- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.781
oyy kıyamam nerde kiii
Benim kide uzakta :106::106::106: Geçen sene hem kaynanaya hem anneme elbise almıştım bu sene ikisinede bişey yokTemmuzda belki anneme bişey alıp giderim ama
çıtır çıtırrrr.....
bakalım sürprizimiz var mı sanmam ama....
eşim de hep aynı şeyi söyler....
bazen babama da diyo,en güzel yemekleri tatlıları benim karım yapar diyo,babam da bi kasılıyo gururlanıyo...
ben deaileden alışkanlık var,ama evlenince hergün yapmazdım da bu ara arar oldum...siz nasıl yapıyosunuz ayran çorbasını?
ben gös kararı pirinci göz karaı sıda haşlıyorum. sonra içine bol miktarda maydonoz,ıspanak yaprağı,semiz otu,reyhan,dere otu ve nane özellikle ikisi çok yakışıyo doğrayıp koyuyorum ama bol yeşillik olcak. onlarla da haşıyorum azıcık.ha birde ığdırın lepe diye bi nohutu var(kırık nohut)ondan haşayıp koyuyorum yarım su bardağı kadar...
sonra bi yerde koyu kıavmlı ayran yapıyorum,diğerleri soğuyunca birleştiriyorum... misss gibi oluyo...
erzurumda...
anaya var gayganaya yok cadı gelin...
bende dün ağzımla söyledim bakalım
bi egeli olarak bu tarifi beğendim. ama kırık nohut yerine normal nohut koysak veya nohudun kabuklarını soyarken kendi ikiye bölünüyo ya öyle katsak içine:44:
ben de dedim ama bizimki beklediğimde değil ummadığım anda yapar...küçük şeyler ama ben çok mutlu olurum..
mesela geçen gün iş yerine gittim anahtar almak için,ben aşağıdayım camdan baktı,anahtarı at dedim,o anda işyerindeki kız abi ben tutayım,yengem hamile dedi,kıza sen çekil yengen tutsun diyo,bende kızıyorum ne var kız tutsa diye,sonra söylene söylene gittim camın önüne,anahtar gösterdi,çiçek attı aşağıya....
eşim de hep aynı şeyi söyler....
Bazen babama da diyo,en güzel yemekleri tatlıları benim karım yapar diyo,babam da bi kasılıyo gururlanıyo...
Ben deaileden alışkanlık var,ama evlenince hergün yapmazdım da bu ara arar oldum...siz nasıl yapıyosunuz ayran çorbasını?
Ben gös kararı pirinci göz karaı sıda haşlıyorum. Sonra içine bol miktarda maydonoz,ıspanak yaprağı,semiz otu,reyhan,dere otu ve nane özellikle ikisi çok yakışıyo doğrayıp koyuyorum ama bol yeşillik olcak. Onlarla da haşıyorum azıcık.ha birde ığdırın lepe diye bi nohutu var(kırık nohut)ondan haşayıp koyuyorum yarım su bardağı kadar...
Sonra bi yerde koyu kıavmlı ayran yapıyorum,diğerleri soğuyunca birleştiriyorum... Misss gibi oluyo...
ben de dedim ama bizimki beklediğimde değil ummadığım anda yapar...küçük şeyler ama ben çok mutlu olurum..
Mesela geçen gün iş yerine gittim anahtar almak için,ben aşağıdayım camdan baktı,anahtarı at dedim,o anda işyerindeki kız abi ben tutayım,yengem hamile dedi,kıza sen çekil yengen tutsun diyo,bende kızıyorum ne var kız tutsa diye,sonra söylene söylene gittim camın önüne,anahtar gösterdi,çiçek attı aşağıya....
yok kız bizm kide öyle çiçekten anlamaz,kaç yıldır beraberiz bi ilk çıkmaya başladığımızda tek bi karanfil almıştı,bir de istemey geldiklerinde...vay vayyy vayyyyy eniştemize bakkkkk...yok anam benim ki çiçekten anlamaz ama odunda değildir...
gururlanır tabisiiiii
vayyyy elllaaalll eniştemeeeeeBenimkide yapar ama dediin gibi ummadığım anda
yok kız bizm kide öyle çiçekten anlamaz,kaç yıldır beraberiz bi ilk çıkmaya başladığımızda tek bi karanfil almıştı,bir de istemey geldiklerinde...
bu çiçeği de iş yerinde bulmuş bi güzel söylüyo,ama sunumu hoşuma gitti,asıl odun benim,o çiçeği orda unutup geldim iyi mi...
öylesi daha güzel oluyo işte..
kızlar benim mesaim bitiyo çıkıyorum.
yarın büyük günümmmm, Dr.umuza gidiyozzzz.. çok merak içindeyimmmdua edin bana, herkeslere iyi akşamlarrr...
kızlar benim mesaim bitiyo çıkıyorum.
Yarın büyük günümmmm, dr.umuza gidiyozzzz.. çok merak içindeyimmmDua edin bana, herkeslere iyi akşamlarrr...
allah zamanı su gibi akıp geçirsin bu birrrrr...kızlar benim mesaim bitiyo çıkıyorum.
yarın büyük günümmmm, Dr.umuza gidiyozzzz.. çok merak içindeyimmmdua edin bana, herkeslere iyi akşamlarrr...
sen de güzel yapmışsın ama...haaa unutmakkk...
allah zamanı su gibi akıp geçirsin bu birrrrr...
ikincisi musmutlu hayırlı haberlerle dön gel inşallah. öpüldünnnn...
az fena değilim galiba..
yapmak lazım....bende bazen gıcıklığına yaparım...
ne geçmez günmüş beyaaaaaa
yapmak lazım....
Al benden de o kadar..
Hele şu yarım saat hiç geçmez...
bu aralar soru sormaya uğryorum ancak kusura bakmayın ama hepiniz geçirdiğiniz için bu dönemleri size sormak istiyorum
beta hcg 3 mayıs 1062,
5 mayıs 3251
7 mayıs 6378 nasıl sizce
:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?