- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.221
günaydınnn topikimin güzelleri.,
nasılsınız. ben iyyim, bulantısız bi sabaha kalktım bugün, çok mutluyum. tabi bunda gece gördüğüm rüyanın etkisi de var.
her şeyden önce mübarek Regaip Geceniz hayırlara vesile olsun canlarım, dualarınız kabul, gönlünüzdeki dilekleriniz hakkınızda hayırlı olsun inşallah. AMİN
gelelim rüyama. rüyamda anne olmuştum. doğum yapmışım. ama o kadar huzurluyum ki kızlar anlatamam. hamiş kaldığımdan beri ilk kez bebişimi gördüm rüyamda. bı kızım olmuşdünya tatlısı, her tarafı buğmak buğmak sıkmalık. eşimin bebekliğine benziyo. üzüm gibi iri iri gözleri, kıvırcık saçları var. bembeyaz teni pamuk gibi.
emziriyorum onu. meme emerken uyuyo kucağımda. sütüm o kadar bol ki, o emmese bile dudaklarının üzerine bembeyaz damlıyo sütüm. sonra eşim omuzuna alıyo gazını çıkartmak için. babasının omzuna öle bi yatışı var kiii, yavrumun. inanın şu an rüyamı anlatırken gözlerim sulandıçok etkilendim kızlar. sabah eşime anlatıyom, deli oldu çok mutlu oldu
allahım hepimize bu güzel günde bu gördüklerimi gerçek hayatta bize yaşatmayı nasip etsin, AMİNNN
oğluma battaniye aldım kızlar ben havuzlu hana gidince kendimi kaybetmek üzeriydimm tulum badi aldık bide çanta aldık bebek bakım çantası
Eki Görüntüle 712985
onu geç ben nasıl kinlendim sivasta galiba 1 haftalık bebeği önce zehirleyip sonra yamışlar
sorma yaaa utanmasak eve ultrason alıcaz
o değilde ben serabın verdiği kremi bulamıyom yaaaaa
akşam bende izledim gerizekalılar diycem adam gayrimeşru olmasından şüpheleniyomuş salak yaptır bir test öyleyse koy kadını kapının önüne kadını yaşatıyo masumu öldürüyolar psikopat millet ya
geçmiş olsun serabım. ilaç da kullanamıyoruz dikkat et.
bilmem belki erzurumda olsam tutarım diye düşünüyorum canım..her gün tutamasam bile gün aşırı tutabilirim...
bu arada ben iyice grip olmuşum durmadan hapşşuruyorum:2::2: burnumda akıyo sümüklü oldum çıktım tam...
çok güzel bir rüya..ben bile okurken tuhaf oldum...hayra çıkarsın rabbim rüyanı..
bilmem belki erzurumda olsam tutarım diye düşünüyorum canım..her gün tutamasam bile gün aşırı tutabilirim...
bu arada ben iyice grip olmuşum durmadan hapşşuruyorum:2::2: burnumda akıyo sümüklü oldum çıktım tam...
aynen gıcık oldum o bir can..nasıl kıydılar nasıl zehirleyip o hale getirdiler..bunu bir insan yapamaz dedim ben...
akşam bende izledim gerizekalılar diycem adam gayrimeşru olmasından şüpheleniyomuş salak yaptır bir test öyleyse koy kadını kapının önüne kadını yaşatıyo masumu öldürüyolar psikopat millet ya
hangi kremi canım çatlak kremimi..ben nette baktım sitelerde var..benimkini ben doktordan aldım..o getirtmişti..
geçmiş olsun serabım. ilaç da kullanamıyoruz dikkat et.
ben de evvelsi akşam bi hapşuruk bi burun akıntısı, nezle oluyorum sandım, banyo bile yapmadım, ama yırttım galiba. bugün güneş açtı burda ama korkumdan kazakla geldim işe, iyiki öle yapmışım ofis kuytu kaldı, soğuk.
teşekkür ederim canım, AMİN..
saçmalama ben takılıyom hala aynı şeyi söylüyon ha , kızım 16-17 saat bir gece yediğinle o bebeği nası tutcan en basiti susuycan lan deli ya
adam yaparken kadında yanındaymış bir ana nasıl izin verir bence başka bişey var onların ruh sağlığı iyi değil sadist falandır o değil bir yaşında bir çocukları daha varmış allah yardım etsin o sabiye.............
geçmiş olsun yawrummmm dikkat et
öyle namusun bengayrimeşru ise koy kadını dediğin gib kapının önüne hala kadını nasıl konuna alıyomuş
çatlak kremi yawrum gerçi güneş kreminide bulamadım ya daha :44::44::44:
güneş kremini de burada bir eczane varmış orada var dedi doktorum direkt oraya gitti eşim..netten baktın mı kuzu..
korktuğum başıma geldi bademciklerim inmiş aşağıya ki acayip sızı var..ilaçsız bir aya geçer benim bu boğaz..nerede üşüttüm nerede aldım soğuğu bilmiyorum ama nezle ve grip karışımı olan hastalığı eşim bulaştırdı..akşam epey bir kızdım kendilerine...
masamı bi toparlıyım bakıcam bebeğim netten
boğazında sıkıntı varsa sınıfta derste dikkat et canım. yanında hep ılık su bulundur. çok konuşup bağırmak da boğazını dah da tahriş eder.
o gün nette baktım ben canım hatta indirimde vardı ama hangi site diye sorarsan unuttum valla...
bugün bulantım yok diye, ara öğün olarak süt aldım yanıma. şimdi gözümü karartıp içicem, haydi hayırlısı
bugün bulantım yok diye, ara öğün olarak süt aldım yanıma. şimdi gözümü karartıp içicem, haydi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?