- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.101
haydi söle söleeeay ben size bebek odası takımı bakarken bi isme denk geldim çok hoşuma gitti
tubişim senin gösterdiğin ve fatmikin gösterdiği birinci odayı çok beğendim ama biz de hemen oda yapmıcaz...
kendi evimizdeyiz ama,bizim yatak odası ve çocuk odası kuzeye bakıyo,çok soğuk oluyo ve odada rutubet oluyo,ilerde değiştirmeyi düşünüyoruz kısmetse evi,o zman alırım oda,şimdi alsam eşyalar o odada mahvolcak,eee çocuğumu da yatıramam rutubetli odada...
önde 2 oda var,biri oturma odası,birinde yemek masm var,masayla yatak odasının yerini değiştircez,oraya da bi beşik alcaz,sıcak sıcak oturcaz kışın kısmetse....
bebeklarimmm biz KERİM EREN koyucaz tabi ben son dakka değişmezsem ama az önce bi isim buldum tesadüf anlamıda güzel eray ne der bilmiyorum KERİN AREN
AREN in anlamı çölde en parlak kum tanesiymiş kulağa çok hoş geliyo benim çok hoşuma gitti
cnm aren de güzelmiş ama sanki kerime eren daha çok yakışıyo gibi benim görüşüm tabi... kerim eren dha hoş geliyo kulağa...
aynen bebeğim gel sen benim doktoruma güvennnn
bebeklarimmm biz KERİM EREN koyucaz tabi ben son dakka değişmezsem ama az önce bi isim buldum tesadüf anlamıda güzel eray ne der bilmiyorum KERİN AREN
AREN in anlamı çölde en parlak kum tanesiymiş kulağa çok hoş geliyo benim çok hoşuma gitti
evet KERİM EREN de en bastan beri ısrarlıyımda AREN görünce hoş geldi daha babamızın haberi yok tabi size söyledim bende
evetcnm ya,çok soğutuyo,biz ufoyla ısınıyoruz bir de,kışın kesinlikle yatak odasında yatamıyoruz zaten...haydi söle söleee
değiştirmen iyi olur bence de fitoşum. bi de oraların nutubeti de soğuk soğuk yapar içerinin havasını. bebiş ve lohusamız öncelikli bizim için
bizim yatak odası ve çocuk odası da kuzeye doğru bakıyo ama arada kaldığı için ve kalorifer kazanının bacası ordan geçtiği için çok sıcak oluyo. kısmetse benim de yeni evimde bu iki oda doğuya bakıcak, ben de oraya geçince alıcam genç odası takımı şeklinde.
en son abablar duyar tabievet KERİM EREN de en bastan beri ısrarlıyımda AREN görünce hoş geldi daha babamızın haberi yok tabi size söyledim bende
aren değişik bi isim, karar yiğenimizin annesi ve babasına ait. ama bence kerim eren daha güzel.
benim koca da dün isimleri sayıklıyodu. erkek için kayhan, kız için hazal diye geçiriyor kafasından. tabi ayrıntılı çalışmalara cinsiyeti öğrenince başlıcaz.
evetcnm ya,çok soğutuyo,biz ufoyla ısınıyoruz bir de,kışın kesinlikle yatak odasında yatamıyoruz zaten...haydi söle söleee
değiştirmen iyi olur bence de fitoşum. bi de oraların nutubeti de soğuk soğuk yapar içerinin havasını. bebiş ve lohusamız öncelikli bizim için
bizim yatak odası ve çocuk odası da kuzeye doğru bakıyo ama arada kaldığı için ve kalorifer kazanının bacası ordan geçtiği için çok sıcak oluyo. kısmetse benim de yeni evimde bu iki oda doğuya bakıcak, ben de oraya geçince alıcam genç odası takımı şeklinde.
en son babalar duyar tabievet KERİM EREN de en bastan beri ısrarlıyımda AREN görünce hoş geldi daha babamızın haberi yok tabi size söyledim bende
Aren tek başına güzel bence canım. Kerim Aren birlikte söyleyince yabancı isimmiş gibi geliyor kulağa:)) Kerim Eren iyi bence değiştirme:)
aren değişik bi isim, karar yiğenimizin annesi ve babasına ait. ama bence kerim eren daha güzel.
benim koca da dün isimleri sayıklıyodu. erkek için kayhan, kız için hazal diye geçiriyor kafasından. tabi ayrıntılı çalışmalara cinsiyeti öğrenince başlıcaz.
evet abla haklısın tek isim olursa AREN güzel bak bende şimdi farkettim iki isimli kesinlikle KERİM EREN oyy verene kurban olurummm
Canım boşuna endişeleniyorsun, benim kaç kere oldu öyle unutup içtiğim. Bazı doktorlar folbiolu yarım tablet veriyor, bazıları iki de verebiliyor. Ben folic plus kullandım. O çok daha geniş çaplı bir vitamin takviyesi. Yalnızca folik asit yok, diğer vitaminler de var. Doktorum da önerdi, eczacım da. Folbiol da kullanabilirsin tabi. Folbiol 1.5- 2 lira folik plus 20 lira falan. İkisini de devlet karşılamıyor. Ama parana değer bence.
hazal bana çok duygusal geliyorr
noliiiii burdaaaaaisim mevzusu acılmıs sanırım bizim isimlerde belli..mervemin kardeşi kız olursa ismi SARE erkek olursa YAĞIZ olacak
bu arada p.tesiden beri giremedim hersey yolundadır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?