- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.041
üstelik karnım da acıktı.....
çok problemliyiz yaaaaa...
Ne çişimiz biter ne açlığımız....
ablacım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur annen biran önce iyileşirr
geçmiş olsun abla rabbim şifa versin inşallah önemli bişey değildir ....................
selam yawrularrrrrrrr ve yawrularıııı bugün çok yoğunum anca geldim maşşallah bi çene bi çeneee
didoşummm hoşgeldinnnnnn oğluşun ne güzel büyümüş göbüşünü sevsinler senin
hülya ablacımmm çok geçmiş olsunnn rabbim şifa versin ablacım
he he bugün gir çık gir çık yalama oldum burdaişler yoğun azcuk benim. internette sistem de sıkıntılı. hep yazamazsam da okuyom sizi
hoş geldin canım, inşallah Dr.dan hayırlı haberlerle dönersin, bizi de mutlaka haberdar et, öpüyom çok seni
ablacım geçmiş olsun anneciğine, allahım tez zamanda iyiliğini,şifasını versin.
hoş geldin fulimmm. benim de sistemle başım dertte hafta başı olduğundan mı ne. en kilit işim yarın sabaha kaldı.
gel fulim ara ara bak ben de öle yapıyom yoksam kafam kazan gibi olucak.
dün ben de senin hesap en az iki gün yetcek yemeğimi yaptım, yaparken de kulağını çınlattım, fuli de şu saatte yemek yapıyo olabilir diye
sölemesi ayıp benim randevum senden daha önce
geçmiş olsun ablacım
Canım çok geçmiş olsun anneciğine. Allah şifa versin. Sen de kendine iyi bak. Çok özletiyorsun kendini ama...İnşallah tez zamanda hamile kalırsın da kapatırsın bu arayı:))
Ablacımm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah ciddi bir durum yoktur..
hoşbulduk fulimmm ve oğluşuuu.. sizin göbekler ne alemde bir ara fotoğraf filan koymuştunuz sanki ame pek takip edemedim kii..
fitoş kız sen değişik yapıyormuşsun o çorbayı.. bende buğday nohut ve fasülyeyi haşlıyorum. sonra ona suyunu filan dökmeden yoğurt katıyorum kıvamına göre su ekliyorum tabi ve nane doğruyorum başka yeşilliklerde konabilir. öyle serin serin yiyoruz
serapcım genelde 20. haftada yapılıyo tetanos aşısı. benim 20 de yapıldı bir de önümüzdeki hafta yapılacak. iki dozun arası bir ay oluyor zaten..
Kızlarrr ben bi kaçtım dedim bunlar yemek muhabbetine dalar şimdi gideyim en iyisişaka tabi de uyku bastırmıştı biraz uyukladım geldim kaç gündür geç kalkmaya alışmıştım bugün erken kalkınca bünye dayanamadı
günaydın
günaydın herkese...
tatil bitti...
oyyy oyyyyy
bize hiç yoktu dua et bi gün evde yattın serooo hanımmm
gügügügügügügügügügügüünayyydınnnnnn
bir gün daha yatsaydım ne olurdu ki kuzu..neyse kaldı 4 haftamız...gün saymaya başladım ben...
günayydınnnn bebekimmmmmmm
canım 2 tane kapı var allahtan,biri normal kapı bir de panjur var,ben wc girdiğimde panjuru kapatmıyomm dediğin ihtimale karşı.sorma valla kız bak ne geldi aklıma sen geçen dedin ya elk. Kesildi wc bizim panjurlu otomatik die ya içerideyken kesilse
tatil bitti...
oyyy oyyyyy
bir gün daha yatsaydım ne olurdu ki kuzu..neyse kaldı 4 haftamız...gün saymaya başladım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?