- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.441
valla bende beklemiyodum hani bi kutlar geçer die bekliyodum şimdi benimde babalar gününe hazırlanmam lazımmm
bende son zamanalrda çanta çok bakıyodum ama bebek doğunca onu değil daha büyük bi çanta kullanmamız gerekeceği için frenliyorum kendimi
sen nasıl çanta aldın yawrummmm
günaydın kızlar biz geldikkkkkk..
anaaaaa ne çene ya sabah sabah oku oku bitiremedim ne çok konuşmuşsunuz... kadın milleti işte
fulyacım sen muhtemelen üşüttün,havalr bi tuhaf dün çok sıcaktı burda bugün bildiğin soğuk aldanmamak lazım...
hülya ablacım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim,hep burda kal gitmeeeeeee...
serapım sen de kesin soğuk bişeyler yedin içtindikkat et kendine,ılık limonlu ballı su iç...
ben de dün yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım,balkon yıka evi süpür sil,toz al derken çok yoruldum... kociş dün bütün gün çalıştı,saat 10da geldi eve... kociş te bana hediye bişeyler almak istedi,kıyafet baktık bişey beğenemedim,ayakkabı baktım yine beğenemedim elim boş döndüm,sonra aklıma geldi çamaşırlarım küçük gelmeye başladı,en iyisi gidip alt üst bi kaç hamiş çamaşırı alalım dedim ihtiyacım var nasılsa..
gittik aldım,hamiş kilodu pek bi rahat oluyo kızlar.......
kociş yazık çalışmaktan sürpriz yapamadı kısacası...canı sağolsun......
ama arkadaşlarım aradı anneler günü içn..
en güzeli de annemin,kayınvalidemin anneler gününü kutlarken,seninde kutlu olsun demeleri çok hoşuma gittiiiii
dün akşam dondurma istedi canım yine,eşim eve gelirken aldı,yatmadan önce yedim,yattım 3-4 defa oğluşumu hissetim... şımardı dondurma yiyince....
bence iyi yapmışsın kuzum bu halde büyük çanta taşınmıyor en güzeli minik çapraz bende bebek için güzel bi çanta almak istiyorum ama artık son ayda fln alırızvalla doğuma daha 5 ay var diye minik çapraz çanta aldım kocam beğendi kırmızı bişeyy bebek için sonra büyük alıcammm
kızlar size bişey sorcam
şimdi ben iki ay klomen,çatlatma iğnesi bide
progestan kullandımya son halim berbat akşama sabah doğum yapcak
gibi göbişim var ve çok ciddi kasık ağrım bide akıntım var ama göbek
o kadar büyükki herkes hamile diyo ben bunu nasıl yok edicem
annesi gibi sevcek demekki... ben çok severim...ben senin oğluşunun totosunu yerim dondurmayı çok sevcek annesi
buralardayım artık ablam dahada gitmem biyerlere
güle güle iyi günlerde kocamaaaaannnnn göbüşünle giy inşallah canım......günaydın tatlım hoşgeldinnn
valla bende koca istanbulda hem güzel hemde ucuz şeyler bulamamıştım izmitten çok güzel 2 elbise aldım biri kot elbise solopet bahçıvan yani çok cici duruyorr
Nasılsınız hepimizin anneler günü kutlu olsun
ben hala kaptıramadım kendimi anne olmayadaha karnım tam büyümedi ya belkide ondan fulim senin bulantılar hala geçmedimi yoksa üşüttün filan mı?
fitoşcum çok yormasaydın kendini ben hamiş haberini aldığımdan beri doğru dürüst iş yaptığım yok kocişim diyo ya ben çok yoruluyorumm yetişemiyorum artık hem ev hem işAllah'ın izniyle 3 ay bi geçsin güzel evimi düzenlemeye başlıcam inş.
Hülya abla hoşgeldin
Fato napıyonuz ana-oğul hala tatlı yedirtmiyomu sana
Serapcım maşallah size ciciler alınmış bende çok şişkinim hafta sonu bakındım bişiler ama sanırım daha erken Lc 'de çok güzel hamiş pantolonları gördüm ama şimdi smaal alırım 1 ay sonra olmaz diye cesaret edemedim ee ilk kez alıcam ya arada kaldım ama hiçbişi olmuyo bizeişe gelirken çok zorlanıyorum :44:
Geçmişi net okuyamadım aynur ablam iyidir inş. sultanlarıyla
tubişşşşşşşşşşşşşş senin bulantılar ne durumda...
İrem zaten benden onun minnakı benim ki gibi sessiz sedasız takılıyo
bence iyi yapmışsın kuzum bu halde büyük çanta taşınmıyor en güzeli minik çapraz bende bebek için güzel bi çanta almak istiyorum ama artık son ayda fln alırız
ablam bilmiyorum nasıl giderki
ablamm sen en son ne zaman hasta oldun ??? ne zaman olman lazımm ???
günaydın tatlım hoşgeldinnn
valla bende koca istanbulda hem güzel hemde ucuz şeyler bulamamıştım izmitten çok güzel 2 elbise aldım biri kot elbise solopet bahçıvan yani çok cici duruyorr
ben hala kaptıramadım kendimi anne olmayadaha karnım tam büyümedi ya belkide ondan fulim senin bulantılar hala geçmedimi yoksa üşüttün filan mı?
fitoşcum çok yormasaydın kendini ben hamiş haberini aldığımdan beri doğru dürüst iş yaptığım yok kocişim diyo ya ben çok yoruluyorumm yetişemiyorum artık hem ev hem işAllah'ın izniyle 3 ay bi geçsin güzel evimi düzenlemeye başlıcam inş.
