- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.021
bi menemen yeter sevgilim dersin sen de...
saolasın canım özelden yazıyım sana olur mu
allahtan yemek yok die ses etmez benim kocam birlikte buluruz bi çaresini makarna geçmiş muhabbetinizde benimde çok sevdiğim bi tarifim var mantar soslu makarna üşenmezsem eğer onu yaparım biter gider
anladım cnm,normal bi pervane koysalar bari....serinletir en azından bizim de klima yok,vantilatör var...yetiyo..
hoş geldin canımmm. çok yormuşlar seni... pazartesi p.tesi olur mu bu.
sen leğen sezonunu ne zaman açıyon
ohhh ohhhh tatlı tatlı yiyin birbiriniziiiibenim kafam muzurluğa çalışıyiii
gel bebeğim bana benim yemekler hafta sonundan hazır..
ben kaçtım öpüldünüzzz
allahtan yemek yok die ses etmez benim kocam birlikte buluruz bi çaresini makarna geçmiş muhabbetinizde benimde çok sevdiğim bi tarifim var mantar soslu makarna üşenmezsem eğer onu yaparım biter gider
hımmmmmmm o da zormuş....burda yetmiyo çünkü 5. kattayım camlar siyah bütün gün içeride güneş
hoşbulduk bitanemmm valla ben bu gidişle haziranı beklemeden açarım sezonu bugün bayıldım durdum
tatlı kısmında kafanın çalıştığı olabilüüüüüüü
oy bebeğim sağolasınnnn ellerine sağlık bebişine vitamin olsun yaptıklarınnn
görüşürüz fatmikimmm
burda yetmiyo çünkü 5. kattayım camlar siyah bütün gün içeride güneş
hoşbulduk bitanemmm valla ben bu gidişle haziranı beklemeden açarım sezonu bugün bayıldım durdum
tatlı kısmında kafanın çalıştığı olabilüüüüüüü
oy bebeğim sağolasınnnn ellerine sağlık bebişine vitamin olsun yaptıklarınnn
görüşürüz fatmikimmm
büyük işi hallettiysen bugünden sonra rahat olursun inşallah canım , ya ben ne zaman makarna dense burgu makarna olacak domates biber , salça baharat lı sos geliyo aklıma ondan başkası tam tat vermiyo valla
büyük işi hallettiysen bugünden sonra rahat olursun inşallah canım , ya ben ne zaman makarna dense burgu makarna olacak domates biber , salça baharat lı sos geliyo aklıma ondan başkası tam tat vermiyo valla
evet kuzu bundan sonra hfif oluyo işlerim çekleri aylık tek güne kesiyorum 1 günde çıkıyo hepsi tabi yüklü oluyo ama bugün istisnai bi durumdu banka genel merkezi kaynaklı geçti gitti bi daha olmaması dileği ile
senin tarzda severim ama buda güzel olur kremalı mantarlı makarna burgu ve spagettiye çok güzel oluyo
hımmmmmmm o da zormuş....
kız bu yorgunlukla bi de tatlı mı yiyeceksinizz
Fulicimmm evine gidince dinlenirsin canım az kaldı sayılır mesainin bitmesine...
Ben de çıkıyorumm kızlarr kendinize iyi bakın yarın görüşürüzz
kıss deliiii, zaten pertsin iyice pert olcan, uslu dur bugün
benim adam korkuyoo, olmaz diyo, ben sıkıştırıyom hazırlan 3 ay bitiyo diye ama
heee bak canım çekti az daha yorulur duş alır uyurum kihkihkihhhh
görüşürüz didoşummmmmm
valla aklıma girdi bi kere nihahahahahahah
bize kalp atısından sorna serbest dedi ama bizde 12 haftadan sonra başladık artık
fuliiiii senin bebeiş yine ters dönmüş, ayriyetten saç modeli de belli oluyomuş erkekininnnn
şu mantarlı tarifi versene bana bacım. ben mantar yapma özürlüyüm, çok güzel yerim de başka yerde yediğim gibi lezzetli olmuyo
kuzum makarnayı nomal haslıyosun başka bi hapta artık kaç kişilik yapıcaksan önce mantarları doğruyodun bi küçük soğanıda salata usulu doğruyosun yemeklik değil bu ikisini güzelce kavuruyosun sonra üstüne krema var hani küçük paketlerde ondan boşaltıyosun onunada kavuruyosun ben bazen iiçine peynirde ufalıyorumüstüne istediğin baharatı atabilirsin ben fesleğeni tercih ediyorum sos pişince haşlanan makarnanın üstüne döküp karıştırıyosun ister sevis tabağına al komple ister tabak tabak doldur ye ama çok lezzetli olur ben bunu daha önce bi arkadasım tavsiyesi ile bi cafede yedim baktım ula ben bunu yaparım ne gelip buna dünya para veriyom dedim evde yaptım mis gibi de oldu ogünden beri arkadas her geldiğinde sipariş verir
kız allah iiliğini versin...
bugün seni kimse durduramaz.....
ben evime gitmek istiyooommmmmm:84::84::84::84::84::84::84:
tarif için teşekkü ederim fulimmmm. soğanları daha küçük doğramak (eşim yemekte görünen soğan sevmez, ANTİKA) şeklinde bi deneyim.
kızlar ben de çıkıyorum. başım iyice azdı, midemi de iyice bulandırdı. eve gidip büyük ihtimal bi öğğkk dicem sonra da vurur kafayı yatarım kocam gelene kadar.
öpüldünüz hepiniz muuuaaahhhh
iiiwwwiiiittttttttttttttt
al benden de o kadar durup dururken accayip midem bulandı
reca ederim kuzummmmm öpüyoruz seni minnakımla minnakındannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?