Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

37. haftaya kadar çalışmayacakmısın bebeğimmm

kız hangi ara yapsın kocişim zaten geç geliyo eve...

eee hoşgeldiniz o zaman...
hoşgördüüüükkkk .....

ben mutfakta uyurdum işteyken öğlen arası falan gerçi
öğle arası dışarda yemek yiyom,sonrada eşimin işyerine yürüyom,fazla kilo alıyom yoksa....:18::18::18::18:

Karnımızı doyurdukta geldik...
siz de hoşgeldiniz... yarasın tosun paşayaaaaaaaaaa....

37. haftaya kadar çalışmayacakmısın bebeğimmm

8 hafta kala bırakcam canım ben... sonrasında da zaten eşim 2 sene falan çalışma diyo... işi bırakıcam yani büyük ihtimal...

Günaydın kızlarrr..
uzun zamandır giremiyordum,işlerden dolayı.
bebişler nasıl?, iyi mi herkes.
biz iyiyiz bebişle yarın kontrolümüz var dr amca ile hala cinsiyetini öğrenemedik inş yarın öğrenebiliriz.

amannn herkesi kendi kocam gibi sanıyom biz beraber eve giriyoz

yok kuzu benim ki akşam yine saat 11.de geldi...

hoşgördüüüükkkk .....

öğle arası dışarda yemek yiyom,sonrada eşimin işyerine yürüyom,fazla kilo alıyom yoksa....:18::18::18::18:

siz de hoşgeldiniz... yarasın tosun paşayaaaaaaaaaa....

yarasın kuzuma yarasın...

anam 23.hafta kız nasıl dayandın o kadar...

kızlarrrrrrr.. paşalar top oynarken gelin biz de bi kahve içelim

kahveyi de kestim ben ya.çayı da kestim...bu uşaklar için neler yapıyoz...

kızlarrrrrrr.. paşalar top oynarken gelin biz de bi kahve içelim

kahve içmeyalim malum fazladan kafein e ne gerek var ben sıcak su falan varsa öyle bişi içebiliirmiyim??

ücretsiz izin falan şansın yok mu cnm bırakmadan izin alsan sonra dönersin belki..
en iyisini yapıyosun cnm aslında ben de bigün yürüsem bi gün yürümüyorum düzene sokamadım bir türlü :44::44::44::44:

istifa edeceksen çalışmana gerek yok tabi canım ben izinler sonraya kalsın diye dediydim

bu arada bişi sorucam kızlar bende eliptik bisiklet var şu ayakta kullanılan hani oturmadan sizce şuan onu kullansam sorun olur mu ???

günaydınnnn teyzoşlar nasılsınızzzzz....
biz çok iyyizzzz. bebişimi gördümmmm. maşallahhh sıpama eli ayağı oluşmuş, 9+5 olmuşuz. aradaki 3 günü kapattığı gibi bi de 1 günlük fark atmış kuzucumm Dr.umuz gelişimi iyi dedi. ilk baktığında uyuyodu, sonra karnıma ultrasonla 2-3 kez vurunca uyandı bizimki. ellerini kıpraştırdı. ayy çok güzeldiii allahım bu güzelliği herkese yaşatsın inşallahhh...
vitamin haplarım bitene kadar kullanıcam, şimdilik başka ilaç vermicem dedi. coaspirine devam et yanız dedi...
işte böleeeeee....

yasal süre 15 değil ama bebeğim 37. hafta dolduğunda çıkman lazım yani 21 gün kala

benim doğum tarihi 22si görünüyordu ilk başta biz bildiriyoruz ya okula ben 22si diye bildirdim...ama şimdi 16ine kaydı..büyük bir ihtimal eylül sonunda ayrılırım gün hesabı yapmadım birinci döenm ne zaman kapanıyo onu da bilmiyom günü gününe kapatmam lazım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…