Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

masallah yawruma ya nasıl büyümşkısss sen baya zayıfsın sanki bir masallah da sana
valla 1,76 boy 72 de kilo. aslında bayağı varım da göstermiyom gibi. etim sıkı azcukkk galiba

ohhh afiyet bal şeker olsun canımm. bence de hem sıkılaştır, hem de internetten farklı tarifler alarak tadları zenginleştir. balık her yaş için çok gerekli. özellikle kızın ve senin için. babanızı boşver demiycem o da yeni baba olucak kuvvetlensin...

benim mervişte sekerim üst sınıra yakın cıkmıstı ama çok şükür bir sorun yaratmadı..bakalım bu sefer ne olckbu arada siz kocaman olmuşsunuuuuuuuuz maşalllllah

evet kuzucum oğluşum büyüdü annesi daha çok büyüdü

Ütümü bitirdim accık da çene çalayım di mi...

maşallah cnm azmıydı ütün buadar :44::44: ben hala oturuyorum bi kalkabilsem yerimden pıfff

mesajları seçmiştim toplu yazcaktım ama işim çıktı silindi....
tekrar seçemedim..
bi zorum olcak ben orda kaldım...
şimdi ben doğumdan sonra işi bırakıcam...

doğum sonrası doğum parası alıcam sgk dan bu tamammmm.......

ama izin sırasında da ayrı bi ücret alınıyo mu? alınıyosa bunu sgk mı iş yeri mi veriyo?

iş yerin sgkya ödüyor sende ordan alıyorsun

maşallah cnm azmıydı ütün buadar :44::44: ben hala oturuyorum bi kalkabilsem yerimden pıfff

ütüde hızlıyımdır canım...10 tane gömlek vardı 4 tane pantolon vardı 2 tane de tsirt vardı. havlular falan vardı bitti şükür...nolcak ki bir makine de attım yıkandı yarında bunlar öper ellerimden...birde kendime artık olmayan etek, gömlek ve pantolonları boşlattım dolabımdan...

anlamadım:44::44::44: bu diğer doğum parasından ayrı şey ama di mi?

valla ben bu konuda çok karışıkım. memurlarda normal maaşını alıyosun+ sgkdan da 180 küsür (irem geçen gün yazmıştı) para alıyosun doğum parası olarak.
ama özelde durum nasıl bilmiyorum. bizim burdaki bi hemşire doğurduğunda özel hastane ona maaşını vermiş. doğum izni bitince sgk da bi ödeme yapmış ona, ama sgknın verdiği paranın içinden o izinliyken hastanenin ona verdiğini hastaneye geri vermiş. elinde doğum parası olarak çok az para kalmış.

hoş geldin umut, ben iyyim sen nasılsın.
geçen sefer sana yasmin ile ilgili yazmıştım okudun mu bilmiyom tam çıktığın zamana denk gelmişim.

aaa cnm görmedim vallahi bazen görmediğim oldu mu ki diye tekrar bakıyorum ama, demek ki sayfa kaçırmışım :44::44:

neydi cnm, özet geçersen eğer zahmet olmazsa sana reçelim

aaa cnm görmedim vallahi bazen görmediğim oldu mu ki diye tekrar bakıyorum ama, demek ki sayfa kaçırmışım :44::44:

neydi cnm, özet geçersen eğer zahmet olmazsa sana reçelim

canım ben yasmini ilk evlendiğim dönemlerde doğum kontrol için kullandım. bende hiç adet gecikmesi yapmadı. ilacı kestiğim zaman gelmesi gerektiği günde gelirdi. ama yasminin şu tersliği olmuştu ben de ki bunu çok kişiden duydum. ay içinde sürekli lekelenme yapıyodu, kahverengi, kahve telvesi gibi. benim dr.um bıraktırdı ilacı, başka ilaca geçtim.
yasmin en doğal ama en ağrızalı ilaçtır. iç çamaşırı düşmanı denir kendilerine hep günlük ped kullandırtır.
tedavin için mutlaka bu ilaç mı gerekli yoksa, değiştirebiliyor musun. değiştirebiliyosan değiştir bence...

bu ücretli izin parası senin doğum parasından kastın bir kerelik verilen bişey dimi benim bahsetttiğim 4 aylık maaş gibi alacağın para
evet canım... özelde o maşşaı iş yeri veriyo ozaman öyle mi?

hahhhhhh işte ben de öyle duymuştum... o zman geri vericeksem bana maaş vermesinler ben direk toplu devletten alayımmm....bunu iş yeriyle görüşmek lazım galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…