- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.161
ROSEİS, bak bir senin göbişini göremedik ya canım. Naısl gidiyor kilo işlerinn.
bu benim bildiğim elbistan mı acaba?:44::44::44::44::44:
Eki Görüntüle 712733
kızlar resim ekledim oldu mu bilmiyorum ama 2. çizgiyi görebiliyorum birazdan kan vermeye gidicem çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
canım ikinci çizgiyi görüyorum sanki burdan hayırlı uğurlu olsun kan sonucuna göre netleşir haberdar et bizi :))
Eki Görüntüle 712733
kızlar resim ekledim oldu mu bilmiyorum ama 2. çizgiyi görebiliyorum birazdan kan vermeye gidicem çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
bambu cummmm hayırlı olsunn hamileliğin
Kan vermeye gideceğim demişsin ne yaptın sonuç ne merak ettim. Ama umarım sağlıklı bir gebelik olur sende bizlerle birlikte göbüşleri büyütürsün
kızlarr takvimimi de yaptıminşaallah artışlarım da güzel giderrr
gözünaydın canım hadi şimdi sırada keseyi görme sonrada kalp atışlarını duyma var inşallah
inşaallah canımm çok saol doktora günümün geçmediğini söylemedim kızar diye. haftaya bi daha yapcaz inşaalah artışlar güzel olur. sen ne yaptın cinsiyet belli oldu mu??
güzel güzel artar annesi sen takma kafana rabbim ne güzel ilk seferde gönderdi bebeğinibizim kontrol ayın 29unda o zaman öğrencz inşallah bende heyecanla bekliyorum
hai bakalım inşaallah öğrenirsiniz canım. Allah'ıma şükür bekletmedi beni stress yaşatmadı darısı tüm isteyenlerin başına inşaallahh.. ben birazdan okula gidicem bugün burda kalıp sizle muhabbete katılmayı çok isterdim. neyse 12 de öğle arası için geliyorum furkanımı uyutup gelirirm belki öpüyorum canım seni görüşürüz
kızlar hani şu ikili testteki betayla cinsiyet arasında bir bağlantı kurmustunuz ya neydi o bir hatırlatırsanız sevinirim geceden beri aklıma takıldı
canım 72 çıktı bata 4 gün var haftaya bidaha yapcazzz.. bebiş varmış yani doktor öyle dedi ama yükselmesini beklicez tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?