Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla doğuma daha 5 ay var diye minik çapraz çanta aldım kocam beğendi kırmızı bişeyy bebek için sonra büyük alıcammm

kızlar size bişey sorcam
şimdi ben iki ay klomen,çatlatma iğnesi bide
progestan kullandımya son halim berbat akşama sabah doğum yapcak
gibi göbişim var ve çok ciddi kasık ağrım bide akıntım var ama göbek
o kadar büyükki herkes hamile diyo ben bunu nasıl yok edicem

günaydın tatlım hoşgeldinnn
valla bende koca istanbulda hem güzel hemde ucuz şeyler bulamamıştım izmitten çok güzel 2 elbise aldım biri kot elbise solopet bahçıvan yani çok cici duruyorr

Nasılsınız hepimizin anneler günü kutlu olsun

ben hala kaptıramadım kendimi anne olmaya daha karnım tam büyümedi ya belkide ondan fulim senin bulantılar hala geçmedimi yoksa üşüttün filan mı?

fitoşcum çok yormasaydın kendini ben hamiş haberini aldığımdan beri doğru dürüst iş yaptığım yok kocişim diyo ya ben çok yoruluyorumm yetişemiyorum artık hem ev hem iş Allah'ın izniyle 3 ay bi geçsin güzel evimi düzenlemeye başlıcam inş.

Hülya abla hoşgeldin

Fato napıyonuz ana-oğul hala tatlı yedirtmiyomu sana

Serapcım maşallah size ciciler alınmış bende çok şişkinim hafta sonu bakındım bişiler ama sanırım daha erken Lc 'de çok güzel hamiş pantolonları gördüm ama şimdi smaal alırım 1 ay sonra olmaz diye cesaret edemedim ee ilk kez alıcam ya arada kaldım ama hiçbişi olmuyo bize işe gelirken çok zorlanıyorum :44:

Geçmişi net okuyamadım aynur ablam iyidir inş. sultanlarıyla

tubişşşşşşşşşşşşşş senin bulantılar ne durumda...

İrem zaten benden onun minnakı benim ki gibi sessiz sedasız takılıyo

valla doğuma daha 5 ay var diye minik çapraz çanta aldım kocam beğendi kırmızı bişeyy bebek için sonra büyük alıcammm
bence iyi yapmışsın kuzum bu halde büyük çanta taşınmıyor en güzeli minik çapraz bende bebek için güzel bi çanta almak istiyorum ama artık son ayda fln alırız

ablam bilmiyorum nasıl giderki

ablamm sen en son ne zaman hasta oldun ??? ne zaman olman lazımm ???

ben senin oğluşunun totosunu yerim dondurmayı çok sevcek annesi
buralardayım artık ablam dahada gitmem biyerlere
annesi gibi sevcek demekki... ben çok severim...
valla bende koca istanbulda hem güzel hemde ucuz şeyler bulamamıştım izmitten çok güzel 2 elbise aldım biri kot elbise solopet bahçıvan yani çok cici duruyorr
güle güle iyi günlerde kocamaaaaannnnn göbüşünle giy inşallah canım......
ben çok seviyorum salopet tarzı pantolon ya da elbiseleri,ama bulamıyorum,bulsam alcam hemen.....

günaydın canımcım hoşgeldinn
evet çok tatlı yiyemiyorum hala eski fatmayı tanıyan herkes şaşırıyor sadece sütlü tatlı ve dondurma yiyebiliyorumm

canım 22 nisan hastalandım 22 mayıs olmam lazım
ama 6 mayısda doktora gittim ağrım var diye yumoşlar çatlamıştı
yani yumoş günüm falan değil kistte yok anlamadım ben bakalım ne çıkcak
altından 9 gün sonra hastalanmam lazım olmazsam yine gidicem doktora
kesin bişey vardır

kız nerden aldın slopeti bende istiyorum ama dediğin gibi istanbulda yok olanda hem güzel değil hem çok pahalı güle güle giy bitanemmm

kuzu günaydınnn ben üşüttüm sanırım benim ilk aylarda bile böyle olmamıştı

canım ya ben de ilk 3 ay dokunmadım doğru düzgün bişeye,öyle üstünden yaptım işleri hep ama ev artık berbat oldu bi yerden başlamak lazım dedim,önce yayıntıları topladım..dün camları silcektim iyiki silmemişim bugün yapmur yağıyo........
camları silince perdeler yıkancak,sonra halıları yıkmaya vericem,sonra bitiyo...
bi camlar bakıyo bana işte bir de kapılar,onları da yavaş yavaş yaparım..

