Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın herkese. Fulya hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin. Allah size bağışlasın oğlunuzu canım.

Kızlar sizden ricam topik oğlan topiği oldu adını değiştirelim falan gibi sözler kullanırken bizi de gözönünde bulundurun. Erkek istemenizi sevincinizi anlıyorum ama sanki oğlu olduğunu öğrenen müjde almış kızı olduğunu öğrenen hayal kırıklığına uğramış gibi konuşmalar burada olmasın hiç değilse.

Açılanların hepsi de erkek değil bir de.

Son düzenleme:

abla yaşına saygım var ama yuh demek istiyorum sana sende böyle anlıyorsan biz kime ne anlatalım yani sen hariç bizim hepimizin ilk çocuğu kızı erkeği mi var bu işin neyse daha uzatmıcammm

abla yaşına saygım var ama yuh demek istiyorum sana sende böyle anlıyorsan biz kime ne anlatalım yani sen hariç bizim hepimizin ilk çocuğu kızı erkeği mi var bu işin neyse daha uzatmıcammm

Yuh mu diyorsun bana. İyi de o zaman. Asıl ben birşey demeyeceğim. Aşk olsun sedece. Ne yazdığımı iyice okusaydın da ondan sonra yuh deseydin bari. Neyse...

ablacım sen rahat ol asla öyle bişey olamaz mümkün değilmerak etme ben seni yalnız bırakmıcm içimdeki ses beni yanıltmazsa eger bende bebişimin kız olacagını hissediyorum ayrıca kız annesi olarak bir kızımda daha olsa hiç fena olmaz hani

ayrıca ablacm biliyorsun ki 2 ve üzeri kızı olup onları hakkıyla yetiştiren anneler cennetle müjdelenmiştir bu bakımdan coook şanslısın yerinde olmak isterdim inan herseyde bir hayır vardır biz bilmeyiz yalnız Allah bilir...

Yuh mu diyorsun bana. İyi de o zaman. Asıl ben birşey demeyeceğim. Aşk olsun sedece. Ne yazdığımı iyice okusaydın da ondan sonra yuh deseydin bari. Neyse...

alınganlık yapıyosun ne alakası var biri bi espiri yaptı sende alınganlık yaptın

ayrıca okumam yazmam çok iyidir ne yazdığını çok açık okudum

Son düzenleme:
biz geriiiii geldikkkk.
anammm yoğunum kızlar beynim döndü vallaaaa...
şöle bi baktımda topikde anne hasreti tavan yapmışşş..
ben de kurban bayramından beri gitmiyom memeleketime, dolaylı olarak da görmüyom bizimkileri. ben bi de tam kız çocuğuyum babacıyım yani (annem duymasın) benim kardeşim öğrenci bi de anneannem bakıma muhtaç o yüzden bizimkiler he deyince gelemiyolar.
ben neredeyse 4 yıllık evliyim (29 haziranda 4 yılı bitiriyoz sölemesi ayıp ) fatmanın dediği gibi duygularımı bastırmayı öğrendim galiba, telefonla avunuyom artık. ben 14 saatlik yolu göze alıp ben gidebilir miyim bilmiyom yazın bizimkileri beklicem artıkınn...

Canım ben anlatamadım sanırım, diğer girdiğim topiklerde bir oğlan sevdasıdır gidiyor millette. Orada bu tip sözler okudum. Zaten normal hayatta da hergün aynı şeyle karşılaşıyorum "aaa yine mi kız. Olsun. Allah böyle istemiş" gibi sözler. Oğlu olana şatafatlı iltifatlar kızı olana sadece hayırlı olsun demeler teselli etmeler. Bunları görmekten duymaktan gına geldi bana artık. Ben hep kızım olsun istedim. Hayatımda bir kere olsun oğlan çocuğu istemedim hayal etmedim. Bunun için sebeplerim var. Bu bebek erkek olsaydı eşim adına sevinecektim. Ama benim kalbim hep kız istedi bunun dışında siz de biliyorsunuz. Yani birileri çıkıp yine beni yanlış anlar ve kıskandı mı acaba gibi düşünebilir diye yazdım bunları. Beni hala tanıyamayanlara diyecek sözüm yok. Benimki sadece o yöne doğru gitmesin konuşmaklar demek içindi. Ben bilmiyor muyum burdaki kızların içlerinde asla art niyet olmaz. Zaten öyle birşey olamaz. Sadece anlayış bekledim o kadar.

sanırım erkek geliyo kuzu %80 dedi
hoşbuldukkkkkk...
ne ediyonuz be ya koca göbekliler......

nabalım beya cuma yoğunluğuuuu

ablam çok teşekkürederim herşeyin hayırlısı sen bizim sevincimizi mazur gör elbetteki bi kızımız olsaydı onada bu kadar çok sevinecektik Fatmamında dediği gibi bizlerin ilk bebekleri kızı da bi erkeği de ama insan ilk günden içine düşeni hissedip birde hissettiğinin olmasına seviniyor işte oysa ben kızım olsaydı ismi çok güzel olacaktı die seviniyordum asla ve asla erkek bir müjde kız ise hayal kırıklığı olmaz çünkü bizler kadınız ana olma yolundayız doğmamış bebeğe nasıl evlat ayrımı yapalım böyle denk gelince çok erkek muhabbeti döndü dısardan farklı gözüktüyse affola... kimseyi kırmak istemem özellikle büyüklerimi.. hepiniz canımsınız bebişlerimizde öyle

kız anası yukarıda sözlerim senin içinde geçerli

kız bizim evlilik yıl dönümlerimiz aynıymışşşş

canım yaşını bilmiyorum ama herkes abla dediğine göre bizlerden büyüksün...ben bi evlat kaybettim 12-13 haftalıktı...yıkılmıştım resmen..benim için cinsiyet hiç de önemli olmadı..Mevlamdan sadece sağlıklı olmasını ve sağ salim kucağıma almayı istedim...her doktora gittiğimde acaba sağlıklı mı yaşıyor mu düşüncesiyle gittim cinsiyeti hep ikinci planda oldu..bu yüzden erkekmiş kızmış ne benim için ne de eşim için o kadar öenmli olmadı...

seni çoook iyi anlıyorum mervenin kız oldugunu öğrendiğimizde kayınpederim nerdeyse üzüntüden ağlayacaktı niye erkek olmadı diye ve bu benım o kadar gücüme gitmişti ki..şimdi diyorum merve bir yana dünya bir yana hatta yanlarında bu da kız olsa öyle sevinirim ki diye anlatıyorum sürekli bu zihniyeti değiştirmek zor toplumda erkek baskısı hat safhada malesef ki....

Ben üzülmüyorum artık. İster istemez bazı şeyler sinirimi bozuyor o kadar. Allahım herkesin bebeğini hayırlı etsin, kendine saygılı etsin mutlu etsin, sağlıklı etsin...

canım hepimiz hassasız benıımde su erkek mevzusu içimde yaradır hep ama şükürler olsn rabbime mervişim 10 tane erkekge bedel lütfen hepimiz biraz daha anlayıslı olalım yoksa yönetim tarafından ceza alabiliriz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…