- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.981
domates şişkinlik yapar zaten...salata da asit üretir...
bak bunu duymamıştım hiç, ilk fırsatta deniycem. Içinde sarımsak olan her şey güzeldir bana zaten. Ama az koyarım benim eşimin de gastrit var midesinde, hassas yani.
Ben kuru börülce, pilav, mercimek çorba, közlenmiş biber salatası.
Yoğurtlu çorbanın yanına ben hep salçalı kırmızı bi yemek yakıştırıyorum. Ama sende ne malzemeler var bilmiyorum tabi..
ben aydın adnan menderes kamudan mezunum cnm...2009 mezunuyum...
ben de hiç çalışmadan her sene giriyodum neye güveniyosam tabi 68 falan aldım hep...bi de bu puanla tercih yaptım geçen atamalarda iyi mi
ben de matematik güzel de tarih coğrafya yok ama kendimi verince onu da yapabildiğimi anladım,ama devamı gelmedi işte,kitapları aldım çalışmayı bekliyorm...
izne çıkınca başlarım yine evde...çocuk olunca da uyuyunca falan dediğin gibi.. benim bulunduğum yerlerde olması lazım ama işimin... ne olcak bilmiyom yaaaa.....
bak bunu duymamıştım hiç, ilk fırsatta deniycem. içinde sarımsak olan her şey güzeldir bana zaten. ama az koyarım benim eşimin de gastrit var midesinde, hassas yani.
ben kuru börülce, pilav, mercimek çorba, közlenmiş biber salatası.
yoğurtlu çorbanın yanına ben hep salçalı kırmızı bi yemek yakıştırıyorum. ama sende ne malzemeler var bilmiyorum tabi..
Çölyak hastası tahıl grubundan mercimek, mısır, pirinç, patates, soya fasulyesi gibi ürünleri tüketebilir.
sen menüleri güzel hazırlıyosun bacım. salçalı kırmızı bir yemek de bulamadım :)) bezelyem var yeni yedik. kuru fasülye nohut filan da olmaz çorbanın içinde var o malzemeler.. sebze olarak kabağım var onu da mücver yapmak için saklıyorum az çünkü yemek çıkmaz. eee daha ne yapabilirim ki kalmadı bir şey :) bulgur pilavını salçalı yapıyorum zaten belki domatesli biberli yaparım
Kızlar tarifi düzeltemem artık ama eksik yazmışım şimdi farkettim o yarım çay bardağı olan zeytinyağıPardon yani
tavuk alma şansın varsa fırına soslayıp patatesle birlikte at.
ben zeytinyağ, salça, yoğurt ve baharattan bi sos yapıyom, tavuk parçalarını ve patatesi buluyom buna, fırın torbası, hooop fırına, tembel işi yemek bu, hazırlaması kısa, lezzetli.
Kızlar tarifi düzeltemem artık ama eksik yazmışım şimdi farkettim o yarım çay bardağı olan zeytinyağıPardon yani
sen menüleri güzel hazırlıyosun bacım. Salçalı kırmızı bir yemek de bulamadım :)) bezelyem var yeni yedik. Kuru fasülye nohut filan da olmaz çorbanın içinde var o malzemeler.. Sebze olarak kabağım var onu da mücver yapmak için saklıyorum az çünkü yemek çıkmaz. Eee daha ne yapabilirim ki kalmadı bir şey :) bulgur pilavını salçalı yapıyorum zaten belki domatesli biberli yaparım
canım geçmiş olsun, çölyakı biliyorum. üniversitede bunla ilgili bi iletişim projesi yapmıştık. Diyetine dikkat ettiği sürece bi şey olmaz.
Kpss hazırlananlar bacılarım allah bendeki şansı versin size. Ben 1 kez sınava girdim, ilk atamada ilk tercihime atandım.
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
ben acıbiber sanmıştımm
canım etli patates yemeği yap direk salçalı düşünürsen , bu arada benimde bazı şeyler bazı şeylerle yenir gibi kalıplarım vardırBana görede yoğurt çorbasının yanına soslu makarna yapcann
canım yiycekleri sıkıntı işte burda marketlerde hiç bişey satılmıyo doğru düzgün , bir glutensiz makarna bulduk beğenmedi ekmeğini bulduk çok garip bişey rabbim günah yazmasın ama yiyemedi eşim kendimiz mısır ekmeği yapıp çıkarttık bazı şeyleri işte ...
ben acıbiber sanmıştımm
canım bizim halk ekmeğin glutensiz ürünleri var istersen sana bir paket hazırlayıp gönderebilirim
canım etli patates yemeği yap direk salçalı düşünürsen , bu arada benimde bazı şeyler bazı şeylerle yenir gibi kalıplarım vardırBana görede yoğurt çorbasının yanına soslu makarna yapcann
canım yiycekleri sıkıntı işte burda marketlerde hiç bişey satılmıyo doğru düzgün , bir glutensiz makarna bulduk beğenmedi ekmeğini bulduk çok garip bişey rabbim günah yazmasın ama yiyemedi eşim kendimiz mısır ekmeği yapıp çıkarttık bazı şeyleri işte ...
bende acıbiber sanmıştım çok acı olmaz mı diye de düşünmedim değil
iremcim soıslu makarnayı da artık yarına kendime saklarım yalnız olacağım için makarnayla idare ederim çeşite gerek yok
bak görüyon mu yakacaktın bizleri. Ben de yarım çay bardağı pul biber diye aldım tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?