Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oğluma battaniye aldım kızlar ben havuzlu hana gidince kendimi kaybetmek üzeriydimm tulum badi aldık bide çanta aldık bebek bakım çantası

hoşgeldin didoşummmmmm...
sen gel de biz sana anlatırız neler olduğunu kısa bi özet geçeriz...
sen şimdi ordayken sen iki canlısın şundan da ye bundan da ye demişlerdir,eee sen de tabi hem canın istiyo hem korkuyosundur ama onuç olarak yemişsindir kural bu... olsun canım senin için bi kaç haftalık bi kaçamak oldu işte,şimdi evinde düzenine geri dönersin yine...ama göbüş fotosunu dört gözle bekliyoruzzzzzzzz

yarın ben de gidiyorum dr. a.... inşallah şekerin normal çıkar cnm... ben de hep ondan tırsıyorum,çünkü az yesemde iyi kilo alıyorum ya o yüzden,dr. şimdilik özelbi diyet yapma abartmadan herşeyden ye dedi,şeker yüklemesinde bi sorun çıkarsa o zman mecbur diyet veririz dedi ama inşallah çıkmaz. sanırım benm yapımla alakalı bir durum bu normalde de hızlı kilo alırım,aman sorun çıkmasın da veririz doğum sonrasında kilocukları...

bu arada sen detaylı ultrasonu yaptırdın mı?

günaydın ballı lokmammmm ne güzel bir rüyaaa rabbim kavuştursun bende görmüştüm çok güzel bi duygu ve o gördüğüm bebeği kucağıma alacağıma öyle inanıyorum ki Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...

bende rüyamda bebeğimi gördüm ama tuhaf 4 boyutlu ultrasonda gördüm yüzü yine aynı o ilk kucağıma alıp emzirdiğim oğlan kendi kendime 4 boyutluya giriyorum eviriyorum çeviriyorum pipisi bariz bakıyodu böyleee kendime resim çıkarıyorum makineden bi sürü ahahah bi seviniyom ben hep gelir bakarımki burdan diyorumm

günaydın yavrum çok güzelmişş rüyann hamilelikte kendi bebeğini ne görürsen o olurmuş bende bir oğlan emzirmiştim
benim de rüyalarım düz çıkar hep fatmam. tabiki allahım sağlıklı ve hayırlısını versin, şimdiden içimden bi şey geçirmek istemiyorum cinsiyet konusunda, ama rüyamdan sonra çok mutlu oldum

oğluma battaniye aldım kızlar ben havuzlu hana gidince kendimi kaybetmek üzeriydimm tulum badi aldık bide çanta aldık bebek bakım çantası

Eki Görüntüle 712985

havuzlu han fatihleri siziiii ana oğul daldınız di miii...
tulum çok güzel, hepsini iyi günlerde güle güle kullanınn...

günaydın canlar......

kandiliniz mübarek olsun hepinizin.

bu güzel gecede ettiğiniz bütün duaların kabul olması dileğiyle..

amiiiinnnnnn............

amin cümlemizin fulyam.
doktor sırası bekleye bekleye ultrason manyağı olcaz bu gidişle

Eki Görüntüle 712985

oohhh iyi yapmışsınız kuzummmmm güle güle giysin paşammmm ben ilk heves bu battaniyenin krem rengini aldım cinsiyeti bilmediğim içinnn artık netleşsinde bizde renklenelimmmm

günaydın canlar......

amiiiinnnnnn............

günaydın gülücükümmmm

haberlerde okudum şimdi kızlar polonyada biri erken doğum yapmış. sebebi alkol. bebeğin de kanında 4,5 promil alkol çıkmış, hayati tahlikesi varmış bebişin
insaf beee o yavrunun günahı senin eziyetini çekiyo..

ayyyyy kıyamam ben o bebeğe yaaaaa,ne insafsız anneler var ya... bz yediğimiz içtiğimizi on kere gözden geçirip tüketiyoruz bebeğimize zararı olmasın diye,millet alkol alıyo yaaaaaaaaa....

her zaman dediğimiz gibi allah sağlıklısını versin ama kızın olcak gibi geliyorr
saol tatlım insan kendini tutamıyor minik minik bi sürü şeyy öyle güzelki oğlan anaları üzülmeyin erkek bebekler içinde çok süper şeyler varrrr

günaydın canlar......

amiiiinnnnnn............

günaydın bebek seninde kandilin mübarek olsunnnn

onu geç ben nasıl kinlendim sivasta galiba 1 haftalık bebeği önce zehirleyip sonra yamışlar

babaannesi krem rengi ördü o yüzden bende krem almadım bi tanede adam işi mavi olsun dedimm

onu geç ben nasıl kinlendim sivasta galiba 1 haftalık bebeği önce zehirleyip sonra yamışlar
allah o insan görünümlü şeytanları bildiği gibi yapsın

bu kötü haberlerden sonra bende güzel bi haber izledim...yani sonuç güzel... aydın da bi anne doğuma giderken kaza geçiriyo sonra sonra ambulans geliyo,hastaneye giderken ambulans ta kaza yapıyo,sonunda hastaneye sağ salim ulaşıyolar ve ikiz bebekler dünyaya geliyo... yaradanın işine bak... demekki o ailenin de bebeklerinde dünyada göreceği çok güzel günler varmış...
allah bebekleriyle bi ömür mutlu yaşamayı nasip etsin o aileye....

canım internette satış yapan online eczaneler var, bizim buradaki hamişler hep oradan alışveriş yaptılar, indirime girdikçe toplu toplu alıyolardı, bebek ürünleri de dahil.

ordan bakıcam en olmadı yawrumm

sayın Ali Galip ve Safiye Sultanın anasıııııı

hee buyrun o benimmmm yarın bebeeemmmm ters döncekkkk ahahahahaha

yok bebeğim bu uzun günlerde çok zor bide bebekler iyice büyümüş olacak

bilmem belki erzurumda olsam tutarım diye düşünüyorum canım..her gün tutamasam bile gün aşırı tutabilirim...

bu arada ben iyice grip olmuşum durmadan hapşşuruyorum:2::2: burnumda akıyo sümüklü oldum çıktım tam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…