- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.201
Selam hanımlarrr
akşam olunca kimsecikler olmuyor ama ben fırsat bulmuşken yazayım dedim. En son yazdığımdan sonra ne çok konuşmuşsunuz yaaa taa 32-33 sayfa vardı bende okuyamadım tabi hepsini. Ama meraktan da çatlamıyor değilimmm
Biz evimize geldik bugünnn eşimin izni daha bitmedi o yüzden pek gelemyeceğim yanınıza aama haftabaşından itibaren sohbette aktif olurum inşallah
Cuma günü de doktora gidebilirizz size haberleri yazarım.
Ben çok şişmeye başladımm kızlarr tabi hamuru yedim tuzluyu yedim şiştimm. Şimdi dikkat ediyorum inşallah çok şişmem. Bir de şekerden korkuyorum inşallah yoktur şeker yüklemesi yapılacak doktora gittiğimde neymiş ne değilmiş anlarız.
Sizler nasılsınızz? Göbüşler büyüyor mu??
günaydınnn topikimin güzelleri.,
nasılsınız. ben iyyim, bulantısız bi sabaha kalktım bugün, çok mutluyum. tabi bunda gece gördüğüm rüyanın etkisi de var.
her şeyden önce mübarek Regaip Geceniz hayırlara vesile olsun canlarım, dualarınız kabul, gönlünüzdeki dilekleriniz hakkınızda hayırlı olsun inşallah. AMİN
gelelim rüyama. rüyamda anne olmuştum. doğum yapmışım. ama o kadar huzurluyum ki kızlar anlatamam. hamiş kaldığımdan beri ilk kez bebişimi gördüm rüyamda. bı kızım olmuşdünya tatlısı, her tarafı buğmak buğmak sıkmalık. eşimin bebekliğine benziyo. üzüm gibi iri iri gözleri, kıvırcık saçları var. bembeyaz teni pamuk gibi.
emziriyorum onu. meme emerken uyuyo kucağımda. sütüm o kadar bol ki, o emmese bile dudaklarının üzerine bembeyaz damlıyo sütüm. sonra eşim omuzuna alıyo gazını çıkartmak için. babasının omzuna öle bi yatışı var kiii, yavrumun. inanın şu an rüyamı anlatırken gözlerim sulandıçok etkilendim kızlar. sabah eşime anlatıyom, deli oldu çok mutlu oldu
allahım hepimize bu güzel günde bu gördüklerimi gerçek hayatta bize yaşatmayı nasip etsin, AMİNNN
benim de rüyalarım düz çıkar hep fatmam. tabiki allahım sağlıklı ve hayırlısını versin, şimdiden içimden bi şey geçirmek istemiyorum cinsiyet konusunda, ama rüyamdan sonra çok mutlu oldumgünaydın yavrum çok güzelmişş rüyann hamilelikte kendi bebeğini ne görürsen o olurmuş bende bir oğlan emzirmiştim
oğluma battaniye aldım kızlar ben havuzlu hana gidince kendimi kaybetmek üzeriydimm tulum badi aldık bide çanta aldık bebek bakım çantası
Eki Görüntüle 712985
günaydın ballı lokmammmm ne güzel bir rüyaaa rabbim kavuştursun bende görmüştüm çok güzel bi duygu ve o gördüğüm bebeği kucağıma alacağıma öyle inanıyorum ki Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...
bende rüyamda bebeğimi gördüm ama tuhaf 4 boyutlu ultrasonda gördüm yüzü yine aynı o ilk kucağıma alıp emzirdiğim oğlan kendi kendime 4 boyutluya giriyorum eviriyorum çeviriyorum pipisi bariz bakıyodu böyleee kendime resim çıkarıyorum makineden bi sürüahahah bi seviniyom ben hep gelir bakarımki burdan diyorumm
oğluma battaniye aldım kızlar ben havuzlu hana gidince kendimi kaybetmek üzeriydimm tulum badi aldık bide çanta aldık bebek bakım çantası
Eki Görüntüle 712985
günaydın canlar......
kandiliniz mübarek olsun hepinizin.
bu güzel gecede ettiğiniz bütün duaların kabul olması dileğiyle..
amiiiinnnnnn............
amin cümlemizin fulyam.
doktor sırası bekleye bekleye ultrason manyağı olcaz bu gidişle
haberlerde okudum şimdi kızlar polonyada biri erken doğum yapmış. sebebi alkol. bebeğin de kanında 4,5 promil alkol çıkmış, hayati tahlikesi varmış bebişin
insaf beee o yavrunun günahı senin eziyetini çekiyo..
benim de rüyalarım düz çıkar hep fatmam. tabiki allahım sağlıklı ve hayırlısını versin, şimdiden içimden bi şey geçirmek istemiyorum cinsiyet konusunda, ama rüyamdan sonra çok mutlu oldum
havuzlu han fatihleri siziiiiana oğul daldınız di miii...
tulum çok güzel, hepsini iyi günlerde güle güle kullanınn...
günaydın canlar......
kandiliniz mübarek olsun hepinizin.
bu güzel gecede ettiğiniz bütün duaların kabul olması dileğiyle..
amiiiinnnnnn............
haberlerde okudum şimdi kızlar polonyada biri erken doğum yapmış. sebebi alkol. bebeğin de kanında 4,5 promil alkol çıkmış, hayati tahlikesi varmış bebişin
insaf beee o yavrunun günahı senin eziyetini çekiyo..
oohhh iyi yapmışsınız kuzummmmm güle güle giysin paşammmmben ilk heves bu battaniyenin krem rengini aldım cinsiyeti bilmediğim içinnn artık netleşsinde bizde renklenelimmmm
günaydın gülücükümmmm
sorma yaaa utanmasak eve ultrason alıcaz
o değilde ben serabın verdiği kremi bulamıyom yaaaaa
allah o insan görünümlü şeytanları bildiği gibi yapsınonu geç ben nasıl kinlendim sivasta galiba 1 haftalık bebeği önce zehirleyip sonra yamışlar
onu geç ben nasıl kinlendim sivasta galiba 1 haftalık bebeği önce zehirleyip sonra yamışlar
yok yok sen tutarsın be hacı ben sana güveniyom
canım internette satış yapan online eczaneler var, bizim buradaki hamişler hep oradan alışveriş yaptılar, indirime girdikçe toplu toplu alıyolardı, bebek ürünleri de dahil.
sayın Ali Galip ve Safiye Sultanın anasıııııı
yok bebeğim bu uzun günlerde çok zor bide bebekler iyice büyümüş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?