bencede kesin bişey varrrr ahahahahahaha bebişşşşşşşşşşşşşş

bebek alışverişine çıkınca alıcam oğlumun cantasını bakalımm ah bi başlasam alışverişee
bu arada beşiğimede karar verdim kesin alıcaz onuu annem alacak sanırımmmm

bugün benim sipariş günüm kızlar yoğunum azcuk. o yüzden bi giriyom bi çıkıyom
bu arada geçmişi okudum bir sürü alıntı yaptım ama konuya cevap ver diyince uçup gitmiş hepsi. alıntı yapmadan yazayım bari

hülya abla ay kes bi garibana ver lafına ne güldüm anlatamam kocayı iyi dürtüceksin yani. ben de senle aynı ilaçları kullandım biliyosun ama ben de o şişliği yapmadı, en azından adet olunca geçmesi gerekirdi. akıntım da var diyince acaba gıdaklıyor musun diye düşündüm. bu ay da adet olursan ki inşallah olmazsın, bi Dr.a sor bakalım.

fulim kızların dediği gibi safrayı çıkartmadan rahat edemezsin. safra da boş boş çıkartırsan tüm yemek borunu asidiyle yakar. kusacağını bile bile bi şey ye iç, daha rahat çıkar.
bu arada helal olsun enişteme, balonlar neyim. benim ki de kutladı, yemeğe falan çıktık ama o kaaa. romantik deil benim baba adayım

fatmam ben de selopedi hamişlerde çok severim karnım büyüsün ben de istiyorum almak

izmire bakıcan artık kesin bulursun orda istersen ben gönderiyim benimkinden alıyım

günaydın canımcım hoşgeldinn
evet çok tatlı yiyemiyorum hala eski fatmayı tanıyan herkes şaşırıyor sadece sütlü tatlı ve dondurma yiyebiliyorumm

kuzucum aynen bende öyleyim biliyomusun kociş şok oluyo dün hatta dedim ki yavrum tatlısız kalmasın yemekten önce midem kazındı ülker in üzerinde twety olan çikolatası var miniş bi lokmacık onu yedim pişman oldum hep normal yemekler istiyor canm ben aburcubur cuydum aslında:44: bide deliler gibi çiğköfte istiyor canm deli olucam ama zararlıymış diye zor tutuyorum kendimi

dikkat et yavru havaların hali fena dün yazdı bugün nasıl baksana :44:

canmcım boşver okadar dalma halıydı camdı ya da yavaş yavaş çok yorulursunuz eline sağlık bu arada miss evinde tadı başka olur

napıyım bitanem benim bi işime yaramıyo bari başkası sebeblensin
valla ilaçlar bana yaramadı bebişde olmadı ama çok şişkinlik yaptı
dün akşam evde ince bi geceliğim var onu giydim göbeğimi bir görsen 7 aylık gibi
annem dalga geçiyoçok istedinya bebiş olmadı ama göbeği var diyo

hoş geldin deniz, nasılsın. senin de anneler günün kutlu olsun canım.
ben son 5-6 gündür kusmuyorum çok ama bulantılar tam gaz devam, dışarda yemek yiyemiyorum mesela, dün yedim midem bozuldu yine iyice
ben de tatlı yiyemiyorum. midem bulanıyo. hep yapacağım tatlıları yarım ölçek yapıyom evde, eşim yiyo sadece

bebek alışverişine çıkınca alıcam oğlumun cantasını bakalımm ah bi başlasam alışverişee
bu arada beşiğimede karar verdim kesin alıcaz onuu annem alacak sanırımmmm

bende sabırsızlanıyorum alışveriş için dr bi kesin desin başlıycam bende

oohhh paşamın beşiğide geliyo annanesi yesin onuuuu güle güle kullan bebeğimmmmmm

kuzum yaptım dediğinizi ve dediğiniz gibi oldu sanırım içim tamamen boşaldı ama canım bşi yemek istemiyo öyle mal mal bakınıyorum

yok kız ne bebişi herüf yokki
6 mayısta doktora gittimya yumoşlar gitmiş dedi diye 8 mayısta bişiler oldu sonra gene yok
uyuz herif sağlama alıyo kendini biraz zor bebiş olması

ablam hiç belli olmaz bizimkide teknik olarak imkansızdı umutlandırmak istemem ama tutacak bebiş tutuyo agaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…