- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.861
ben de kestim canım sözöün gelişi dediydim,çaysız zaman geçmezdi bana ama şimdi tiksindim,hamilelikte 1 bardak çayı anca içmişimdir toplasan.kahve de yarım fincan toplamda.....anam 23.hafta kız nasıl dayandın o kadar...
kahveyi de kestim ben ya.çayı da kestim...bu uşaklar için neler yapıyoz...
ben de hiç içemiyorum zaten canım çok şükür,ama süt içmeye ne dersiniz?kahve içmeyalim malum fazladan kafein e ne gerek var ben sıcak su falan varsa öyle bişi içebiliirmiyim??
ücretsiz izin falan şansın yok mu cnm bırakmadan izin alsan sonra dönersin belki..
en iyisini yapıyosun cnm aslında ben de bigün yürüsem bi gün yürümüyorum düzene sokamadım bir türlü :44::44::44::44:
anam 23.hafta kız nasıl dayandın o kadar...
Valla dayandım ama merak ederek.
inş yarın göesterir bizimde merakımız gider
yarın gösterinceye kadar muayenehaneden cıkmıcam diyo eşim zaten.bakalımmm
yasal süre 15 değil ama bebeğim 37. hafta dolduğunda çıkman lazım yani 21 gün kala
bu çok edepli kızın mı olcak yoksavalla dayandım ama merak ederek.
Inş yarın göesterir bizimde merakımız gider
Yarın gösterinceye kadar muayenehaneden cıkmıcam diyo eşim zaten.bakalımmm
günaydınnnn teyzoşlar nasılsınızzzzz....
biz çok iyyizzzz. bebişimi gördümmmm. maşallahhh sıpama eli ayağı oluşmuş, 9+5 olmuşuz. aradaki 3 günü kapattığı gibi bi de 1 günlük fark atmış kuzucummDr.umuz gelişimi iyi dedi. ilk baktığında uyuyodu, sonra karnıma ultrasonla 2-3 kez vurunca uyandı bizimki. ellerini kıpraştırdı. ayy çok güzeldiii allahım bu güzelliği herkese yaşatsın inşallahhh...
vitamin haplarım bitene kadar kullanıcam, şimdilik başka ilaç vermicem dedi. coaspirine devam et yanız dedi...
işte böleeeeee....
ohhhh çokkk şükürrr bebeğimmm gözün aydın bize foto ekle merak ediyoz en minnak yeğenimizi
bırakıcam canım yaaa..istifa edeceksen çalışmana gerek yok tabi canım ben izinler sonraya kalsın diye dediydim
biz kahveden vazgeçtik süt yok mu?
valla hiç bi fikrim yok..ben 15 gün kala bırakacağım ki birinci dönemi tümden kapatayım...Şu 6 ay meselesi ne oldu yaw bu arada:44:
ben ikisini de içemiyorum...açık cay içiyim ben kahveden tiksindim 4 aydır ağzıma sürmüyorum
oyyyy maşallah,çok sevindim canım,çok güzel haberler bunlar... mercimeğin büyümüş fasulye olmuş haaaaa... kurban olur ona teyzesi.....günaydınnnn teyzoşlar nasılsınızzzzz....
biz çok iyyizzzz. bebişimi gördümmmm. maşallahhh sıpama eli ayağı oluşmuş, 9+5 olmuşuz. aradaki 3 günü kapattığı gibi bi de 1 günlük fark atmış kuzucummDr.umuz gelişimi iyi dedi. ilk baktığında uyuyodu, sonra karnıma ultrasonla 2-3 kez vurunca uyandı bizimki. ellerini kıpraştırdı. ayy çok güzeldiii allahım bu güzelliği herkese yaşatsın inşallahhh...
vitamin haplarım bitene kadar kullanıcam, şimdilik başka ilaç vermicem dedi. coaspirine devam et yanız dedi...
işte böleeeeee....
günaydın hatunlaaarbugün evde kafamı dinlerim diyordum kiii evimizin önündeki yola asfalt döküyorlar kafam şişti şimdiden
işte böleeeeee....
günaydın hatunlaaarbugün evde kafamı dinlerim diyordum kiii evimizin önündeki yola asfalt döküyorlar kafam şişti şimdiden
ben de kestim canım sözöün gelişi dediydim,çaysız zaman geçmezdi bana ama şimdi tiksindim,hamilelikte 1 bardak çayı anca içmişimdir toplasan.kahve de yarım fincan toplamda.....
gelin o zaman süt içleim masamda sütüm beni bekliyo....
ben de hiç içemiyorum zaten canım çok şükür,ama süt içmeye ne dersiniz?
