- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.261
biz de dedesinin ismini koyalım dedik cümletten,hatta ben teklif etmiştim....
yanına bi isim daha düşünelim dedik ben alp dedim herkes bütün aile beğendi,ona karar kıldık,kimse kırılmadı... kız olsaydı da nilsu istiyodum....
torunlar büyük ailelerine çekerler daha çok anne babadan senin oğlanın esmer olma ihtimali var demek
bu arada şimdiden anneler gününüz kutlu olsn bacılarııııımm
ama neden yaaaaaaaaa:95:dedim ben sana kabul et seni sokaktan geçen cingeneden almışlarrr
bizimkide 3 hafta sorada gelebilirsin istersen dedi ben 1 ay diyince istemsiz 1 ay mııııı die tepki verince ama benim ketum koca az daha büyüsün popişini yediğimmm dedi bide ben hazirandan sonra c.tesileri çalışmayabilirim rahat rahat gideriz dedi daha almadım randevuyu ama 8 hazirana alıcaz işte
güzelmiş iki isimde çok beğendimm
hele kvalide kpeder esmer hala esmer bi ben pambık gibiyim aralarında çokta istiyorum esmer olsun die rüyamda hep aynı bebeği görüyorum esmer eşime benziyo Allahım sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin yawrularımıza
ama neden yaaaaaaaaa:95:
benim de 4 haziran da renkli detaylı ultrason için randevum var.. sanırım anomali taraması yapıcaklarmış,damarlarına organlarına,komple herşeyine bakıyolar ya ondan sanırım..... baya uzun sürüyomuş,çok güzel görünüyomuş bebişler yaaaa....
oooffff nasıl güzel olur benim annem de yapar onu..
güzelmiş iki isimde çok beğendimm
hele kvalide kpeder esmer hala esmer bi ben pambık gibiyim aralarında çokta istiyorum esmer olsun die rüyamda hep aynı bebeği görüyorum esmer eşime benziyo Allahım sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin yawrularımıza
ama neden yaaaaaaaaa:95:
benim de 4 haziran da renkli detaylı ultrason için randevum var.. sanırım anomali taraması yapıcaklarmış,damarlarına organlarına,komple herşeyine bakıyolar ya ondan sanırım..... baya uzun sürüyomuş,çok güzel görünüyomuş bebişler yaaaa....
göbek deliğim sanki az aşağı da kalıyo yawww:44:Kesinlikle bebeğin bence. Göbek deliğine yakın bir yer değil mi? Füzelerini de Allah nazarlardan korusun inşallah canım
günün sorusuuuuuu...
göğsünden süt gelen ya da süt belirtisi olan var mı?:44::44::44:
yesinler kıs senin uçuşan kelebeğini
ben de bakalım bilmiyorum kim bakıcak,kendi doktorum çok iyi ama pek konuşkan değil,arkadaşım bi dr. a gitmiş,adam yarım saat bakmış anlatmış konuşmuş herşeyi göstermiş,ne pozlar yakalamış,bir de cd.vermiş,izledim bende ama bayıldım ya çok güzeldi,keşke bize de verseler yaaaaa.....ayy evet biliyom o detaylı ultrasonu. eğer dr.un konuşkan biri ise iç dış herşeyi anlata anlata göstere göstere bakıyomuş.
bizim burda kendi Dr.umuz deil de radyoloji doktoru bakıyo ayrıntılıyı..
yemedim hiç ama güzel olur tabiki
göbek deliğim sanki az aşağı da kalıyo yawww:44:
hiç emzirmedim canım hamile olduğumu öğrendikten sonra benden gelmedi süt gelmiyo da bak şimdi meak ettim gidip bi wc.ye bakıpta geleyim...
bu arada ne çok çene çalımışsınız yaw oku oku bitmedi...iyi ki bi derse girip çıktık...bir sürü sayfa yığılmış...
durrrrrrrrrrrrrr...
nereye..... sıkma hemen öle kızzzzz.... meraklı taze seni
elletmediğim için dikkatimi çekmemişti bi gidip bakıp geleyim dedim...
kız oturrrrrrr.
aynur abla sıkmayın öle dedi....
kız sıkmayacam sadece elleyecem...
yavrular ben gidiyorum otobüse yetişmemizlazım öptüm sizi görüşürüzzz
yavrular ben gidiyorum otobüse yetişmemizlazım öptüm sizi görüşürüzzz
tamam dokandum sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?