Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bi egeli olarak bu tarifi beğendim. ama kırık nohut yerine normal nohut koysak veya nohudun kabuklarını soyarken kendi ikiye bölünüyo ya öyle katsak içine:44:

Son düzenleme:
erzurumda...

anaya var gayganaya yok cadı gelin...

bende dün ağzımla söyledim bakalım

ben de dedim ama bizimki beklediğimde değil ummadığım anda yapar...küçük şeyler ama ben çok mutlu olurum..
mesela geçen gün iş yerine gittim anahtar almak için,ben aşağıdayım camdan baktı,anahtarı at dedim,o anda işyerindeki kız abi ben tutayım,yengem hamile dedi,kıza sen çekil yengen tutsun diyo,bende kızıyorum ne var kız tutsa diye,sonra söylene söylene gittim camın önüne,anahtar gösterdi,çiçek attı aşağıya....

bi egeli olarak bu tarifi beğendim. ama kırık nohut yerine normal nohut koysak veya nohudun kabuklarını soyarken kendi ikiye bölünüyo ya öyle katsak içine:44:

o da olurrrrrr.. hatta bazen haşlanmış lepe olmayınca onsuz da yapıyorum öylede güzel oluyo,bi eksiklik olmuyo ama asıl tarif bu...

vay vayyy vayyyyy eniştemize bakkkkk...yok anam benim ki çiçekten anlamaz ama odunda değildir...

gururlanır tabisiiiii

vayyyy elllaaalll eniştemeeeee Benimkide yapar ama dediin gibi ummadığım anda

vay vayyy vayyyyy eniştemize bakkkkk...yok anam benim ki çiçekten anlamaz ama odunda değildir...
yok kız bizm kide öyle çiçekten anlamaz,kaç yıldır beraberiz bi ilk çıkmaya başladığımızda tek bi karanfil almıştı,bir de istemey geldiklerinde...
bu çiçeği de iş yerinde bulmuş bi güzel söylüyo,ama sunumu hoşuma gitti,asıl odun benim,o çiçeği orda unutup geldim iyi mi...

gururlanır tabisiiiii

vayyyy elllaaalll eniştemeeeee Benimkide yapar ama dediin gibi ummadığım anda

öylesi daha güzel oluyo işte..

kızlar benim mesaim bitiyo çıkıyorum.
yarın büyük günümmmm, Dr.umuza gidiyozzzz.. çok merak içindeyimmm dua edin bana, herkeslere iyi akşamlarrr...

sen de güzel yapmışsın ama...haaa unutmakkk...

Yarın büyük günümmmm, dr.umuza gidiyozzzz.. çok merak içindeyimmm Dua edin bana, herkeslere iyi akşamlarrr...

görüşürüz ballı lokmammmm çok mutlu güzel haberlerle gelllll senin sevincinden bi çırpıda akşam olsun sonra biz gidelim dra bidaha da bekleyelim ki günler geçsin die

yarın büyük günümmmm, Dr.umuza gidiyozzzz.. çok merak içindeyimmm dua edin bana, herkeslere iyi akşamlarrr...
allah zamanı su gibi akıp geçirsin bu birrrrr...
ikincisi musmutlu hayırlı haberlerle dön gel inşallah. öpüldünnnn...

sen de güzel yapmışsın ama...haaa unutmakkk...

az fena değilim galiba..

bu aralar soru sormaya uğryorum ancak kusura bakmayın ama hepiniz geçirdiğiniz için bu dönemleri size sormak istiyorum

beta hcg 3 mayıs 1062,
5 mayıs 3251
7 mayıs 6378 nasıl sizce

:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…