- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.081
tinerle çıkıyomuş, bi öle denicem olmadı kuru temizlemeye vercemoyy geçmiş olsun bende okurken ilk boyanmış banka oturdun sandımkuru temizleye ver belki temizlerler pantolonunu
ayyyyy gülimmi bilemedim
gülim gülimmm
tinerle çıkıyomuş, bi öle denicem olmadı kuru temizlemeye vercem
gül gül ben de totoma bakıp bakıp gülüyom
Allahtan hamiş olduğum biliniyo, rengi de koyu ya sankim regl olmuşum da altıma geçmiş gibi duruyo
bende çok severim bugün bi bebek odası gördüm çok güzeldi gemici konseptli bayıldımmm
hangi şehirdesin canım sen hayırlı uğurlu olsunnn
tinerle çıkıyomuş, bi öle denicem olmadı kuru temizlemeye vercem
gül gül ben de totoma bakıp bakıp gülüyom
Allahtan hamiş olduğum biliniyo, rengi de koyu ya sankim regl olmuşum da altıma geçmiş gibi duruyo
öyle bir geçer zamanki dizisinde osman küçükken babası ona bi oda yapmıştı. kayık şeklinde kitaplığı vardı o çok hoşuma gitmişti. oda takımını o tarz bi şey alabilirim ben de
teşekkür ederim canım istanbul da oturuyorum avrupa yakasında
bakıyom bakıyom hevasleniyorum ama almıcaz şimdi oğlum büyüyünce alırızz artık
ben medipol mega hastanesine gidiorum fiyatıda uygun çok kaliteli bir yer doktorlarıda çok ii
ben de aynı fikirdeyim. park yatakla idare eder bi süre sonra abi/abla odası olur
beşiğimizin modeli belli canım onu alcaz biraz pahalı ama çok heveslendim
aaa ben de kırmızı eti nerdeyse hergün yiyorum,ona aşeriyorum resmen...bayılırımdoktor kırmızı et yiyomusun dedi evet dedim tamam onu ye dedi yazın balık kalmıyor dedim de
o zaman sabret hasta olma sakın
tatlıya dayanamıyolar bu küçük insanlar ama benimki ete de tepki verdi hatta ilk kez et yediğimde hissettim
ayyyyy cnm yaa,okurken gözümde canlandırdım da iyiki yanında değildim yoksa çok gülerdim herhalde....ayyy kızlar başıma gelen.
totm banka yapıştııı
dışarıda güneş açtı bizim burda, ben de çıkayım diğer arkadaşlarla bankta oturayım dedim. ayy banktaki çam sakızı erimiş o da totoma yapışmış mııııbi kalkayım dedimm pantolonu yırtılmaktan kurtardım da şimdi oturduğum her yere şıp şıp yapışıyom, bi de çok fena leke oldu totom
benimde her yediğimde aklıma geliyoda daha hissetmiyorum ya pek takılmıyorum sadece bi kaç ket göbeğimde pıt die bişey oldu bundan başka daha hissetmedim
ay ben size bebek odası takımı bakarken bi isme denk geldim çok hoşuma gitti
resimlerini gördüm canım çok güzel. ama eşini ikna etmiştin galiba
ay ben size bebek odası takımı bakarken bi isme denk geldim çok hoşuma gitti
haydi söyle söyle söyle......
evet bebeğimm alıcaz allah nasip ederse
neymiş kuzum aa hakkaten sen ne koycan oğluna isim
cnm aren de güzelmiş ama sanki kerime eren daha çok yakışıyo gibi benim görüşüm tabi... kerim eren dha hoş geliyo kulağa...bebeklarimmm biz KERİM EREN koyucaz tabi ben son dakka değişmezsem ama az önce bi isim buldum tesadüf anlamıda güzel eray ne der bilmiyorum KERİN AREN
AREN in anlamı çölde en parlak kum tanesiymiş kulağa çok hoş geliyo benim çok hoşuma gitti
aaa ben de kırmızı eti nerdeyse hergün yiyorum,ona aşeriyorum resmen...bayılırımo da balığn yerini tutar bence,biraz da ceviz,semiz otu yedik mi tamamdırrrrrrrrrr
ayyyyy cnm yaa,okurken gözümde canlandırdım da iyiki yanında değildim yoksa çok gülerdim herhalde....komik bi anı olmuş sana... bebişine anlatırsın doğunca,hamileyken böylee böyle olmuştu diye
cnm erken daha zaten,ben de 2 günür falan net bi şekilde hissediyorum,öncesinde hissediyorum sanıyomuşum...ama şimdi bile her zman değil anca kendimi dinlediğimde ve yatınca hissediyorum,bir de dondurmaya baya tepki var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?