- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.621
doğru diyon valla şimdi gözümüzün içine bakıyolar zaten...
canın istediği zaman çıkart sen de kızzz
uyyyyyy yirim senin göbüşünü...
sen ne fena gacısın seeeeeeeeeeeeennnnnnnnn
ben,mde bazen kudurasım geliyo..git başımdan diyo elim ayağım yanlışlıkla bi yerine vurur murur oğlum incinir diyo içerde...
o gün eşim ne diyo biliyon mu...mevlam bilipte sen, o yüzden kız yaratmış erkek yaratsaymış bırak erzurumu türkiyeyi satarmışsın bu aklınla...çok uyanıkmışım da..
istediğim zaman pırtlatacam zaten...
fulim buldun mu kız kremi ne de karar verdin..dün konuşamadık...
o gün eşim ne diyo biliyon mu...mevlam bilipte sen, o yüzden kız yaratmış erkek yaratsaymış bırak erzurumu türkiyeyi satarmışsın bu aklınla...çok uyanıkmışım da..
:90::90::90::90::90::90: aynı bizzzzzzzzz......
mevlam ağzımızın tadını bozmasın kızlar...
mevlam ağzımızın tadını bozmasın kızlar...
aminnnnnn cnm aminnnnnnn
hep böyle şen muhabbetlerimiz olsun inşallah......
kuzu şimdi bende bi eczaneyi aradım b.düzünde avm içinde bayiliği var gözüküyo olmazsa uğrayıp bakıcam iş çıkışı
bayide vardır belki kuzu ama o gün nette hangi siteye girdiysem hepsinde sıfır görünüyordu şaşırdım...
Slm kizlar 3 kisi ne cok konusmusunuz hafta ici kac sayfa konusuyosak allahtan toplu okumuyomusum
Slm kizlar 3 kisi ne cok konusmusunuz hafta ici kac sayfa konusuyosak allahtan toplu okumuyomusum
bende şaşırdım kremin kandi sitesine girdim satış noktaları var ama yazan eczanelerin haberi yok kremden
kızlar bugün bizde 10+4 olduk her sabah safra atan ben bu sabah atmadım bir sorun mu var acaba hala tık yok bu saat oldu meraktayım acaba bebeğe bişey mi oldu ??
canım her zaman olcak diye birşey yok ki 11.haftandan sonra zaten yavaş yavaş azalır bulantılar ve 12 haftandan sonra tamamen kesilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?