- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.181
valla canım maraş elbistan işte kötünün iyisi tamam çoğu doğu illerine göre iyi ama kötünün iyisi işte..
canlarımmmm günaydınnn hepinize ve rabbim bu mübarek gecede ne muradınız varsa versin inşallah regaip kandiliniz mübarek olsunnn
canım 2 li test sonucundada beta değeri oluyomuş 50 nin altıysa erkek üstüyse kız sen yaptırdın mı test :44:
yok kuzu ben bu kez yaptırmadım da aksam kızımın testini buldum ordan aklıma geldibu arada seninde kandilin mubarek olsun
ben bi kaç ninni dinlettim oğluşuma,çok duygulandım bi de uykum geldi dinlerkeninşallah oğluşumun uykusu annesine babasına benzer,eşim de ben de uykuyu çok severiz... ama kolay da uyanırız... kimseyi uğraştırmayız..
benim dünden pilav ve bezelyem var az biraz. bir de ek olarak tarhana çorbası yapıcam...
aaa sennnn tatlıya alıştın mı artık?
cnm o bebiş doğana kadar hatta doğduktan sonra bile bi süre olucak,kolaymı içerde yapım çalışmaları var kız bebi büyüyo....ben de de oluyo korkma sorsan herkeste oluyodur... şiddetli olmadıktan sonra endişe etme...
kaşınıyosan çatlamaya başlıcan demek canım,hemen kreme başla ama dr. tavsiyesine uy bence ben bebe yağı kullanmıştım başta biliyosun alerji yaptı bana,madecassol kullanıyorum o baya iyi geldi,biraz araştırdım internnette bu merhemi,hani daha önceden oluşan çatlaklar vardır ya kilo alıp verince olur,bende çok var,işte o çatlaklara bile iyi geliyomuş... normalde o çatlaklar geçmez ama bu merhemle uzun vadede 1-2 yıl gibi sürekli kullanınca onlardan bile kurtuluyomuşsun...
bir de ekim anneleri topiğinde biri yazmıştı,eşi uzman eczacıymış çatlaklar için en iyi krem madecassolmuş,o arkadaş madecassol+bepantheni karışıtırıp kullanıyomuş ve çok memnun ben sadece onu kullanıyorum ama kaşıntımı da alıyo,daha önce oluşan o kızarıklıkları bile geçiriyo sanki... tavsiye derim doktoruna bi sor..
hamilelerde rahatça kullanılabilir diyo prospektüsünde de,hatta emzirirken meme ucundaki çatlaklara da birebirmiş...
kızında tutuyomu de bakıyım ................
47,8 =KIZtutmadı yawrum
Kızlarrrr herkese günaydın kuzular..
Herkesin Regaip kandilini kutlarım...Mevlam bu gecede bütün dualrımızı kabul eder inşallahh
canım 72 çıktı bata 4 gün var haftaya bidaha yapcazzz.. bebiş varmış yani doktor öyle dedi ama yükselmesini beklicez tabi
senide istisnalara aldım gitti zaten sıpanda sağdaydı senin
günaydın bebeklerim..bugün evdeyim ve su an kahvaltı hazırlarken bir yandan da günün açılışını yapıyorum şimdiden bolca muhabbetli bir gün olması dileğiyle hepinizi teker teker bekliyorum
canlarımmmm günaydınnn hepinize ve rabbim bu mübarek gecede ne muradınız varsa versin inşallah regaip kandiliniz mübarek olsunnn
canım 2 li test sonucundada beta değeri oluyomuş 50 nin altıysa erkek üstüyse kız sen yaptırdın mı test :44:
Herkesin Regaip kandilini kutlarım...Mevlam bu gecede bütün dualrımızı kabul eder inşallahh
fatoşum günaydııniyi kandiller
günaydın canım hayırlı kandiiller
günaydın canlar ve canları hayırlısı ile üç aylara eriştik ramazanı da yaşamayı nasip etsin hepimizee (oruç tutamasakta) kandiliniz mübarek olsun evlatlarımız hayırlı olsun
günaydın kuzu ben acayip acıktım..kalkamda kahvaltı yapayım bari...
