- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.001
evet yağ yazmadan biberde ekliyon ona geçmişim çok pardon
sağol tatlım şuan mısır ekmeği hoşuna gitti onla takılıyoz ...............
valla o yarım bardak acı biberi görünce tarifi yazmadım çünkü ben asla yiyemem o kadar acıyııı
ekmeği un karışımı ve kuru pastası varmış aklında olsun her zaman gönderebilirimmm hiç sorun olmazz
geleyim kuzu ayıpsın hem sarar hem laflarız... kaynanam taze yaprak almış,geçen konuşuyoduk bi gün sarayım da gelin yiyin demiş,ben de neeeee bugün mü diye bi heveslendim.... ama değilmiş bi gün müş....senin eşinin durumu gerçekten daha da kötüüü. o meslek liselerinin önünü kapadıkları için bizde mecburi öğretmen olduk yoksa aldığım puanla mühendislik filan gelirdi.. Eşin fırıncı olmuş bende ev hanımı olacam heralde:) Esnaflık da düşünüyorum aslında amaa eşim tayinci olduğundan dolayı o da olmuyor.. Çocuklarımız talihli olurlar inşallah..
sende akademik devam edersen ne güzell abla inşallah gönlüne göre olur her şey..
evet beğendim menüyüü süpersin
sarılacak yaprağım var gel yardım et de saralım birlikte yiyelim.. Biber dolmasını filan eşim sevmez o yüzden yapmıyorum..
maşallah kuzularına canım....
aynen ben de öyle hala pek öenmsemiyoruz galiba be cnm...ben baya eskiyim ya bu sene 7 sene bitecek mezun olalı ilk başlarda önemsemedim kpssyi mezun olduğumda çalışsaydım kaç yıllık memur olacaktım
geleyim kuzu ayıpsın hem sarar hem laflarız... kaynanam taze yaprak almış,geçen konuşuyoduk bi gün sarayım da gelin yiyin demiş,ben de neeeee bugün mü diye bi heveslendim.... ama değilmiş bi gün müş....
maşallah kuzularına canım....
aynen ben de öyle hala pek öenmsemiyoruz galiba be cnm...
ay kıyamam sana yormuşlar mı bizim arkadaşımızı......hepiciğinizi okudum neler neler kaynatmışsınız kpps den tutun yemek tariflerine ama cvplama tek tek mecalim yok çok yoruldumaslında 12 de bitirdiğim içimi banka sistemlerinin ktilenmesi yüzünden yeni bitirebildim az kaldı hesabım müsati olduğu halde çeklerim yazılıcaktı bugün bitsin artık perte çıktım ben
işimiz var diyede böyle oluyor sanırımmm
ben kıymalı patates yapmaya karar verdim,az bulgur pilavım var,bir de bol soğuk çorbammmm.
ay kıyamam sana yormuşlar mı bizim arkadaşımızı......çok kızdım..
galiba dediğin gibi cnm.. senin işin yine rahat... belediyede ne iş yapıyosun sen?
ay kıyamam sana yormuşlar mı bizim arkadaşımızı......çok kızdım..
galiba dediğin gibi cnm.. senin işin yine rahat... belediyede ne iş yapıyosun sen?
sağol kuzum senin menü de güzelmiş... afiyet olsun...ohhh afiyet olsun canım benim bende bulgur yapcam sanırım kuru fasulyem var bide cacık yaparım yeter bizeee
insan kaynaklarındayım canım memur gibiyim yani sadece statüm farklı
hepiciğinizi okudum neler neler kaynatmışsınız kpps den tutun yemek tariflerine ama cvplama tek tek mecalim yok çok yoruldumaslında 12 de bitirdiğim içimi banka sistemlerinin ktilenmesi yüzünden yeni bitirebildim az kaldı hesabım müsati olduğu halde çeklerim yazılıcaktı bugün bitsin artık perte çıktım ben
sorma gülücüğümmm zaten ofis pişiyo güneş bütün gün tepemdeydi birde stres inan aptal aptal bayıyorum şuan etrafa saati nasıl 5 ettim omuzlarım ağrımış yük taşımış gibiyim heee
kıyamam ben kuzumaaa
klima vantilatör falan bişey yok mu cnm?
benim yemeğim yok yapmaya mecalim hiç yok akşam birbirimizi yeriz bizde
sağol kuzum senin menü de güzelmiş... afiyet olsun...
olsun cnm şükür,en azından işin güzel... sorması ayıp olmazsa maaş ne kadar sizde? ve nasıl girdin belediyeye? sınav falan?
kuzu bitane ufo var şu güya buhar üfleyenlerden ama kendine üflüyo işte klima takamıyoruz bina sırf cam gideri yüzünden klima konulmuyo
hoş geldin canımmm. çok yormuşlar seni... pazartesi p.tesi olur mu bu.sorma gülücüğümmm zaten ofis pişiyo güneş bütün gün tepemdeydi birde stres inan aptal aptal bayıyorum şuan etrafa saati nasıl 5 ettim omuzlarım ağrımış yük taşımış gibiyim heee
benim yemeğim yok yapmaya mecalim hiç yok akşam birbirimizi yeriz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?