şahsi bi yerde çalışıyorum canım ben,tekim zaten burdaben bırakınca mecbur yerime başkasını alıcaklar...sonra yine bulurum iş diye ümid ediyoruz....
yürümeye çalışıyorum canm ben kahvaltıdan sonra yürüyorum evimle işyerimin arası 25dk.falan yürüyerek...öğlende dışarda yiyorum biraz yürüyorum sonra ama akşamı sorma yemekten sonra pilim bitiyo,bulaşıkları makineye atıp hemen yatıyorum..
Valla dayandım ama merak ederek.
inş yarın göesterir bizimde merakımız gider
yarın gösterinceye kadar muayenehaneden cıkmıcam diyo eşim zaten.bakalımmm
Biz çok iyyizzzz. Bebişimi gördümmmm. Maşallahhh sıpama eli ayağı oluşmuş, 9+5 olmuşuz. Aradaki 3 günü kapattığı gibi bi de 1 günlük fark atmış kuzucummDr.umuz gelişimi iyi dedi. Ilk baktığında uyuyodu, sonra karnıma ultrasonla 2-3 kez vurunca uyandı bizimki. Ellerini kıpraştırdı. Ayy çok güzeldiii Allahım bu güzelliği herkese yaşatsın inşallahhh...
Vitamin haplarım bitene kadar kullanıcam, şimdilik başka ilaç vermicem dedi. Coaspirine devam et yanız dedi...
Işte böleeeeee....
oyyy masallah kuzucugaaaaa yaw biz karnımız azıcık bir yere değse aman acaba cocuga bişey oldu mu diye deliririz ama doktorlar ultrasonla gayeet güzel bir şekilde vuruyorlar sanırım vurma tekniğini biliyorlar
bırakıcam canım yaaa..
ama bişey sorcam şimdi ben işi bırakıcam ya,doğum parası alabilirim ama dimi?
biz kahveden vazgeçtik süt yok mu?
valla hiç bi fikrim yok..
ben ikisini de içemiyorum...
oyyyy maşallah,çok sevindim canım,çok güzel haberler bunlar... mercimeğin büyümüş fasulye olmuş haaaaa... kurban olur ona teyzesi.....
ayyyyyy ne gıcık bi durum... biz de gece kedilerden sıkıntılıyızzzzz....
benim doğum tarihi 22si görünüyordu ilk başta biz bildiriyoruz ya okula ben 22si diye bildirdim...ama şimdi 16ine kaydı..büyük bir ihtimal eylül sonunda ayrılırım gün hesabı yapmadım birinci döenm ne zaman kapanıyo onu da bilmiyom günü gününe kapatmam lazım yani...
oy kuzum ya hiç çekilmez şimdi o ses...
hadi sütümüzü içelim o zaman...ya da yoğurdumuzu yiyelim...
iyi dayanmışsın ben pazartesi öğrendim..göstermeme ihtimalini düşünerek başka bir doktordan salı gününe randevu almıştım
bırakıcam canım yaaa..
Ama bişey sorcam şimdi ben işi bırakıcam ya,doğum parası alabilirim ama dimi?
Biz kahveden vazgeçtik süt yok mu?
Valla hiç bi fikrim yok..
Ben ikisini de içemiyorum...
Oyyyy maşallah,çok sevindim canım,çok güzel haberler bunlar... Mercimeğin büyümüş fasulye olmuş haaaaa... Kurban olur ona teyzesi.....
Ayyyyyy ne gıcık bi durum... Biz de gece kedilerden sıkıntılıyızzzzz....
aynen canım birde yanık bir türkü patlattılar tam olduonlarda emir kulu ne yapsınlar ama bizimki de kafa be arkadas şimdi yaz geliyor burda cok sivrisinek oluyor geceleri kabusumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?