Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hadi gözün aydın datlum yesinler uykucu sıpanı erken gitmeycen doktora afyonları patlamıyo diyom sizeee Diğer randevu ne zaman .................

tahlil olunca mecbur sabah gidiliyor şeker. bugün de toksoplazma testi için kan aldılar. öğleden sonra arayıp sonucu öğrencem.
bi sonraki randevu 29 mayısta canım, yine sabah aç gidicem. 2li tarama testi yapılacakmış...

fulya kuzuuuuu senin bugün kontrolün vardı dimiiiisadece sonuc mu göstercksiniz yokssa ultrasona alır mı kiiiialsa da birde cinsiyeti söylese ne kaaaa güzel olur

kimse bana hiç bir teste aç gel demedi sabah gittim ama hep kahvaltı yaptım :44::44:

alacaksın sanırım zaten o bahsettiğin 2 ay ve doğumdan sonraki 2 ay ücretli izinde olacaksın

bu arada tubişim dün aksam dediğin gibi somon yaptım yanına bol yesillikli bir salata pek bir güzel oldu haftasonu da kocacım saolsn levrek getirmişti bu balık işini sıklaştırmaya karar verdik eşimle hem merve için hem benim için

bende eger yalnız gidiyorsam doktora aç gidemem aslaaa..çünkü şekerim düşüyor ac olunca bayılır kalırım yollardaama şeker yüklemesine mecbur aç gidicz

onu zaten soruyolar direk aç mısın diye , ama bana diğerleri için hiç açlık tokluk bişey denmedi ................

kübram hoşgeldin ilk mesajını aramadan burdan selam veriyim dedim

hoşgeldin ballı lokmammmm maşşallah sizeeee 41,5 kere yerim o minnakı ben ellenmiş ayaklanmış bidee kurban olduğummmm

günaydın hatunlaaarbugün evde kafamı dinlerim diyordum kiii evimizin önündeki yola asfalt döküyorlar kafam şişti şimdiden

günaydın küboşum bitanemmm sana bugün dinlenmek yok ozaman o ses bitene kadar

benim arkadaşım sabaha karşı 4kg 100 gr.lık bir tosun dünyaya getirmiş......
rabbim bize de nasip etsin inşallahhhhhhh...

oyyyy maşşallahhhhhhhhhhh 41,5 kereee

hem içerden hem dısardan yerim ben sizi yerrrrrr bi leblebi yutmuş solucanda sen olucannnn

fulya kuzuuuuu senin bugün kontrolün vardı dimiiiisadece sonuc mu göstercksiniz yokssa ultrasona alır mı kiiiialsa da birde cinsiyeti söylese ne kaaaa güzel olur

evet kuzum akşama randevumuz sonuç göstericez ama ultrasona alır die umudediyorum çünkü annemi götürücem inşallah alır :18::18::18: cinsiyeti söylermi bilmem kendi drum geçen hafta ay sonuna demişti ikili testi yapan dr tahmin etmişti erkeğe benziyo die tabi doğal olarak net olmadığı için bende muallaktayımmm sağlıklı olsunda kuzucummmmm gerisi boş

edicekler tabi yasal hakkın o senin

söke söke alırız demi kuzu

bulursun inşallah cnm bebişin bi doğsun da kısmetiyle gelir derler bebekler sonrası Allah Kerim

bende eger yalnız gidiyorsam doktora aç gidemem aslaaa..çünkü şekerim düşüyor ac olunca bayılır kalırım yollardaama şeker yüklemesine mecbur aç gidicz

tatlım tamamen aç olmak gerekmiyoor şeker taraması için 50grlıkta farklı biçok kişiye sordum ben hafif böyle peynir zeytin falan bişiler atıştırın değilse o şeker kötü yapabilir mideyi. Ben hafif bir kahvaltı yapıp gittim sütümü falan içmedim mesela ama atıştırdım işte sonucum da gayet iyi çıktı inşallah sizin de değeriniz güzel çıkar

ayyy ben ilk başlarda hiiiiç balık yiyememiştim kokusuna bile dayanamıyordum ne güzel maşallah ye tabi bebişine de sana da mervene de faydası boll

hadi inşallah gösterir kuzum cinsiyetini bizde yarın alırız müjdeyi

benim mervişte sekerim üst sınıra yakın cıkmıstı ama çok şükür bir sorun yaratmadı..bakalım bu sefer ne olckbu arada siz kocaman olmuşsunuuuuuuuuz maşalllllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…