- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.841
[video=youtube;zwu0qhhı_-q]http://www.youtube.com/watch?v=zwu0qhhı_-q[/video]
ahhhh keşkeeeee... işte olmasam kalkmazdım zaten de... az kaldı ama izne çıkınca 2 ay evde sultanlık yapcam sonra malum bebiş gelince ona hizmet edicez... inşallaaaaaaahhhhhhh
canım annem bize ayağımızı burkunca,ayağımızın altına bi kavanoz yada cam bi şişe koyardı,onu yuvarlardık ayağımızın altında,masaj etkisi var yani bi de onu dene oturduğun yerden çıkar ayakkabını... iyi gelir bak..
çok şeker di mi... triplere bak sennn.....
karnını yeni doyurdum kuzumun...geliyo kuzum beklesin arkadaşları....
kız hangi ara yapsın kocişim zaten geç geliyo eve...
eee hoşgeldiniz o zaman...
hoşgördüüüükkkk .....kız hangi ara yapsın kocişim zaten geç geliyo eve...
eee hoşgeldiniz o zaman...
öğle arası dışarda yemek yiyom,sonrada eşimin işyerine yürüyom,fazla kilo alıyom yoksa....:18::18::18::18:ben mutfakta uyurdum işteyken öğlen arası falan gerçi
siz de hoşgeldiniz... yarasın tosun paşayaaaaaaaaaa....Karnımızı doyurdukta geldik...
37. haftaya kadar çalışmayacakmısın bebeğimmm
amannn herkesi kendi kocam gibi sanıyom biz beraber eve giriyoz
hoşgördüüüükkkk .....
öğle arası dışarda yemek yiyom,sonrada eşimin işyerine yürüyom,fazla kilo alıyom yoksa....:18::18::18::18:
siz de hoşgeldiniz... yarasın tosun paşayaaaaaaaaaa....
Günaydın kızlarrr..
uzun zamandır giremiyordum,işlerden dolayı.
bebişler nasıl?, iyi mi herkes.
biz iyiyiz bebişle yarın kontrolümüz var dr amca ile hala cinsiyetini öğrenemedik inş yarın öğrenebiliriz.
kızlarrrrrrr.. paşalar top oynarken gelin biz de bi kahve içelim
hoşgördüüüükkkk .....
öğle arası dışarda yemek yiyom,sonrada eşimin işyerine yürüyom,fazla kilo alıyom yoksa....:18::18::18::18:
8 hafta kala bırakcam canım ben... sonrasında da zaten eşim 2 sene falan çalışma diyo... işi bırakıcam yani büyük ihtimal...
hoşgördüüüükkkk .....
8 hafta kala bırakcam canım ben... sonrasında da zaten eşim 2 sene falan çalışma diyo... işi bırakıcam yani büyük ihtimal...
istifa edeceksen çalışmana gerek yok tabi canım ben izinler sonraya kalsın diye dediydim
ben 15 gün kala bırakacağım ki birinci dönemi tümden kapatayım...Şu 6 ay meselesi ne oldu yaw bu arada:44:
yasal süre 15 değil ama bebeğim 37. hafta dolduğunda çıkman lazım yani 21 gün kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?