- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.601
siz daha düşünmediniz mi?
ben sana sevdiğim isimleri söyliyim mi fikir olur...
görkem
ata
gökalp(fatma koyucakmış )
mert
yiğit
özay, özer
barış
ben pek entel dantel isimleri sevmem de, anlamı açık olcak,tam türkçe olcak..
siz daha düşünmediniz mi?
ben sana sevdiğim isimleri söyliyim mi fikir olur...
görkem
ata
gökalp(fatma koyucakmış )
mert
yiğit
özay, özer
barış
ben pek entel dantel isimleri sevmem de, anlamı açık olcak,tam türkçe olcak..
biz düşünemiyoruz kuzu şimdicik kavga ediyoruz...kocişim erken yaşta babasını kaybetmiş 8 yaşındayken babamın ismini koycam iki isim olsun diyo babasının ismi ziya...bende yusuf ismini oldum olası severim yusuf ziya olsun dedim...kocişte yusuf ismini sevmiyomuş...bende o zaman ne senin dediğin ne de benim dediğim olacak dedim kapattık konuyu..
tamam ver bakalım bi yanak teyzoşabi daha olmasın ama
hımmmmm uyumsuzluk olmuş yani,ama yusuf ziya da hoş olmuş yani...ben sevdimbiz düşünemiyoruz kuzu şimdicik kavga ediyoruz...kocişim erken yaşta babasını kaybetmiş 8 yaşındayken babamın ismini koycam iki isim olsun diyo babasının ismi ziya...bende yusuf ismini oldum olası severim yusuf ziya olsun dedim...kocişte yusuf ismini sevmiyomuş...bende o zaman ne senin dediğin ne de benim dediğim olacak dedim kapattık konuyu..
ayyy ben senin oğluşun adını unuttum :44::44::44::44: kızma ama teyzoşuna balık hafizası oldu teyzosun
gökalpi görünce gülesim geldi herif o gün gelmiş ziya gökalp koyacam diyo...kaybol diye bağırdığımı hatırlıyorum sadece...
hımmm yusuf ziya hoş ama sıkıntı çıkmış neyse halledersiniz sakin bi zamanda takma kafana bitanemm
tamam ver bakalım bi yanak teyzoşa
hımmmmm uyumsuzluk olmuş yani,ama yusuf ziya da hoş olmuş yani...ben sevdim
olsun teyzoş annem de öyle zaten hemen unutuyo
benim adım oruç alp....
şımart kuzum şımart hakediyolar onlar şımarmayı.....
senin kg.ler nasıl gidiyo? 2 haftada 1 kiloya yakın almışım yine,bari bu ayı 2 kiloyla kapatsam...
bakalım kuzu ne olacak..ama ben düdüğümü öttürürüm gibime geliyo...
o da güzelmişseni çıldırtıyo demek ha...
bizim oruç k.pederimin adı rahmetli...
ben koyalım dedim,herkes sevindi,yanına alp dedim onu da beğendi herkes...
hiç problem olmadı şükür. ama eşim sadece alp diye çağıralım diyo...
ben de no problem dedim,benim için farketmez.... kim ne demek isterse desin ama büyük ihtimal tek alp deriz...
tamam ver bakalım bi yanak teyzoşa
hımmmmm uyumsuzluk olmuş yani,ama yusuf ziya da hoş olmuş yani...ben sevdim
olsun teyzoş annem de öyle zaten hemen unutuyo
benim adım oruç alp....
isim bi boncuk sağlıkla gelsin de...bilmem kuuz bakalım ne olacak hele önümüzde 5 ay var..çok fikir değiştiririz..her kafadan bir ses çıkıyo...iki tarafta da ilk torun olacak kuzum...
ilk 3 ayı 2,5 kg ile kapattım bende bilmiyom bu ayı kaçla kapatırım ama alırım die düşünüyorum
boş ver düdük bizim elimizde öttürürüz elbet...çıkartmıyom nan dedim o gün kalsın içimde diyom gülüyo...sen yaparsın seeeeennnnnnn
bence de anne olarak en doğal hakkımız... biz herşeyini çekiyoruz(çok şükür)....
bir isim değil mi bu bırakın da içimize sinsin demi...
şükür bizde anlaşmazlık çıkmadı karışan olmadı....
isim bi boncuk sağlıkla gelsin de...
ama anne koysa fena olmaz
bu aylarda daha çok alınıyo kuzu.. tecrübeyle sabit...
ilk 3 ay 3 kilo 4. ay ayda 3 kilo şimdi bakalım bu ayı kaçla kapatcaz,2 olursa çok güzel. ama 3 te olabilir....
dobik anne olurum bende napim...........
biz şimdiden attık...beni çıldırtmaktan zevk alıyo zaten...oğlum doğsun şimdiden fitliyorum seni dedim..yataktan bile attıracam seni diyom gülüyo...
işte alp hatırlıyorum ama bası gelmiyodu emin olamadım o yüzdençok güzel ismi bence uyumlu hemde rabbim bahtlarını güzel yazsın kuzularımızın
biz şimdiden attık...
sabaha karşı eşim çok horladı,bende uyandırdım bi kaç defa baktım diğer odaya gitmiş rahtsız olmayalım diye.. hamile olmasm gitmezdi ama... bazen akşamları tv.izlerken çekyatı açıp uzanıyoruz,bayadır eşim yatmıyo yanıma,neden gelmiyon diyom,dar orası karnına vururum farketmeden diye gelmiyom diyo
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
uyumlu dimi teyzesi,çok içimize siniyo.. biz bunu taaaaa ilk bebişte düşünmüştük... o yavruma nasip olmadı.. inşallah bu kuzuma nasip eder yüce RABBİM.....
boş ver düdük bizim elimizde öttürürüz elbet...çıkartmıyom nan dedim o gün kalsın içimde diyom gülüyo...
ben zaten dobiğimmm
isim bi boncuk sağlıkla gelsin de...
ama anne koysa fena olmaz
bu aylarda daha çok alınıyo kuzu.. tecrübeyle sabit...
ilk 3 ay 3 kilo 4. ay ayda 3 kilo şimdi bakalım bu ayı kaçla kapatcaz,2 olursa çok güzel. ama 3 te olabilir....
dobik anne olurum bende napim...........
biz şimdiden attık...
sabaha karşı eşim çok horladı,bende uyandırdım bi kaç defa baktım diğer odaya gitmiş rahtsız olmayalım diye.. hamile olmasm gitmezdi ama... bazen akşamları tv.izlerken çekyatı açıp uzanıyoruz,bayadır eşim yatmıyo yanıma,neden gelmiyon diyom,dar orası karnına vururum farketmeden diye gelmiyom diyo
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
uyumlu dimi teyzesi,çok içimize siniyo.. biz bunu taaaaa ilk bebişte düşünmüştük... o yavruma nasip olmadı.. inşallah bu kuzuma nasip eder yüce RABBİM.....
aminnnn kuzummm aminnnnnnnn
başka biihtimal vermiyorum kuzu zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?