Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ekmeği un karışımı ve kuru pastası varmış aklında olsun her zaman gönderebilirimmm hiç sorun olmazz

sağol tatlım allah razı olsun , ya zaten şuan yok ,herif pimpirikli hastalık konusunda birde mideden geçen temmuzdan beri çekiyo o yüzden böyleyiz yoksa doktor diyet yap dememiş aslında .............

geleyim kuzu ayıpsın hem sarar hem laflarız... kaynanam taze yaprak almış,geçen konuşuyoduk bi gün sarayım da gelin yiyin demiş,ben de neeeee bugün mü diye bi heveslendim.... ama değilmiş bi gün müş....

2.sınıf canım benim kuzular dur fotolarını ekleyem de gör

Eki Görüntüle 716316
maşallah kuzularına canım....

ben baya eskiyim ya bu sene 7 sene bitecek mezun olalı ilk başlarda önemsemedim kpssyi mezun olduğumda çalışsaydım kaç yıllık memur olacaktım
aynen ben de öyle hala pek öenmsemiyoruz galiba be cnm...

hepiciğinizi okudum neler neler kaynatmışsınız kpps den tutun yemek tariflerine ama cvplama tek tek mecalim yok çok yoruldum aslında 12 de bitirdiğim içimi banka sistemlerinin ktilenmesi yüzünden yeni bitirebildim az kaldı hesabım müsati olduğu halde çeklerim yazılıcaktı bugün bitsin artık perte çıktım ben

işimiz var diyede böyle oluyor sanırımmm

ay kıyamam sana yormuşlar mı bizim arkadaşımızı......çok kızdım..
işimiz var diyede böyle oluyor sanırımmm

galiba dediğin gibi cnm.. senin işin yine rahat... belediyede ne iş yapıyosun sen?

ay kıyamam sana yormuşlar mı bizim arkadaşımızı......çok kızdım..

galiba dediğin gibi cnm.. senin işin yine rahat... belediyede ne iş yapıyosun sen?

sorma gülücüğümmm zaten ofis pişiyo güneş bütün gün tepemdeydi birde stres inan aptal aptal bayıyorum şuan etrafa saati nasıl 5 ettim omuzlarım ağrımış yük taşımış gibiyim heee

ohhh afiyet olsun canım benim bende bulgur yapcam sanırım kuru fasulyem var bide cacık yaparım yeter bizeee
sağol kuzum senin menü de güzelmiş... afiyet olsun...

insan kaynaklarındayım canım memur gibiyim yani sadece statüm farklı

olsun cnm şükür,en azından işin güzel... sorması ayıp olmazsa maaş ne kadar sizde? ve nasıl girdin belediyeye? sınav falan?

kıyamam ben kuzumaaa

sorma gülücüğümmm zaten ofis pişiyo güneş bütün gün tepemdeydi birde stres inan aptal aptal bayıyorum şuan etrafa saati nasıl 5 ettim omuzlarım ağrımış yük taşımış gibiyim heee
hoş geldin canımmm. çok yormuşlar seni... pazartesi p.tesi olur mu bu.
sen leğen sezonunu ne zaman açıyon

benim yemeğim yok yapmaya mecalim hiç yok akşam birbirimizi yeriz bizde

ohhh ohhhh tatlı tatlı yiyin birbiriniziiii benim kafam muzurluğa çalışıyiii
gel bebeğim bana benim yemekler hafta sonundan hazır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…