Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aaaa serap teyze de gelmiş

fulya sen dün paşamın resmini koy demiştin be unuttum cevap yazmayı akşam aklıma geldi...
ben devlete gittim ya,çok netolmadığından resim vermedi

ama bak benim alttaki resme nasıl büzüşmüş,alan dar geliyo galiba artık

oğluşum bak fulya teyze gelmiş yaşasın yalnız değiliz......

günaydın canım nasılsınız oğluşunla bakalım....

iyiyiz bu sabah kuzummmm sabah canım tıka basa doymak istedi ama yiyemedim tabi bunada şükür

ay ben hala oğluşum diyemiyorummm içimden seviyorum oğlum die ama dısa vuramadım daha gel 8 haziran gelll

bende onu yazıcaktım yani alttaki resimde ne kaa tatlı duruyo benim yiğenim die yerim onun butlarını

sadece serap teyzesi mi gelmiş....
oğluşum küsmüş sana

kızlar geçen AREN ismini sormuştum ya onu biz zaten koyamayız eşimin hala çocuğunun oğlu var ben 1 kere gördüm oda düğünde bursada yaşıyolar onun oğlunun adı AREL miş ben unutmuşum zaten KERİM EREN çok içime siniyo nedense

iyiyiz bu sabah kuzummmm sabah canım tıka basa doymak istedi ama yiyemedim tabi bunada şükür

ay ben hala oğluşum diyemiyorummm içimden seviyorum oğlum die ama dısa vuramadım daha gel 8 haziran gelll
maşallah size o zman.. ya ben de kahvaltı yaptım ama doymadım ya hala açım,baya da yedim...sabah saat çaldı uyandım,sonra oğluş 2 tekme attı,acıktı herhalde... yedim ama kendimi kaptırmışım işe geciktim... ben diğer öğünlerin değil de kahvaltıyı çok seviyorum,akşamdan hayalini kuruyorum... eskiden de böyleydim ama şimdi gözümü açar açmaz mutfağa koşuyorum...

Kuzumun dişleri oluşmaya başlamış teyzeleri...
anaaaammmmmm o dişlerle yesin mamAlarını inşallahhhhhhh.

bende onu yazıcaktım yani alttaki resimde ne kaa tatlı duruyo benim yiğenim die yerim onun butlarını

teşekkür ederim teyzoşum o sizin tatlılığınızzzzzz... ama ben arkadaşlarımı ösledim kerim eren napıyo?

bence uyumlu kuzu bakalım biz neye karar kılacağız..

Son düzenleme:
hahhhh şöyleee hizaya gel teyze diyo oğluşum...
özür dilerim paşammm bi daha demem öyleeeeee

3 hafta var daha doktora ühüüüüüüüüüüüüüü
bizim de 2 hafta vaaaaarrrrrrr

:84::84::84:gel 6 haziran gellll diyorum başkada bişi demiyorum...:84::84::84:
gelir kuzum gelirrrrrrrrrrr...

bence de kerim eren daha güzel isabet olmuş

teyzen kurban olsun sana kerim eren'imi şımarttım azcık ama ben hissedemiyorum tabi aldığı tatlı ile şımarıyodur die düşünüyorum

hangi isimleri düşünüyosunuz kuzum

özür dilerim paşammm bi daha demem öyleeeeee

bizim de 2 hafta vaaaaarrrrrrr

gelir kuzum gelirrrrrrrrrrr...

bence de kerim eren daha güzel isabet olmuş

kuzum benimde en bastan beri çok içime siniyo babamızın adı da KERİM ERAY ben Kerim ismin'e kocamda aşık oldum bence babasıyla çok uyumlu olucak ismi oğluşumun tabi soyadınada uyumlu

siz daha düşünmediniz mi?
ben sana sevdiğim isimleri söyliyim mi fikir olur...
görkem
ata
gökalp(fatma koyucakmış )
mert
yiğit
özay, özer
barış

ben pek entel dantel isimleri sevmem de, anlamı açık olcak,tam türkçe olcak..

teyzen kurban olsun sana kerim eren'imi şımarttım azcık ama ben hissedemiyorum tabi aldığı tatlı ile şımarıyodur die düşünüyorum

biz düşünemiyoruz kuzu şimdicik kavga ediyoruz...kocişim erken yaşta babasını kaybetmiş 8 yaşındayken babamın ismini koycam iki isim olsun diyo babasının ismi ziya...bende yusuf ismini oldum olası severim yusuf ziya olsun dedim...kocişte yusuf ismini sevmiyomuş...bende o zaman ne senin dediğin ne de benim dediğim olacak dedim kapattık konuyu..

şımart kuzum şımart hakediyolar onlar şımarmayı.....
senin kg.ler nasıl gidiyo? 2 haftada 1 kiloya yakın almışım yine,bari bu ayı 2 kiloyla kapatsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…