- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.121
isimler hoş asayiş berkemal patron
senden naberrrr yawrummm
Bizde geldik teyzeleri kuzumla birlikte...
ne olsun bugün bebeğim bana kendini hissettirdiiiiiAllahım çok güzel bir duygu ve kesnlikle ayırt edilebilecek pıt pıtlardı
noliiiii burdaaaaaisim mevzusu acılmıs sanırım bizim isimlerde belli..mervemin kardeşi kız olursa ismi SARE erkek olursa YAĞIZ olacak
bu arada p.tesiden beri giremedim hersey yolundadır umarım
canım cevap için çok teşekkür ederim iki doktora sordum dediğin gibi sorun olmaz dediler :)) ama dün epey telaş yapmıştım... hatta başka bir topikte bir bayan folbiolu folic plus gibi sanıp 20 gün günde 3 kere kullanmış doktoru sorun olmayacağını söylemiş onuda okuyunca rahatladım iyice folik asitin fazlası idrarla atılıyormuş benim gibi ihtiyaç olan biri olursa diye detaylı yazdım dünde ben topiclerde hep benim gibi olan biri varmı diye aradım okuyunca rahatladım :)))) bu arada bende kızım olsun istiyorum inşallah senin gibi kız annesi olurum bende
hoşgeldinizzzz bebikolarımmmmmm
annammm yerim o pıtpıtıpıtlarıııııı
hoşgeldinizzzz bebikolarımmmmmm
annammm yerim o pıtpıtıpıtlarıııııı
inci tanem hep aklımda zaten, elde 1 isim var bende. ama benim oturup daha ayrıntılı düşünmem lazımiki isimde çok güzel ballı lokmammm sen isim diyince rüyan geliyo aklıma eşin demiş ya bu ay inci tanemiz bizimle die
hoş geldin küboş. topikçene bi sıkıntı yok allaha şükür.noliiiii burdaaaaaisim mevzusu acılmıs sanırım bizim isimlerde belli..mervemin kardeşi kız olursa ismi SARE erkek olursa YAĞIZ olacak
bu arada p.tesiden beri giremedim hersey yolundadır umarım
ne olsun bugün bebeğim bana kendini hissettirdiiiiiAllahım çok güzel bir duygu ve kesnlikle ayırt edilebilecek pıt pıtlardı
heyyyyy saree çok güzel benimde koymak istediğim bir isimmm ama hep sare fare dalga geçerler diye vazgeçirdiler bana
Bizde geldik teyzeleri kuzumla birlikte...
hoşgeldiniz bebeğimmmm
insanlar en düz ve sade isimlerle bile dalga geciyorlar bazenben sare ismini Allah nasip ederde kzım olursa koyucm:26:
inci tanem hep aklımda zaten, elde 1 isim var bende. ama benim oturup daha ayrıntılı düşünmem lazım
hoş geldin küboş. topikçene bi sıkıntı yok allaha şükür.
sen nasılsın.
bu arada yağız ismine 10 puan
senin ikinci bebiş ya erken hissettin demek ki canım, gözün aydın.
darısı bizlerin, hissedemeyenlerin başına
insanlar en düz ve sade isimlerle bile dalga geciyorlar bazenben sare ismini Allah nasip ederde kzım olursa koyucm:26:
Hoşgeldin canım. Maşallah bebişine:)) Bizimkiler pek erkenci çıktı maşallah sübhanallah...Kaçıncı olursa olsun insan çok mutlu oluyor yaa. Şu an benimki kıpır kıpır eğilip yazamıyorum, canım acıyor. O hareketlenince geri yaslanmam gerekiyor. Basyon yutmuş gibiyim şu an:)) Darısı öbür kızların başına. Diğer topiklerde 22 haftasında bile duymayan var pıt pıtları. Biz erkenden yedik tekmeyi be ya:))
nie sustunuz beeaaaaaa
nie sustunuz beeaaaaaa
kız doğduuu :))) eskiler suskunluk olunca derler kız doğduuu :)))
doğmuştur vallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?