Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anam 23.hafta kız nasıl dayandın o kadar...

kahveyi de kestim ben ya.çayı da kestim...bu uşaklar için neler yapıyoz...
ben de kestim canım sözöün gelişi dediydim,çaysız zaman geçmezdi bana ama şimdi tiksindim,hamilelikte 1 bardak çayı anca içmişimdir toplasan.kahve de yarım fincan toplamda.....
gelin o zaman süt içleim masamda sütüm beni bekliyo....

ben de hiç içemiyorum zaten canım çok şükür,ama süt içmeye ne dersiniz?

şahsi bi yerde çalışıyorum canım ben,tekim zaten burdaben bırakınca mecbur yerime başkasını alıcaklar...sonra yine bulurum iş diye ümid ediyoruz....

yürümeye çalışıyorum canm ben kahvaltıdan sonra yürüyorum evimle işyerimin arası 25dk.falan yürüyerek...öğlende dışarda yiyorum biraz yürüyorum sonra ama akşamı sorma yemekten sonra pilim bitiyo,bulaşıkları makineye atıp hemen yatıyorum..

ohhhh çokkk şükürrr bebeğimmm gözün aydın bize foto ekle merak ediyoz en minnak yeğenimizi

istifa edeceksen çalışmana gerek yok tabi canım ben izinler sonraya kalsın diye dediydim
bırakıcam canım yaaa..
ama bişey sorcam şimdi ben işi bırakıcam ya,doğum parası alabilirim ama dimi?
biz kahveden vazgeçtik süt yok mu?

ben 15 gün kala bırakacağım ki birinci dönemi tümden kapatayım...Şu 6 ay meselesi ne oldu yaw bu arada:44:
valla hiç bi fikrim yok..
açık cay içiyim ben kahveden tiksindim 4 aydır ağzıma sürmüyorum
ben ikisini de içemiyorum...

oyyyy maşallah,çok sevindim canım,çok güzel haberler bunlar... mercimeğin büyümüş fasulye olmuş haaaaa... kurban olur ona teyzesi.....
günaydın hatunlaaarbugün evde kafamı dinlerim diyordum kiii evimizin önündeki yola asfalt döküyorlar kafam şişti şimdiden

ayyyyyy ne gıcık bi durum... biz de gece kedilerden sıkıntılıyızzzzz....

oyyy masallah kuzucugaaaaa yaw biz karnımız azıcık bir yere değse aman acaba cocuga bişey oldu mu diye deliririz ama doktorlar ultrasonla gayeet güzel bir şekilde vuruyorlar sanırım vurma tekniğini biliyorlar

günaydın hatunlaaarbugün evde kafamı dinlerim diyordum kiii evimizin önündeki yola asfalt döküyorlar kafam şişti şimdiden

oy kuzum ya hiç çekilmez şimdi o ses...

hadi sütümüzü içelim o zaman...ya da yoğurdumuzu yiyelim...

Valla dayandım ama merak ederek.
inş yarın göesterir bizimde merakımız gider
yarın gösterinceye kadar muayenehaneden cıkmıcam diyo eşim zaten.bakalımmm

iyi dayanmışsın ben pazartesi öğrendim..göstermeme ihtimalini düşünerek başka bir doktordan salı gününe randevu almıştım

reçelim hadigözün aydın canım....

kızlar ben ütüya dalabilirim...kayboldum sanmayın..bir gözüm burada...

hadi gözün aydın datlum yesinler uykucu sıpanı erken gitmeycen doktora afyonları patlamıyo diyom sizeee Diğer randevu ne zaman .................

oyyy masallah kuzucugaaaaa yaw biz karnımız azıcık bir yere değse aman acaba cocuga bişey oldu mu diye deliririz ama doktorlar ultrasonla gayeet güzel bir şekilde vuruyorlar sanırım vurma tekniğini biliyorlar

ben bazen mutfakta iş yaparken unutup bangoya karnımı dayıyorum sonra kızıyorum kendime

aynen canım birde yanık bir türkü patlattılar tam olduonlarda emir kulu ne yapsınlar ama bizimki de kafa be arkadas şimdi yaz geliyor burda cok sivrisinek oluyor geceleri kabusumuz

aman kuzu sağlık sorunu olmasında çalışalım sonuna kadarrr

benim arkadaşım sabaha karşı 4kg 100 gr.lık bir tosun dünyaya getirmiş......
rabbim bize de nasip etsin inşallahhhhhhh...

birkaç sene arayla sürekli asfalt yapıolar artık kaldırım diye bir sey kalmadı yol kaldırımla aynı hizaya geldi sonundainşallah cabucak biterde rahatlarız

canım sen doğum parasıda alacan , bir süre zaten doğum iznin var şu 6 ay olayı çıkmasada doğumdan sonra 2 ay sana maaş verecekler sonra iş başı yapman lazım sen yapmayacağına göre doğumdan 2 ay sonra istifa ediyon bence :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…