Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla canım maraş elbistan işte kötünün iyisi tamam çoğu doğu illerine göre iyi ama kötünün iyisi işte..

anladım canım bende Maraşta olduğum için sormuştum...ama elbistan il değil kız..maraşın ilçesi...ama nedense elbistanlılar maraşı kabul eetmezler bi türlü..ben gitmedim elbistana ama gidenlerinde pek beğendiğini söyleyemem...

yok kuzu ben bu kez yaptırmadım da aksam kızımın testini buldum ordan aklıma geldibu arada seninde kandilin mubarek olsun

tam anlamıyla alışmak değil ama sütlü tatlı yiyebiliyorummm arada sırada

Kızlarrrr herkese günaydın kuzular..
Herkesin Regaip kandilini kutlarım...Mevlam bu gecede bütün dualrımızı kabul eder inşallahh

günaydın bebeklerim..bugün evdeyim ve su an kahvaltı hazırlarken bir yandan da günün açılışını yapıyorum şimdiden bolca muhabbetli bir gün olması dileğiyle hepinizi teker teker bekliyorum

Herkesin Regaip kandilini kutlarım...Mevlam bu gecede bütün dualrımızı kabul eder inşallahh

günaydın canlar ve canları hayırlısı ile üç aylara eriştik ramazanı da yaşamayı nasip etsin hepimizee (oruç tutamasakta) kandiliniz mübarek olsun evlatlarımız hayırlı olsun

günaydın canım hayırlı kandiiller

günaydın kuzu ben acayip acıktım..kalkamda kahvaltı yapayım bari...
günaydın canlar ve canları hayırlısı ile üç aylara eriştik ramazanı da yaşamayı nasip etsin hepimizee (oruç tutamasakta) kandiliniz mübarek olsun evlatlarımız hayırlı olsun

bu gidişle orucu biraz zor tutarız canım...günaydın herkese...

günaydınnn topikimin güzelleri.,
nasılsınız. ben iyyim, bulantısız bi sabaha kalktım bugün, çok mutluyum. tabi bunda gece gördüğüm rüyanın etkisi de var.
her şeyden önce mübarek Regaip Geceniz hayırlara vesile olsun canlarım, dualarınız kabul, gönlünüzdeki dilekleriniz hakkınızda hayırlı olsun inşallah. AMİN

gelelim rüyama. rüyamda anne olmuştum. doğum yapmışım. ama o kadar huzurluyum ki kızlar anlatamam. hamiş kaldığımdan beri ilk kez bebişimi gördüm rüyamda. bı kızım olmuş dünya tatlısı, her tarafı buğmak buğmak sıkmalık. eşimin bebekliğine benziyo. üzüm gibi iri iri gözleri, kıvırcık saçları var. bembeyaz teni pamuk gibi.
emziriyorum onu. meme emerken uyuyo kucağımda. sütüm o kadar bol ki, o emmese bile dudaklarının üzerine bembeyaz damlıyo sütüm. sonra eşim omuzuna alıyo gazını çıkartmak için. babasının omzuna öle bi yatışı var kiii, yavrumun. inanın şu an rüyamı anlatırken gözlerim sulandı çok etkilendim kızlar. sabah eşime anlatıyom, deli oldu çok mutlu oldu
allahım hepimize bu güzel günde bu gördüklerimi gerçek hayatta bize yaşatmayı nasip etsin, AMİNNN

günaydın yavrum çok güzelmişş rüyann hamilelikte kendi bebeğini ne görürsen o olurmuş bende bir oğlan emzirmiştim

kimse kalmamış burda ya püfffffffff...
neyse ben de yavaş yavaş toparlanayıım bari...
öpüyom,kucaklıyom,seviyom siziiiiiiiiiiiiiiii...

bizde seni seviyoruz bebekimmmm

Eki Görüntüle 712733

kızlar resim ekledim oldu mu bilmiyorum ama 2. çizgiyi görebiliyorum birazdan kan vermeye gidicem çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm

tebrik ederim canım benim hayırlı olsun hamişliğinnn

didoşum hoşgeldin evine bizlere bizler aynıyız göbüş büyütüyoruz doktordan sonra bizede haber et kuzum merakta bırakma bizleri

canım 72 çıktı bata 4 gün var haftaya bidaha yapcazzz.. bebiş varmış yani doktor öyle dedi ama yükselmesini beklicez tabi

rabbim önce pıtpıtlarını sonra kucağına almayı nasipetsin arkadasımm

günaydın bebeklerim..bugün evdeyim ve su an kahvaltı hazırlarken bir yandan da günün açılışını yapıyorum şimdiden bolca muhabbetli bir gün olması dileğiyle hepinizi teker teker bekliyorum

günaydın patronnnn

günaydın iremiommmm

günaydın bebikommmm

günaydın topikimin güzel anneleri hatunları bebekleriiii

hepinizin kandilini kutlarımmm

bambuuuuuuuuuuuuuu
canım 72 çıktı bata 4 gün var haftaya bidaha yapcazzz.. bebiş varmış yani doktor öyle dedi ama yükselmesini beklicez tabi

Eki Görüntüle 712733

kızlar resim ekledim oldu mu bilmiyorum ama 2. çizgiyi görebiliyorum birazdan kan vermeye gidicem çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm

canım hayırlı olsun hamişliğin , allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım benim bat geçtiğinde bile değerim senin kadar deildi. rahat ol, o allahın izniyle tutunacak annesine. değerlerinde katlanarak artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…