bu gidişle orucu biraz zor tutarız canım...günaydın herkese...
günaydın kuzu ben acayip acıktım..kalkamda kahvaltı yapayım bari...
bu gidişle orucu biraz zor tutarız canım...günaydın herkese...
günaydınnn topikimin güzelleri.,
nasılsınız. ben iyyim, bulantısız bi sabaha kalktım bugün, çok mutluyum. tabi bunda gece gördüğüm rüyanın etkisi de var.
her şeyden önce mübarek Regaip Geceniz hayırlara vesile olsun canlarım, dualarınız kabul, gönlünüzdeki dilekleriniz hakkınızda hayırlı olsun inşallah. AMİN
gelelim rüyama. rüyamda anne olmuştum. doğum yapmışım. ama o kadar huzurluyum ki kızlar anlatamam. hamiş kaldığımdan beri ilk kez bebişimi gördüm rüyamda. bı kızım olmuşdünya tatlısı, her tarafı buğmak buğmak sıkmalık. eşimin bebekliğine benziyo. üzüm gibi iri iri gözleri, kıvırcık saçları var. bembeyaz teni pamuk gibi.
emziriyorum onu. meme emerken uyuyo kucağımda. sütüm o kadar bol ki, o emmese bile dudaklarının üzerine bembeyaz damlıyo sütüm. sonra eşim omuzuna alıyo gazını çıkartmak için. babasının omzuna öle bi yatışı var kiii, yavrumun. inanın şu an rüyamı anlatırken gözlerim sulandıçok etkilendim kızlar. sabah eşime anlatıyom, deli oldu çok mutlu oldu
allahım hepimize bu güzel günde bu gördüklerimi gerçek hayatta bize yaşatmayı nasip etsin, AMİNNN
kimse kalmamış burda ya püfffffffff...
neyse ben de yavaş yavaş toparlanayıım bari...
öpüyom,kucaklıyom,seviyom siziiiiiiiiiiiiiiii...
Eki Görüntüle 712733
kızlar resim ekledim oldu mu bilmiyorum ama 2. çizgiyi görebiliyorum birazdan kan vermeye gidicem çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
Selam hanımlarrr
akşam olunca kimsecikler olmuyor ama ben fırsat bulmuşken yazayım dedim. En son yazdığımdan sonra ne çok konuşmuşsunuz yaaa taa 32-33 sayfa vardı bende okuyamadım tabi hepsini. Ama meraktan da çatlamıyor değilimmm
Biz evimize geldik bugünnn eşimin izni daha bitmedi o yüzden pek gelemyeceğim yanınıza aama haftabaşından itibaren sohbette aktif olurum inşallah
Cuma günü de doktora gidebilirizz size haberleri yazarım.
Ben çok şişmeye başladımm kızlarr tabi hamuru yedim tuzluyu yedim şiştimm. Şimdi dikkat ediyorum inşallah çok şişmem. Bir de şekerden korkuyorum inşallah yoktur şeker yüklemesi yapılacak doktora gittiğimde neymiş ne değilmiş anlarız.
Sizler nasılsınızz? Göbüşler büyüyor mu??
canım 72 çıktı bata 4 gün var haftaya bidaha yapcazzz.. bebiş varmış yani doktor öyle dedi ama yükselmesini beklicez tabi
günaydın bebeklerim..bugün evdeyim ve su an kahvaltı hazırlarken bir yandan da günün açılışını yapıyorum şimdiden bolca muhabbetli bir gün olması dileğiyle hepinizi teker teker bekliyorum
Eki Görüntüle 712733
kızlar resim ekledim oldu mu bilmiyorum ama 2. çizgiyi görebiliyorum birazdan kan vermeye gidicem çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?