Hülya abla hoşgeldin
Serapcım maşallah size ciciler alınmış bende çok şişkinim hafta sonu bakındım bişiler ama sanırım daha erken Lc 'de çok güzel hamiş pantolonları gördüm ama şimdi smaal alırım 1 ay sonra olmaz diye cesaret edemedim ee ilk kez alıcam ya arada kaldım ama hiçbişi olmuyo bizeişe gelirken çok zorlanıyorum :44:
canım ya ben de ilk 3 ay dokunmadım doğru düzgün bişeye,öyle üstünden yaptım işleri hep ama ev artık berbat oldu bi yerden başlamak lazım dedim,önce yayıntıları topladım..dün camları silcektim iyiki silmemişim bugün yapmur yağıyo........Nasılsınız hepimizin anneler günü kutlu olsun
Hülya abla hoşgeldin
canım 22 nisan hastalandım 22 mayıs olmam lazım
ama 6 mayısda doktora gittim ağrım var diye yumoşlar çatlamıştı
yani yumoş günüm falan değil kistte yok anlamadım ben bakalım ne çıkcak
altından 9 gün sonra hastalanmam lazım olmazsam yine gidicem doktora
kesin bişey vardır
bence iyi yapmışsın kuzum bu halde büyük çanta taşınmıyor en güzeli minik çapraz bende bebek için güzel bi çanta almak istiyorum ama artık son ayda fln alırız
ablam bilmiyorum nasıl giderki
ablamm sen en son ne zaman hasta oldun ??? ne zaman olman lazımm ???
annesi gibi sevcek demekki... ben çok severim...
güle güle iyi günlerde kocamaaaaannnnn göbüşünle giy inşallah canım......
ben çok seviyorum salopet tarzı pantolon ya da elbiseleri,ama bulamıyorum,bulsam alcam hemen.....
bencede kesin bişey varrrr ahahahahahaha bebişşşşşşşşşşşşşş
günaydın canımcım hoşgeldinn
evet çok tatlı yiyemiyorum hala eski fatmayı tanıyan herkes şaşırıyor sadece sütlü tatlı ve dondurma yiyebiliyorumm
kız nerden aldın slopeti bende istiyorum ama dediğin gibi istanbulda yok olanda hem güzel değil hem çok pahalı güle güle giy bitanemmm
kuzu günaydınnn ben üşüttüm sanırım benim ilk aylarda bile böyle olmamıştı
canım ya ben de ilk 3 ay dokunmadım doğru düzgün bişeye,öyle üstünden yaptım işleri hep ama ev artık berbat oldu bi yerden başlamak lazım dedim,önce yayıntıları topladım..dün camları silcektim iyiki silmemişim bugün yapmur yağıyo........
camları silince perdeler yıkancak,sonra halıları yıkmaya vericem,sonra bitiyo...
bi camlar bakıyo bana işte bir de kapılar,onları da yavaş yavaş yaparım..
bugün benim sipariş günüm kızlar yoğunum azcuk. o yüzden bi giriyom bi çıkıyom
bu arada geçmişi okudum bir sürü alıntı yaptım ama konuya cevap ver diyince uçup gitmiş hepsi. alıntı yapmadan yazayım bari
hülya abla ay kes bi garibana ver lafına ne güldüm anlatamamkocayı iyi dürtüceksin yani. ben de senle aynı ilaçları kullandım biliyosun ama ben de o şişliği yapmadı, en azından adet olunca geçmesi gerekirdi. akıntım da var diyince acaba gıdaklıyor musun diye düşündüm. bu ay da adet olursan ki inşallah olmazsın, bi Dr.a sor bakalım.
fulim kızların dediği gibi safrayı çıkartmadan rahat edemezsin. safra da boş boş çıkartırsan tüm yemek borunu asidiyle yakar. kusacağını bile bile bi şey ye iç, daha rahat çıkar.
bu arada helal olsun enişteme, balonlar neyim. benim ki de kutladı, yemeğe falan çıktık ama o kaaa. romantik deil benim baba adayım
fatmam ben de selopedi hamişlerde çok severim karnım büyüsün ben de istiyorum almak
Hülya abla hoşgeldin
bebek alışverişine çıkınca alıcam oğlumun cantasını bakalımm ah bi başlasam alışverişee
bu arada beşiğimede karar verdim kesin alıcaz onuu annem alacak sanırımmmm
bugün benim sipariş günüm kızlar yoğunum azcuk. o yüzden bi giriyom bi çıkıyom
bu arada geçmişi okudum bir sürü alıntı yaptım ama konuya cevap ver diyince uçup gitmiş hepsi. alıntı yapmadan yazayım bari
hülya abla ay kes bi garibana ver lafına ne güldüm anlatamamkocayı iyi dürtüceksin yani. ben de senle aynı ilaçları kullandım biliyosun ama ben de o şişliği yapmadı, en azından adet olunca geçmesi gerekirdi. akıntım da var diyince acaba gıdaklıyor musun diye düşündüm. bu ay da adet olursan ki inşallah olmazsın, bi Dr.a sor bakalım.
fulim kızların dediği gibi safrayı çıkartmadan rahat edemezsin. safra da boş boş çıkartırsan tüm yemek borunu asidiyle yakar. kusacağını bile bile bi şey ye iç, daha rahat çıkar.
bu arada helal olsun enişteme, balonlar neyim. benim ki de kutladı, yemeğe falan çıktık ama o kaaa. romantik deil benim baba adayım
fatmam ben de selopedi hamişlerde çok severim karnım büyüsün ben de istiyorum almak
yok kız ne bebişi herüf yokki
6 mayısta doktora gittimya yumoşlar gitmiş dedi diye 8 mayısta bişiler oldu sonra gene yok
uyuz herif sağlama alıyo kendini biraz zor bebiş olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?