Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

noliiiii burdaaaaaisim mevzusu acılmıs sanırım bizim isimlerde belli..mervemin kardeşi kız olursa ismi SARE erkek olursa YAĞIZ olacak
bu arada p.tesiden beri giremedim hersey yolundadır umarım

heyyyyy saree çok güzel benimde koymak istediğim bir isimmm ama hep sare fare dalga geçerler diye vazgeçirdiler bana

İçin rahatladığı için sevindim canım. İnşallah Allah kalbine göre verir. Sağlıklı hayırlı olsun gönlüne göre olsun canım.

iki isimde çok güzel ballı lokmammm sen isim diyince rüyan geliyo aklıma eşin demiş ya bu ay inci tanemiz bizimle die
inci tanem hep aklımda zaten, elde 1 isim var bende. ama benim oturup daha ayrıntılı düşünmem lazım

noliiiii burdaaaaaisim mevzusu acılmıs sanırım bizim isimlerde belli..mervemin kardeşi kız olursa ismi SARE erkek olursa YAĞIZ olacak
bu arada p.tesiden beri giremedim hersey yolundadır umarım
hoş geldin küboş. topikçene bi sıkıntı yok allaha şükür.
sen nasılsın.
bu arada yağız ismine 10 puan

ne olsun bugün bebeğim bana kendini hissettirdiiiiiAllahım çok güzel bir duygu ve kesnlikle ayırt edilebilecek pıt pıtlardı

senin ikinci bebiş ya erken hissettin demek ki canım, gözün aydın.
darısı bizlerin, hissedemeyenlerin başına

ne olsun bugün bebeğim bana kendini hissettirdiiiiiAllahım çok güzel bir duygu ve kesnlikle ayırt edilebilecek pıt pıtlardı

Hoşgeldin canım. Maşallah bebişine:)) Bizimkiler pek erkenci çıktı maşallah sübhanallah...Kaçıncı olursa olsun insan çok mutlu oluyor yaa. Şu an benimki kıpır kıpır eğilip yazamıyorum, canım acıyor. O hareketlenince geri yaslanmam gerekiyor. Basyon yutmuş gibiyim şu an:)) Darısı öbür kızların başına. Diğer topiklerde 22 haftasında bile duymayan var pıt pıtları. Biz erkenden yedik tekmeyi be ya:))

bende bu kadr erken beklemiyordum ama bariz hissettim çok şükür rabbime
bu arada yağız eşimin favori ismi bende sevdim hem sade hem gösterişli bencee

insanlar en düz ve sade isimlerle bile dalga geciyorlar bazen ben sare ismini Allah nasip ederde kzım olursa koyucm:26:

Bence de çok güzel isimler canım. Yağız, yiğit gibi isimleri ben de çok severim. Sare de çok güzel. İsmiyle yaşasın bebişin inşallah.

Tuğbacım, senin isimler de çok güzel. Özellikle Hazal çok güzel. Halamın kızının adı Hazel. Anlamını bilmiyorum. Daha kimsede duymadım o ismi. O da güzel mesela.

evet abla biz erkenciyiz erken kalkan yol alır bosvermervişte 19. haftada hissetmiştim ama bu sefer bebeğim 15. haftanın ilk gününde ben burdayım anneee dedibenimkiler küçük kıpırtı şimdi pıt yapıyo bir iki ay sonra içeriden küt küt yapıck sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…