Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam kızlarr o kadar çok konuşuyosunuz ki sizi takip edemiyorumm..
ama beni unutmuşsunuzz küstüm sizleree

haftabaşı ifadenizi alırım artık

bakalım kuzu ne olacak..ama ben düdüğümü öttürürüm gibime geliyo...

Serapim karışmak gibi olmasin ama bence eşinin babasının ismini koyun benim eşimde fitosun eside tipki senin esin gibi erken kaybetmisler babalarını ben hiç itiraz etmeden ilk adını kabul ettim ama ikinci kesinlikle bizim kararımız sende eminim ziya ya uygun bi isim bulursun eşini ikna edersin

selam kızlarr o kadar çok konuşuyosunuz ki sizi takip edemiyorumm..
ama beni unutmuşsunuzz küstüm sizleree

haftabaşı ifadenizi alırım artık
sen gel de daha çok konuşcaz...
bu arada seni unuturmuyuz hiç? bi de kocaman oğluşun var,nasıl unuturuz... ama didoş var ya göbüşünü çok merak ediyorum....
dün sen de doktora gidecektin nasıl geçti?
şeker yüklemesi yapıldı mı?

merhabalarrrrr herkesler iyidir umarim

sağol cnm hoşgeldin bizler iyiyiz,,, siz nasılsınız bakalım. uğramaz oldun artık...

kuzu babasının isminde hem fikiriz...düdüklük kısmı ikinci isim için yazmıştım yani yusuf için...

günaydın herkesee

kızlar çok meraktayım çok afedersiniz büyük tuvaletimin rendi koyu yeşil sanki yakılmaya hazır kına gibi. Hamilelikte neden olabilir

Günaydın herkeslereee göbüşlerindeki bebişlereee

ÇAbuk gelin kızlarr haddiii sabahtan damladım buırayaaa özledimm yaaa hepinizziii

hoşbuldukkk fatmişşşş napıyosun nasılsın haberler havadislerr neler var

iyiyiz kuzum bebişin cinsiyeti belli oldu biliyorsun oğlan geliyor bizede onun dışında iyiyiz büyüyoruz bulantımız kalmadı bugün 17. haftaya giriyoruz arada hareketlerini hissetmeye başladım çok güzel bir duyguymuşş

sen nasılsın tatil nasıl geçti köy hayatı filan hadi bize göbüş eklede görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…