- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.821
sağol kuzu..afiyet şeker bal olsun bebikommmm + birde en kolayından kolay gelsin
sabah sabah ne ütüsü bebeğim yat uyu boşverrrr
canım ortopedi röntgen çekmeden bişey yapmaz , onu da çektiremem basıyom ama sızlıyo gece korkumdan kırk kere uyandım ya eşim basıyosan bağlar zedelenmiştir dedi ama ....................
akşam şiş için buz koydum sonrada bandajla sardım ama tabi buzu bir 5-6 saat sonra koymuş oldum
akşam şiş için buz koydum sonrada bandajla sardım ama tabi buzu bir 5-6 saat sonra koymuş oldum
elin değmişken canım benimkileri de aradan çıkartıver...
elim değer inşallah kuzum da seninkileri de yaparım ayıp ettin iş eli değirmekte oturup kalıyorum ya kavun karpuz gibi yata yata büyüdüm resmen
bende tıkınmaya başladım canım..ki ütüm var bitirmem lazım herifin kıyafeti kalmadı..
akşam olsa da uyusak
canım ortopedi röntgen çekmeden bişey yapmaz , onu da çektiremem basıyom ama sızlıyo gece korkumdan kırk kere uyandım ya eşim basıyosan bağlar zedelenmiştir dedi ama ....................
[video=youtube;ZWU0QHhI_-Q]http://www.youtube.com/watch?v=ZWU0QHhI_-Q[/video]
iviiiittttt kuzumla geldim tabisiiii.....hoşgeldin kuzunla birlikte mi geldin...
kuzu ya akşam limon bağlasaydın ayağına...
gezel olmaz mı bir an önce akşam olsa sonra uyusak,2 gecedir aynı saatte yan evin bahçesinde bir sürü kedi toplaşıp konser veriyo,ama sesleri iğrençççççç.......afiyet şeker bal olsun bebikommmm + birde en kolayından kolay gelsin
kız daha uyanmamışken akşam olsada uyusak deme
söyledim paşama, zaten ben de fatma teyzenin oğlunu çağırcaktım sütümü içince diyo... toplayıp gelsin ekibi dedi...günaydın tatlım
oğlunu gönderde bizimkiler top oynasınn
sağol kuzu..
kuzu herifin gömleği kalmadı ya...
[video=youtube;ZWU0QHhI_-Q]http://www.youtube.com/watch?v=ZWU0QHhI_-Q[/video]
ahhhh keşkeeeee... işte olmasam kalkmazdım zaten de... az kaldı ama izne çıkınca 2 ay evde sultanlık yapcam sonra malum bebiş gelince ona hizmet edicez... inşallaaaaaaahhhhhhhakşamı bekleme cnm yatıver uykuya
canım annem bize ayağımızı burkunca,ayağımızın altına bi kavanoz yada cam bi şişe koyardı,onu yuvarlardık ayağımızın altında,masaj etkisi var yani bi de onu dene oturduğun yerden çıkar ayakkabını... iyi gelir bak..Akşam ılık suyla pansuman yapıyımda yarın zaten ilaç yazdırcam kurum doktoruna sorarım.................
bende onu izliyodum şimdi
iviiiittttt kuzumla geldim tabisiiii.....
gezel olmaz mı bir an önce akşam olsa sonra uyusak,2 gecedir aynı saatte yan evin bahçesinde bir sürü kedi toplaşıp konser veriyo,ama sesleri iğrençççççç.......
onunla uyanıyoruz gece gece,eşim kalktı balkondan su attı,baktım üst katımızdaki de bi şişe suyu boşalttı,anca öle rahatladık...
söyledim paşama, zaten ben de fatma teyzenin oğlunu çağırcaktım sütümü içince diyo... toplayıp gelsin ekibi dedi...
ahhhh keşkeeeee... işte olmasam kalkmazdım zaten de... az kaldı ama izne çıkınca 2 ay evde sultanlık yapcam sonra malum bebiş gelince ona hizmet edicez... inşallaaaaaaahhhhhhh
canım annem bize ayağımızı burkunca,ayağımızın altına bi kavanoz yada cam bi şişe koyardı,onu yuvarlardık ayağımızın altında,masaj etkisi var yani bi de onu dene oturduğun yerden çıkar ayakkabını... iyi gelir bak..
çok şeker di mi... triplere bak sennn.....
vercen ütüyü eline ben paşamı yoramam oğlumun ütü dinlenmesi lazm de
ahhhh keşkeeeee... işte olmasam kalkmazdım zaten de... az kaldı ama izne çıkınca 2 ay evde sultanlık yapcam sonra malum bebiş gelince ona hizmet edicez... inşallaaaaaaahhhhhhh
canım annem bize ayağımızı burkunca,ayağımızın altına bi kavanoz yada cam bi şişe koyardı,onu yuvarlardık ayağımızın altında,masaj etkisi var yani bi de onu dene oturduğun yerden çıkar ayakkabını... iyi gelir bak..
çok şeker di mi... triplere bak sennn.....
gezel olmaz mı bir an önce akşam olsa sonra uyusak,2 gecedir aynı saatte yan evin bahçesinde bir sürü kedi toplaşıp konser veriyo,ama sesleri iğrençççççç.......
onunla uyanıyoruz gece gece,eşim kalktı balkondan su attı,baktım üst katımızdaki de bi şişe suyu boşalttı,anca öle rahatladık...
söyledim paşama, zaten ben de fatma teyzenin oğlunu çağırcaktım sütümü içince diyo... toplayıp gelsin ekibi dedi...
sero sende gönder oğlunu futbol maçı varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?