Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canikommmm hiç olmazsa bi melhem verirsi söylersin hamile olduğunu eşinin dediği gibi zedelenme olmuştur dikkat et yinede sen artarsa sorarsın drunada

iremmmm çıkışta bir eczaneye uğra kuzu ayağını burktuğunu söyle..bir krem vardı adını unuttum o çok etkili olmuştu bana hatırlrsam yazarım sana...krem al sür dr gitsende röntgene girmedne bişi demez krem verir kremi de eczacı da verir...hiç uğraşma o kadar..

akşam olsa da uyusak

akşamı bekleme cnm yatıver uykuya

Akşam ılık suyla pansuman yapıyımda yarın zaten ilaç yazdırcam kurum doktoruna sorarım.................

morarma filan yok dimi canım inşallah önemli bişey yoktur bandajla gez bide destekler bileğini

hoşgeldin kuzunla birlikte mi geldin...

kuzu ya akşam limon bağlasaydın ayağına...
iviiiittttt kuzumla geldim tabisiiii.....

afiyet şeker bal olsun bebikommmm + birde en kolayından kolay gelsin

kız daha uyanmamışken akşam olsada uyusak deme
gezel olmaz mı bir an önce akşam olsa sonra uyusak,2 gecedir aynı saatte yan evin bahçesinde bir sürü kedi toplaşıp konser veriyo,ama sesleri iğrençççççç.......
onunla uyanıyoruz gece gece,eşim kalktı balkondan su attı,baktım üst katımızdaki de bi şişe suyu boşalttı,anca öle rahatladık...

günaydın tatlım
oğlunu gönderde bizimkiler top oynasınn
söyledim paşama, zaten ben de fatma teyzenin oğlunu çağırcaktım sütümü içince diyo... toplayıp gelsin ekibi dedi...

akşamı bekleme cnm yatıver uykuya
ahhhh keşkeeeee... işte olmasam kalkmazdım zaten de... az kaldı ama izne çıkınca 2 ay evde sultanlık yapcam sonra malum bebiş gelince ona hizmet edicez... inşallaaaaaaahhhhhhh
Akşam ılık suyla pansuman yapıyımda yarın zaten ilaç yazdırcam kurum doktoruna sorarım.................
canım annem bize ayağımızı burkunca,ayağımızın altına bi kavanoz yada cam bi şişe koyardı,onu yuvarlardık ayağımızın altında,masaj etkisi var yani bi de onu dene oturduğun yerden çıkar ayakkabını... iyi gelir bak..
bende onu izliyodum şimdi

çok şeker di mi... triplere bak sennn.....

ıııyyyy ne sinir bozucuuuuuuu deli olurdum ben herhalde o kedi seslerine

çok bilmiş çokkkk adamı parmağında oynatıyo

ben mutfakta uyurdum işteyken öğlen arası falan gerçi

sero sende gönder oğlunu futbol maçı varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…