Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım kesin deneyin ben bayıldım herkes yapıp yesin istiyom yada bana gelin , benim diğer malzemelerim büyüktü ama büyük baş bir sarımsak kullanmadım pişincede hissedilmedi öyle çok ama hassas olana nasıl olur bilemem , eşimde de aynı sıkıntı var yedi ama için rahat etsin azalt istersen ...........

ben baya eskiyim ya bu sene 7 sene bitecek mezun olalı ilk başlarda önemsemedim kpssyi mezun olduğumda çalışsaydım kaç yıllık memur olacaktım

sen menüleri güzel hazırlıyosun bacım. salçalı kırmızı bir yemek de bulamadım :)) bezelyem var yeni yedik. kuru fasülye nohut filan da olmaz çorbanın içinde var o malzemeler.. sebze olarak kabağım var onu da mücver yapmak için saklıyorum az çünkü yemek çıkmaz. eee daha ne yapabilirim ki kalmadı bir şey :) bulgur pilavını salçalı yapıyorum zaten belki domatesli biberli yaparım

Çölyak hastası tahıl grubundan mercimek, mısır, pirinç, patates, soya fasulyesi gibi ürünleri tüketebilir.

canım geçmiş olsun, çölyakı biliyorum. üniversitede bunla ilgili bi iletişim projesi yapmıştık. diyetine dikkat ettiği sürece bi şey olmaz.

KPSS hazırlananlar bacılarım allah bendeki şansı versin size. ben 1 kez sınava girdim, ilk atamada ilk tercihime atandım.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Kızlar tarifi düzeltemem artık ama eksik yazmışım şimdi farkettim o yarım çay bardağı olan zeytinyağı Pardon yani

tavuk alma şansın varsa fırına soslayıp patatesle birlikte at.
ben zeytinyağ, salça, yoğurt ve baharattan bi sos yapıyom, tavuk parçalarını ve patatesi buluyom buna, fırın torbası, hooop fırına, tembel işi yemek bu, hazırlaması kısa, lezzetli.

hmmm güzel yemekmişş Çıkabilirsem dışarı alayımm yapayım bacımm

canım etli patates yemeği yap direk salçalı düşünürsen , bu arada benimde bazı şeyler bazı şeylerle yenir gibi kalıplarım vardır Bana görede yoğurt çorbasının yanına soslu makarna yapcann

canım yiycekleri sıkıntı işte burda marketlerde hiç bişey satılmıyo doğru düzgün , bir glutensiz makarna bulduk beğenmedi ekmeğini bulduk çok garip bişey rabbim günah yazmasın ama yiyemedi eşim kendimiz mısır ekmeği yapıp çıkarttık bazı şeyleri işte ...

canım bizim halk ekmeğin glutensiz ürünleri var istersen sana bir paket hazırlayıp gönderebilirim

biz projeyi yaptığımızda 10 yıl öncesiydi. o zaman bu saydıkların bile yoktu. zengin aileler yurt dışından getirtiyodu. bizim amacımız gulutensiz makarna,bisküvi,pasta, ekmek ürünlerini yaygınlaştırmaktı. ne biz ne de derneğin yaptığı faaliyetler pek işe yaramamış anlaşılan.
ama evde yaptığın da çok iyi, zaten karadeniz=mısır unu=mısır ekmeği

valla o yarım bardak acı biberi görünce tarifi yazmadım çünkü ben asla yiyemem o kadar acıyııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…