyen günlerde onuda yaparım

sölemesi ayıp bnde bi tarif var pek güzel yaparım,kayınvalidemden öğrendim ama eşimin dediğine göre ondan güzel yapıyomuşum

boynuz kulağı geçer derler yawrummmmm

Benim kide uzakta :106::106::106: Geçen sene hem kaynanaya hem anneme elbise almıştım bu sene ikisinede bişey yok Temmuzda belki anneme bişey alıp giderim ama

benim düşkünüğüm yok salataya eskiden beri anca biri yaparsa yerim aklıma gelip yapmam

evet oda güzel oluyo iyi hatırlattın onun tarifinide alım ilerleyen günlerde onuda yaparım

evet yazın çok ii oluyor serin serinnn

aynen ben deeeee...
her sabah 2 domates,2 biber,2salatalık götürüyom zaten,ama hele yaz domatesi olcak...

çıtır çıtırrrr.....
bakalım sürprizimiz var mı sanmam ama....

benimkinin aklına gelmez öleeee şeyler... hatta pişkinliğe vurur (şakasına tabi) sen benim karımsın çocuğumuz alsın sana diye... bende ekşidiğimle kalırım

aynen ben deeeee...
Her sabah 2 domates,2 biber,2salatalık götürüyom zaten,ama hele yaz domatesi olcak...

çıtır çıtırrrr.....
Bakalım sürprizimiz var mı sanmam ama....

ooohhh miisssss

Bizimkinden se ses çıkmaz eminimmmmm

öpüldünüz tane anneler ben gider öpüldünüzzzzz

görüşürüz fatmikimmmmmmmm

benimkinin aklına gelmez öleeee şeyler... Hatta pişkinliğe vurur (şakasına tabi) sen benim karımsın çocuğumuz alsın sana diye... Bende ekşidiğimle kalırım

heh işte bu senaryo bizim evdede olur o yüzden ben bişi beklemiyorum

boynuz kulağı geçer derler yawrummmmm
eşim de hep aynı şeyi söyler....
bazen babama da diyo,en güzel yemekleri tatlıları benim karım yapar diyo,babam da bi kasılıyo gururlanıyo...

benim düşkünüğüm yok salataya eskiden beri anca biri yaparsa yerim aklıma gelip yapmam

evet yazın çok ii oluyor serin serinnn

ben deaileden alışkanlık var,ama evlenince hergün yapmazdım da bu ara arar oldum...siz nasıl yapıyosunuz ayran çorbasını?
ben gös kararı pirinci göz karaı sıda haşlıyorum. sonra içine bol miktarda maydonoz,ıspanak yaprağı,semiz otu,reyhan,dere otu ve nane özellikle ikisi çok yakışıyo doğrayıp koyuyorum ama bol yeşillik olcak. onlarla da haşıyorum azıcık.ha birde ığdırın lepe diye bi nohutu var(kırık nohut)ondan haşayıp koyuyorum yarım su bardağı kadar...
sonra bi yerde koyu kıavmlı ayran yapıyorum,diğerleri soğuyunca birleştiriyorum... misss gibi oluyo...

benimkinin aklına gelmez öleeee şeyler... hatta pişkinliğe vurur (şakasına tabi) sen benim karımsın çocuğumuz alsın sana diye... bende ekşidiğimle kalırım
benimkinin de gelmze ama arad kafasına vurursan yapar bişeyler....

ooohhh miisssss

Bizimkinden se ses çıkmaz eminimmmmm

görüşürüz fatmikimmmmmmmm

heh işte bu senaryo bizim evdede olur o yüzden ben bişi beklemiyorum

benim de umudum yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…