Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çok güzel bir rüya..ben bile okurken tuhaf oldum...hayra çıkarsın rabbim rüyanı..

onu geç ben nasıl kinlendim sivasta galiba 1 haftalık bebeği önce zehirleyip sonra yamışlar

akşam bende izledim gerizekalılar diycem adam gayrimeşru olmasından şüpheleniyomuş salak yaptır bir test öyleyse koy kadını kapının önüne kadını yaşatıyo masumu öldürüyolar psikopat millet ya

aynen gıcık oldum o bir can..nasıl kıydılar nasıl zehirleyip o hale getirdiler..bunu bir insan yapamaz dedim ben...

geçmiş olsun serabım. ilaç da kullanamıyoruz dikkat et.
ben de evvelsi akşam bi hapşuruk bi burun akıntısı, nezle oluyorum sandım, banyo bile yapmadım, ama yırttım galiba. bugün güneş açtı burda ama korkumdan kazakla geldim işe, iyiki öle yapmışım ofis kuytu kaldı, soğuk.

çok güzel bir rüya..ben bile okurken tuhaf oldum...hayra çıkarsın rabbim rüyanı..

teşekkür ederim canım, AMİN..

saçmalama ben takılıyom hala aynı şeyi söylüyon ha , kızım 16-17 saat bir gece yediğinle o bebeği nası tutcan en basiti susuycan lan deli ya

aynen gıcık oldum o bir can..nasıl kıydılar nasıl zehirleyip o hale getirdiler..bunu bir insan yapamaz dedim ben...

adam yaparken kadında yanındaymış bir ana nasıl izin verir bence başka bişey var onların ruh sağlığı iyi değil sadist falandır o değil bir yaşında bir çocukları daha varmış allah yardım etsin o sabiye .............

Son düzenleme:

geçmiş olsun yawrummmm dikkat et

öyle namusun ben gayrimeşru ise koy kadını dediğin gib kapının önüne hala kadını nasıl konuna alıyomuş

hangi kremi canım çatlak kremimi..ben nette baktım sitelerde var..benimkini ben doktordan aldım..o getirtmişti..

çatlak kremi yawrum gerçi güneş kreminide bulamadım ya daha :44::44::44:

korktuğum başıma geldi bademciklerim inmiş aşağıya ki acayip sızı var..ilaçsız bir aya geçer benim bu boğaz..nerede üşüttüm nerede aldım soğuğu bilmiyorum ama nezle ve grip karışımı olan hastalığı eşim bulaştırdı..akşam epey bir kızdım kendilerine...

o kişiye ben anne diyemem ki kuzu...nan attığımız adımı sorguluyoruz ki bebeğe bir zararı olacak mı diye... dört gündür uşağın kıyafetlerini sevip sevip duruyorum o da kıyafetleri kendisi olsa ne yaparım bilmiyorum...nasıl bir anne baba kıyabilir o günahsıza...

güneş kremini de burada bir eczane varmış orada var dedi doktorum direkt oraya gitti eşim..netten baktın mı kuzu..

boğazında sıkıntı varsa sınıfta derste dikkat et canım. yanında hep ılık su bulundur. çok konuşup bağırmak da boğazını dah da tahriş eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…