Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bebeğm ben doktoruma sordum bana dediki ton konusunda kararsızım ama en iyisi yeme dedi derin su balığı olduğu için ağır metaller olabilirmişş

şöyleeeee beşiktaşlı bi hastane çıkışı alın paşaya,ne de yakışır ama.....

aynen kuzum bjkli alacak babası bana kalsa sarı kırmızı donatırım oğlumu

:131::131::131:
benim de canım bundan istiyo,ama korkuyom şimdi,evde var evde yiyim en iyisi...

ooyyy evde ye bebeğim keyif yapa yapa en güzeliii

ben dondurmayı normaldede çok severim yaz kış eksik olmaz evden ımmmmmm ama bebişten beri hasta olcam korkusuna canım çok çekmedikçe yemiyorum iice ısınsın havalar

uyyy yerim ben o yavru kartalııı ben bjkdan baktım hastane çıkışları 110 tl dio ya çok geldi bana cinsiyet kesinleşsin bi zıbın alıcam bende lisanslı

unnado da indirimde bebeğimm bi bak istersen ama çok geldi bize o yüzden hastane çıkışını lisanssız başka ürünlere bakıcaz ama dediğin gibi bi tek tulum alınabilir

bende hemen hemen hergün yiyorumm bişi olmadı henüzzzz

unnado da indirimde bebeğimm bi bak istersen ama çok geldi bize o yüzden hastane çıkışını lisanssız başka ürünlere bakıcaz ama dediğin gibi bi tek tulum alınabilir

baktım bebeğim ama pahalı işte ne kadar giyebilicek yani tulum alıcam ama onuda ordan alıp kargo parasıyla aynı gelicek dedim en iyisi gidip görüp alırım sever sever dururum

bakın bakalım sen banada tiyo verirsin bebekimmm

hımmmmm anladım cnm,başka alternatif yok mu yaaaa??????
biz de takım yok:)
bende babamdan gelen gibi bjk var... babam çok fanatik te...
ama eşim takım tutmaz,ben tutarım ama o tutmaz....

aynen ben de çok severim.... ben de evde yerim canm,hem dediğin gibi daha keyifli oluyo hem yiyorum sonra sıcak yorganın altına giriyom ama dışarda olsa kesin üşütürüm...

gidiyim bi geziyim size bilgileri vericem havuzlu hanla ilgili görüşlerimi yazıcammmm

doktor kırmızı et yiyomusun dedi evet dedim tamam onu ye dedi yazın balık kalmıyor dedim de

kız beni bıraksan bende yiycem hergünde eray dedi bi hasta ol sorarım o zaman die sabrediyom azcıkın yoksa ben kışın bile her akşam yerdim

o zaman sabret hasta olma sakın

benim paşa dondurma yediğimde bi şımarıyo bi şımarıyo

tatlıya dayanamıyolar bu küçük insanlar ama benimki ete de tepki verdi hatta ilk kez et yediğimde hissettim

ayyy kızlar başıma gelen.
totm banka yapıştııı
dışarıda güneş açtı bizim burda, ben de çıkayım diğer arkadaşlarla bankta oturayım dedim. ayy banktaki çam sakızı erimiş o da totoma yapışmış mıııı bi kalkayım dedimm pantolonu yırtılmaktan kurtardım da şimdi oturduğum her yere şıp şıp yapışıyom, bi de çok fena leke oldu totom

oyy geçmiş olsun bende okurken ilk boyanmış banka oturdun sandım kuru temizleye ver belki temizlerler pantolonunu

ayyyyy gülimmi bilemedim

gülim gülimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…