- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.901
hoşbuldm canım nasılsn oğluş nasıl
valla 1,76 boy 72 de kilo. aslında bayağı varım damasallah yawruma ya nasıl büyümşkısss sen baya zayıfsın sanki bir masallah da sana
bu arada tubişim dün aksam dediğin gibi somon yaptım yanına bol yesillikli bir salata pek bir güzel oldu haftasonu da kocacım saolsn levrek getirmişti bu balık işini sıklaştırmaya karar verdik eşimle hem merve için hem benim için
benim mervişte sekerim üst sınıra yakın cıkmıstı ama çok şükür bir sorun yaratmadı..bakalım bu sefer ne olckbu arada siz kocaman olmuşsunuuuuuuuuz maşalllllah
Ütümü bitirdim accık da çene çalayım di mi...
hadi inşallah gösterir kuzum cinsiyetini bizde yarın alırız müjdeyi
mesajları seçmiştim toplu yazcaktım ama işim çıktı silindi....
tekrar seçemedim..
bi zorum olcak ben orda kaldım...
şimdi ben doğumdan sonra işi bırakıcam...
doğum sonrası doğum parası alıcam sgk dan bu tamammmm.......
ama izin sırasında da ayrı bi ücret alınıyo mu? alınıyosa bunu sgk mı iş yeri mi veriyo?
iş yerin sgkya ödüyor sende ordan alıyorsun
maşallah cnm azmıydı ütün buadar :44::44: ben hala oturuyorum bi kalkabilsem yerimden pıfff
selam kızlyar nasılsınız..gunaydın desem bilmiyom geçti mi zaman
hoş geldin umut, ben iyyim sen nasılsın.selam kızlyar nasılsınız..gunaydın desem bilmiyom geçti mi zaman
anlamadım:44::44::44: bu diğer doğum parasından ayrı şey ama di mi?
selam umudum günaydın için geç değil bizler hala ayakta uyuyoruzsen nasılsın canımmmm
anlamadım:44::44::44: bu diğer doğum parasından ayrı şey ama di mi?
hoş geldin umut, ben iyyim sen nasılsın.
geçen sefer sana yasmin ile ilgili yazmıştım okudun mu bilmiyom tam çıktığın zamana denk gelmişim.
aaa cnm görmedim vallahibazen görmediğim oldu mu ki diye tekrar bakıyorum ama, demek ki sayfa kaçırmışım :44::44:
neydi cnm, özet geçersen eğer zahmet olmazsa sana reçelim
evet canım... özelde o maşşaı iş yeri veriyo ozaman öyle mi?bu ücretli izin parası senin doğum parasından kastın bir kerelik verilen bişey dimi benim bahsetttiğim 4 aylık maaş gibi alacağın para
valla ben bu konuda çok karışıkım. memurlarda normal maaşını alıyosun+ sgkdan da 180 küsür (irem geçen gün yazmıştı) para alıyosun doğum parası olarak.
ama özelde durum nasıl bilmiyorum. bizim burdaki bi hemşire doğurduğunda özel hastane ona maaşını vermiş. doğum izni bitince sgk da bi ödeme yapmış ona, ama sgknın verdiği paranın içinden o izinliyken hastanenin ona verdiğini hastaneye geri vermiş. elinde doğum parası olarak çok az para kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?