Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oyy geçmiş olsun bende okurken ilk boyanmış banka oturdun sandım kuru temizleye ver belki temizlerler pantolonunu
tinerle çıkıyomuş, bi öle denicem olmadı kuru temizlemeye vercem
ayyyyy gülimmi bilemedim

gülim gülimmm

gül gül ben de totoma bakıp bakıp gülüyom
Allahtan hamiş olduğum biliniyo, rengi de koyu ya sankim regl olmuşum da altıma geçmiş gibi duruyo

ay o durum fena işte şimdi dicem sil oda ıslak ıslak leke yapıcak daha fena dikkat çekicek

bende çok severim bugün bi bebek odası gördüm çok güzeldi gemici konseptli bayıldımmm

öyle bir geçer zamanki dizisinde osman küçükken babası ona bi oda yapmıştı. kayık şeklinde kitaplığı vardı o çok hoşuma gitmişti. oda takımını o tarz bi şey alabilirim ben de

öyle bir geçer zamanki dizisinde osman küçükken babası ona bi oda yapmıştı. kayık şeklinde kitaplığı vardı o çok hoşuma gitmişti. oda takımını o tarz bi şey alabilirim ben de

bakıyom bakıyom hevasleniyorum ama almıcaz şimdi oğlum büyüyünce alırızz artık

teşekkür ederim canım istanbul da oturuyorum avrupa yakasında

ben medipol mega hastanesine gidiorum fiyatıda uygun çok kaliteli bir yer doktorlarıda çok ii

aaa ben de kırmızı eti nerdeyse hergün yiyorum,ona aşeriyorum resmen...bayılırım o da balığn yerini tutar bence,biraz da ceviz,semiz otu yedik mi tamamdırrrrrrrrrr

ayyyyy cnm yaa,okurken gözümde canlandırdım da iyiki yanında değildim yoksa çok gülerdim herhalde.... komik bi anı olmuş sana... bebişine anlatırsın doğunca,hamileyken böylee böyle olmuştu diye

benimde her yediğimde aklıma geliyoda daha hissetmiyorum ya pek takılmıyorum sadece bi kaç ket göbeğimde pıt die bişey oldu bundan başka daha hissetmedim

cnm erken daha zaten,ben de 2 günür falan net bi şekilde hissediyorum,öncesinde hissediyorum sanıyomuşum... ama şimdi bile her zman değil anca kendimi dinlediğimde ve yatınca hissediyorum,bir de dondurmaya baya tepki var...

tubişim senin gösterdiğin ve fatmikin gösterdiği birinci odayı çok beğendim ama biz de hemen oda yapmıcaz...
kendi evimizdeyiz ama,bizim yatak odası ve çocuk odası kuzeye bakıyo,çok soğuk oluyo ve odada rutubet oluyo,ilerde değiştirmeyi düşünüyoruz kısmetse evi,o zman alırım oda,şimdi alsam eşyalar o odada mahvolcak,eee çocuğumu da yatıramam rutubetli odada...
önde 2 oda var,biri oturma odası,birinde yemek masm var,masayla yatak odasının yerini değiştircez,oraya da bi beşik alcaz,sıcak sıcak oturcaz kışın kısmetse....

haydi söyle söyle söyle......

evet bebeğimm alıcaz allah nasip ederse

neymiş kuzum aa hakkaten sen ne koycan oğluna isim

bebeklarimmm biz KERİM EREN koyucaz tabi ben son dakka değişmezsem ama az önce bi isim buldum tesadüf anlamıda güzel eray ne der bilmiyorum KERİN AREN

AREN in anlamı çölde en parlak kum tanesiymiş kulağa çok hoş geliyo benim çok hoşuma gitti

bu arada isim düşünen varsa, ATA ismi de çok hoşuma gidiyo bu aralar,tavsiye ederim,ben koyrdım ama iki arkadaşım benden önce davrandı koydu bile...

cnm aren de güzelmiş ama sanki kerime eren daha çok yakışıyo gibi benim görüşüm tabi... kerim eren dha hoş geliyo kulağa...

aynen bebeğim gel sen benim doktoruma güvennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…