Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anladım cnm,normal bi pervane koysalar bari....serinletir en azından bizim de klima yok,vantilatör var...yetiyo..

burda yetmiyo çünkü 5. kattayım camlar siyah bütün gün içeride güneş

hoşbulduk bitanemmm valla ben bu gidişle haziranı beklemeden açarım sezonu bugün bayıldım durdum

tatlı kısmında kafanın çalıştığı olabilüüüüüüü

oy bebeğim sağolasınnnn ellerine sağlık bebişine vitamin olsun yaptıklarınnn

ben kaçtım öpüldünüzzz

görüşürüz fatmikimmm

allahtan yemek yok die ses etmez benim kocam birlikte buluruz bi çaresini makarna geçmiş muhabbetinizde benimde çok sevdiğim bi tarifim var mantar soslu makarna üşenmezsem eğer onu yaparım biter gider

büyük işi hallettiysen bugünden sonra rahat olursun inşallah canım , ya ben ne zaman makarna dense burgu makarna olacak domates biber , salça baharat lı sos geliyo aklıma ondan başkası tam tat vermiyo valla

hımmmmmmm o da zormuş....

kız bu yorgunlukla bi de tatlı mı yiyeceksinizz

Fulicimmm evine gidince dinlenirsin canım az kaldı sayılır mesainin bitmesine...

Ben de çıkıyorumm kızlarr kendinize iyi bakın yarın görüşürüzz

kıss deliiii, zaten pertsin iyice pert olcan, uslu dur bugün
benim adam korkuyoo, olmaz diyo, ben sıkıştırıyom hazırlan 3 ay bitiyo diye ama

büyük işi hallettiysen bugünden sonra rahat olursun inşallah canım , ya ben ne zaman makarna dense burgu makarna olacak domates biber , salça baharat lı sos geliyo aklıma ondan başkası tam tat vermiyo valla

evet kuzu bundan sonra hfif oluyo işlerim çekleri aylık tek güne kesiyorum 1 günde çıkıyo hepsi tabi yüklü oluyo ama bugün istisnai bi durumdu banka genel merkezi kaynaklı geçti gitti bi daha olmaması dileği ile

senin tarzda severim ama buda güzel olur kremalı mantarlı makarna burgu ve spagettiye çok güzel oluyo

o dediğinin düdük makarna cinsinden olanını seviyosan sen de gel bana, dünden yarım tencerem var, yeter sana

fuliiiii senin bebeiş yine ters dönmüş, ayriyetten saç modeli de belli oluyomuş erkekininnnn
şu mantarlı tarifi versene bana bacım. ben mantar yapma özürlüyüm, çok güzel yerim de başka yerde yediğim gibi lezzetli olmuyo

hımmmmmmm o da zormuş....

kız bu yorgunlukla bi de tatlı mı yiyeceksinizz

heee bak canım çekti az daha yorulur duş alır uyurum kihkihkihhhh

Fulicimmm evine gidince dinlenirsin canım az kaldı sayılır mesainin bitmesine...

Ben de çıkıyorumm kızlarr kendinize iyi bakın yarın görüşürüzz

görüşürüz didoşummmmmm

kıss deliiii, zaten pertsin iyice pert olcan, uslu dur bugün
benim adam korkuyoo, olmaz diyo, ben sıkıştırıyom hazırlan 3 ay bitiyo diye ama

valla aklıma girdi bi kere nihahahahahahah

bize kalp atısından sorna serbest dedi ama bizde 12 haftadan sonra başladık artık

kız allah iiliğini versin...

bugün seni kimse durduramaz.....

kuzum makarnayı nomal haslıyosun başka bi hapta artık kaç kişilik yapıcaksan önce mantarları doğruyodun bi küçük soğanıda salata usulu doğruyosun yemeklik değil bu ikisini güzelce kavuruyosun sonra üstüne krema var hani küçük paketlerde ondan boşaltıyosun onunada kavuruyosun ben bazen iiçine peynirde ufalıyorum üstüne istediğin baharatı atabilirsin ben fesleğeni tercih ediyorum sos pişince haşlanan makarnanın üstüne döküp karıştırıyosun ister sevis tabağına al komple ister tabak tabak doldur ye ama çok lezzetli olur ben bunu daha önce bi arkadasım tavsiyesi ile bi cafede yedim baktım ula ben bunu yaparım ne gelip buna dünya para veriyom dedim evde yaptım mis gibi de oldu ogünden beri arkadas her geldiğinde sipariş verir

benim kayınvalidem yapar bunu,içine tavuk ta koyar.... ama krema değil de değişik bi sos var kahverengi toz... onunla yapıyo...

tarif için teşekkü ederim fulimmmm. soğanları daha küçük doğramak (eşim yemekte görünen soğan sevmez, ANTİKA ) şeklinde bi deneyim.

kızlar ben de çıkıyorum. başım iyice azdı, midemi de iyice bulandırdı. eve gidip büyük ihtimal bi öğğkk dicem sonra da vurur kafayı yatarım kocam gelene kadar.
öpüldünüz hepiniz muuuaaahhhh

kız allah iiliğini versin...

bugün seni kimse durduramaz.....

iiiwwwiiiittttttttttttttt

ben evime gitmek istiyooommmmmm:84::84::84::84::84::84::84:

al benden de o kadar durup dururken accayip midem bulandı

reca ederim kuzummmmm öpüyoruz seni minnakımla minnakındannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…