Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ay ben size bebek odası takımı bakarken bi isme denk geldim çok hoşuma gitti
haydi söle söleee

değiştirmen iyi olur bence de fitoşum. bi de oraların nutubeti de soğuk soğuk yapar içerinin havasını. bebiş ve lohusamız öncelikli bizim için
bizim yatak odası ve çocuk odası da kuzeye doğru bakıyo ama arada kaldığı için ve kalorifer kazanının bacası ordan geçtiği için çok sıcak oluyo. kısmetse benim de yeni evimde bu iki oda doğuya bakıcak, ben de oraya geçince alıcam genç odası takımı şeklinde.

çok güzelmişşş aaa söylemiştin sen gitti benim kafaaa

aren değişik bi isim, karar yiğenimizin annesi ve babasına ait. ama bence kerim eren daha güzel.

benim koca da dün isimleri sayıklıyodu. erkek için kayhan, kız için hazal diye geçiriyor kafasından. tabi ayrıntılı çalışmalara cinsiyeti öğrenince başlıcaz.

evetcnm ya,çok soğutuyo,biz ufoyla ısınıyoruz bir de,kışın kesinlikle yatak odasında yatamıyoruz zaten...
evet KERİM EREN de en bastan beri ısrarlıyımda AREN görünce hoş geldi daha babamızın haberi yok tabi size söyledim bende
en son abablar duyar tabi

bebikom bzim daha bebekimiz yokken piyasada kız olursa ZEYNEP MİRA erkek olursa KERİM EREN diyoduk bu isimlerde netim aslında kesin zaten AREN i babası istemez die düşünüyorum

evetcnm ya,çok soğutuyo,biz ufoyla ısınıyoruz bir de,kışın kesinlikle yatak odasında yatamıyoruz zaten...
evet KERİM EREN de en bastan beri ısrarlıyımda AREN görünce hoş geldi daha babamızın haberi yok tabi size söyledim bende
en son babalar duyar tabi

hazal bana çok duygusal geliyorr

iki isimde çok güzel ballı lokmammm sen isim diyince rüyan geliyo aklıma eşin demiş ya bu ay inci tanemiz bizimle die

canım cevap için çok teşekkür ederim iki doktora sordum dediğin gibi sorun olmaz dediler :)) ama dün epey telaş yapmıştım... hatta başka bir topikte bir bayan folbiolu folic plus gibi sanıp 20 gün günde 3 kere kullanmış doktoru sorun olmayacağını söylemiş onuda okuyunca rahatladım iyice folik asitin fazlası idrarla atılıyormuş benim gibi ihtiyaç olan biri olursa diye detaylı yazdım dünde ben topiclerde hep benim gibi olan biri varmı diye aradım okuyunca rahatladım :)))) bu arada bende kızım olsun istiyorum inşallah senin gibi kız annesi olurum bende

noliiiii burdaaaaaisim mevzusu acılmıs sanırım bizim isimlerde belli..mervemin kardeşi kız olursa ismi SARE erkek olursa YAĞIZ olacak
bu arada p.tesiden beri giremedim hersey yolundadır umarım

Son düzenleme:
hazal bana çok duygusal geliyorr

iki anlamı var; dişi ceylan ve sonbaharda ağaçtan düşen yaprak. ben ikinci anlamından dolayı hazal ismini istemiyorum.
şen şakrak, olumlu bi ismi olsun istiyom. insanın isminin hayatını etkilediğini inananlardanım, ama eşim hazal ismini çok seviyo, kız kardeşine konsun istemiş ama anneleri istememiş, içinde uhde kalmış o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…