Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kimse kalmamış burda ya püfffffffff...
neyse ben de yavaş yavaş toparlanayıım bari...
öpüyom,kucaklıyom,seviyom siziiiiiiiiiiiiiiii...

ROSEİS, bak bir senin göbişini göremedik ya canım. Naısl gidiyor kilo işlerinn.

valla bende bir göbüş var sanırsın öbür ay doğuma gitcem resim var ama yüklemeyi beceremiyorum yarın denerim görün göbüşümü

bu benim bildiğim elbistan mı acaba?:44::44::44::44::44:

valla canım maraş elbistan işte kötünün iyisi tamam çoğu doğu illerine göre iyi ama kötünün iyisi işte..

kızlar resim ekledim oldu mu bilmiyorum ama 2. çizgiyi görebiliyorum birazdan kan vermeye gidicem çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm

canım ikinci çizgiyi görüyorum sanki burdan hayırlı uğurlu olsun kan sonucuna göre netleşir haberdar et bizi :))

canım resimde çok net değil ama teste bakınca ikinci çizgi çok rahat görünüyo ptesi gibi gölge gibi bişey vardı şimdi biraz daha koyulaşmış bata 3-4 gün var dahaa

Eki Görüntüle 712733

kızlar resim ekledim oldu mu bilmiyorum ama 2. çizgiyi görebiliyorum birazdan kan vermeye gidicem çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm

bambu cummmm hayırlı olsunn hamileliğin

Kan vermeye gideceğim demişsin ne yaptın sonuç ne merak ettim. Ama umarım sağlıklı bir gebelik olur sende bizlerle birlikte göbüşleri büyütürsün

Selam hanımlarrr

akşam olunca kimsecikler olmuyor ama ben fırsat bulmuşken yazayım dedim. En son yazdığımdan sonra ne çok konuşmuşsunuz yaaa taa 32-33 sayfa vardı bende okuyamadım tabi hepsini. Ama meraktan da çatlamıyor değilimmm

Biz evimize geldik bugünnn eşimin izni daha bitmedi o yüzden pek gelemyeceğim yanınıza aama haftabaşından itibaren sohbette aktif olurum inşallah

Cuma günü de doktora gidebilirizz size haberleri yazarım.

Ben çok şişmeye başladımm kızlarr tabi hamuru yedim tuzluyu yedim şiştimm. Şimdi dikkat ediyorum inşallah çok şişmem. Bir de şekerden korkuyorum inşallah yoktur şeker yüklemesi yapılacak doktora gittiğimde neymiş ne değilmiş anlarız.

Sizler nasılsınızz? Göbüşler büyüyor mu??

bambu cummmm hayırlı olsunn hamileliğin

Kan vermeye gideceğim demişsin ne yaptın sonuç ne merak ettim. Ama umarım sağlıklı bir gebelik olur sende bizlerle birlikte göbüşleri büyütürsün

canım 72 çıktı bata 4 gün var haftaya bidaha yapcazzz.. bebiş varmış yani doktor öyle dedi ama yükselmesini beklicez tabi

günaydın bebeklerim..bugün evdeyim ve su an kahvaltı hazırlarken bir yandan da günün açılışını yapıyorum şimdiden bolca muhabbetli bir gün olması dileğiyle hepinizi teker teker bekliyorum

inşaallah canımm çok saol doktora günümün geçmediğini söylemedim kızar diye. haftaya bi daha yapcaz inşaalah artışlar güzel olur. sen ne yaptın cinsiyet belli oldu mu??

güzel güzel artar annesi sen takma kafana rabbim ne güzel ilk seferde gönderdi bebeğinibizim kontrol ayın 29unda o zaman öğrencz inşallah bende heyecanla bekliyorum

güzel güzel artar annesi sen takma kafana rabbim ne güzel ilk seferde gönderdi bebeğinibizim kontrol ayın 29unda o zaman öğrencz inşallah bende heyecanla bekliyorum

hai bakalım inşaallah öğrenirsiniz canım. Allah'ıma şükür bekletmedi beni stress yaşatmadı darısı tüm isteyenlerin başına inşaallahh.. ben birazdan okula gidicem bugün burda kalıp sizle muhabbete katılmayı çok isterdim. neyse 12 de öğle arası için geliyorum furkanımı uyutup gelirirm belki öpüyorum canım seni görüşürüz

tamam canım hadi kolay gelsin sana gün içinde vaktin olursa gel muhabbet ederiz burda oğluşunu da öpüyorum görüşürüz

kızlar hani şu ikili testteki betayla cinsiyet arasında bir bağlantı kurmustunuz ya neydi o bir hatırlatırsanız sevinirim geceden beri aklıma takıldı

canlarımmmm günaydınnn hepinize ve rabbim bu mübarek gecede ne muradınız varsa versin inşallah regaip kandiliniz mübarek olsunnn

kızlar hani şu ikili testteki betayla cinsiyet arasında bir bağlantı kurmustunuz ya neydi o bir hatırlatırsanız sevinirim geceden beri aklıma takıldı

canım 2 li test sonucundada beta değeri oluyomuş 50 nin altıysa erkek üstüyse kız sen yaptırdın mı test :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…